Söndag

Randoms





Idag vaknade jag vid halv 11, skönt med sovmorgon! Vid 1 åkte jag på en innebandy match. Vi mötte Tumba och vann med 4-2. Rolig match. Sen åkte jag hem och träffade Amanda. Vi åkte till Hammarbyhöjden och solade solarium. Blev lite brun i alla fall. Sen fick jag strässa hem till träningen. Det var sista utomhusträningen, om en månad börjar vi med innomhus fys. Imorgon ska jag åka till farsta med Amanda och på kvällen ska Albin kanske sova hos mig. Nu ska jag gå och duscha. Chao


blev en filmkväll igen

Med mamma och pappa. Kollade först på "Rallybrudar" och nu på "ocean's thirteen"

 


pallar inte plugga!

Men nu jävlar ska jag skriva lite notiser..!


just nu



rock in my ears


Kommer inte in på youtube för tillfället men kan lägga in fler om en stund


Min dag

Nu: Plugg
Senare: Äta
Ikväll: Bus eller godis med Linn och Carro.

Vet att vi är fett mogna med att gå bus eller godis men vafan man får ju ägga hus lagligt!

 


Stuvsta-Aspudden 2-2

Det blev 2-2 i match och Andrea gjorde båda målen, super bra! Det va kallt men värt att se. Dom tyckte inte själva att dom spelade så bra men jag tycker dom är grymt mycket bättre än vårt lag! Idag ska jag hitta på något kul! Ikväll ska jag träffa Linn tror jag i alla fall. Hörs senare helt enkelt. PUSS

Random Gothiabild


Tidsinställt

Nu är jag och Andrea påväg till hennes match. Vet inte vad jag ska göra efter men någon hittar man väl på. Hörs när jag kommer hem.

Random, På väg till Gothia
football in my heart.


Myskväll

Andrea kunde träffas sen så då gick jag och hon till Vi och köpte godis. Sen gick vi hem till henne och kollade film. Mysigt värre! Vi kollade på "Sex driver", rekomenderar.
Imorgon ska jag följa med Andrea och kolla på hennes match. Hon ska spela med Stuvsta, bara en träningsmatch dock.



Örby IS f96 från 4års ålder


Jag med uppsträckta armar och Elin Lundberg med bollen.


Nummer 4.


Jag med ljusa byxor.


Tacklas lärde jag mig tidigt..




Mobbade dom i mitt eget lag?


Kolla konturerna vid min mage.


blir till en filmkväll

Andrea och Linn får inte gå ut så min kväll blir till en filmkväll, skönt men lite booring.

random


glad halloween!

Äntligen lov! Fan va skönt. Idag har jag varit med Andrea en stund och snart ska jag ut och träffa Linn. Vet inte vad vi ska göra men vi hörs när jag kommer hem.

Visst är jag snygg? Messade en bild på mig till Comviq och fick tillbaka den här halloween bilden. Haha!

 


Next: min säng!

Nu ska jag gå och lägga mig. Åh va skönt!
Imorgon är det fredag, sen helg och sen lov! Fan va skönt.
I helgen skulle jag på the wave men efter vissa insidenter förre helgen ska jag inte det längre.
Vet inte exakt vad som händer nu men någon kul kommer det bli i alla fall.
Annars får ni alla ha en rolig Halloween! Puss godnatt

Random


med mickan...

...i förrgår.
Såklart märker jag nu att jag har lite nya bilder på mobilen..





Video

Efter vår löpträning som vi hade ikväll filmade jag en liten snutt, varsegoda

 


roligaste att reta, Chipsi!



Just nu är jag på träning men tänkte att ni ville se en superrolig video! Jag hade retat Carro hela dagen och tillslut fick hon nog..


falun bilder

Från 7an






Bilder från 8an




nu äre träning

Hörs i morgon!


kort videoblogg


dagens bilder






dagens


känner mig som MVG för tillfället

Nu har jag pluggat klart på morgonen inför provet i skolan idag och om en halvtimme ska jag vara klar för skolan. Känner mig lite strässad för jag sitter fortfarande i pyamas. Ikväll har jag träning med mitt innebandy lag men vi ska inte träna innebandy. Vi ska ha friiidrott. Kul att träna något annat någon gång och en i vårt lags pappa är friidrottstränare.

random

Värdenssötaste!


från technodrog.blogg.se







Linn
Ada
Jag
Mickan
Ella


LILLMICKAN IS IN THA HOUSE




Ikväll äre spelarmöte och inte träning som elin skrivit, hon är största ljugarn asså shit. Herregud :O !!! Skoja men a, elin ligger som en hippie i sängen käkar naturgodis och pluggar SO haha :D
Jajajajaa, ppeeaaceee


Eriksdalsbadet

Om 5 min går min buss till Amanda, ska få låna vattenfast mascara av henne innan vi åker till badet. Tur jag har! Efter badet har vi träning men jag kommer hinna blogga efter badet! Hörs när jag kommer hem!


Biljett till the wave

Vill någon eller vet någon någon som vill köpa biljett för 100 kr? Hör av dig till 0709401553


Fullt upp!

Därför inte kunnat blogga något förräns nu, förlåt! Förs varit i skolan till 3 för jag hade ph, vilket betyder att man måste stanna i skolan en timme och jobba. När jag kom hem vid halv 4 tog jag ut Dixi och Albin till halv 5 med Carro. Sen när jag kom hem gick jag och Linn direkt till willys för att köpa matsäck till badet i morron. Ska åka till Eriksdalsbadet för att göra simmtest. Ska bli kul men ändå hämskt att visa mina fula ben, funderar på shorts. Sen va det direkt iväg till innebandy träning och nu kom jag nyss hem från den har har duschat. Vi fick ta farväl av en av våra tränare som slutat, nu är det bars Amanda kvar. Vi älskar dig för det och det vet du! Inte för att hon läser min blogg menmen.





Träning nu, bloggar när jag kommer hem!


Skön kille från bodaborg


chilldag

Träffade Carro Andrea och Linn en stund. Mycket att snacka om. Idag har jag haft en skön dag. Duschat i flera timmar, tagit ansiktsmask och massa sånt. Städat och fixat mitt rum, dock inte klar med det. Läst ut min bok men tyvär inte orkat plugga något. Skolan i morron och på onsdag ska vi till Eriksdalsbadet med skolan.

Bild från idag:


no videoblogg

Hemma igen men kunde inte göra en videoblogg för det hände en sak när jag var ute med dom. Men nu ska jag verkligen försöka plugga. Ikväll ska jag på fotbollsmöte, men vi hörs senare. Ska möta Carro en stund också. 
 


Nu är jag ute med Albin & Dixi

Skönt att få friskt luft! Kan göra en videoblogg till er också. Hört när jag kommer hem


7an / 8an




toppade från falun







efter 15 timmars sömn

Överdriver inte nu. Somnade klockan 6 på kvällen och vaknade typ 9 på morgonen med 32 sms och 4 missade samtal. Inte bra att somna för tidigt asså. Men mår fortfarande dåligt. Idag ska jag försöka ta mig samman och städa och försöka plugga lite. Hörs troligtvis senare.


Har inget problem men att visa mig utan smink, men nu är mina ögon så uppsvullna och röda att jag verkligen inte tror att ni vill se


svar på frågestunden

Även om jag inte fick så mycket frågon ska jag svara så ärligt jag kan.

Postat av: Hannah

Vilken skola går du i?
Svar: Jag går i kunskapsskolan i Enskede i 8onde klass.

Har du börjat tänka på gymnasiet?
Svar: Jag har verkligen inte börjat att tänka på gymnasium än. Sånt vill jag inte tänka på för tidigt.

I så fall, vilken linje?
Svar: Jag vill bli vetrinär, har viljat det ända sen jag var liten. Så någon linje som hör till den linjen i så fall. Vet inte vilken linje det är ens, är inte så insatt än somsagtvar.

Postat av: Viktoria http://viktorial.devote.se/

Fin blogg! Ursäkta om jag frågar men är du oskuld? :) Ha det bra!
Svar: Ja, jag är oskuld och känner ingen sträss över det som vissa andra gör. Tycker man ska vänta tills den rätta. Man är bara oskuld en gång. 

Postat av: Hemlig

Hej!
- Vad är din favoritfärg på kläder?
Svar: Beror absolut på vilket klädersplagg det är.

- Har du varit kär någon gång?
Svar: Det är en svår fråga för mig. Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande så egentligen inte. Men sen har jag känt att jag verkligen älskar en person och bara vill vara med den, då har det inte gått. Men jag vet inte. Ja och nej.

- Röker du?
Svar: Mamma vill egentligen inte att jag ska berätta det i bloggen, men ja det har jag gjort. Men efter mycket isidenter nu på slutet ska jag verkligen sluta, helt.

- Dricker du?
Svar: Nästan exakt som svaret ovan. Ja, det har jag gjort för mycket nu på slutet och ska inte göra det på en lång tid igen. För mycket har hänt som jag ej vill ta upp i bloggen. 

Postat av: rebecka http://endastbecka.blogg.se/

vem är din allra bästavän?
Svar: Jag har 5 bästavänner. Vill inte såra någon nu men om jag ska vara helt ärlig så det är såhär jag känner. Linn och Amanda som går i min klass är helt klart mina bästvänner. Ada Carro och Andrea som går i min parallel klass är också mina bästavänner. Alla vi är sjukt tajta!

är du oskuld?
Svar: Läs längre upp

hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden ungefär?
Svar: Gud va svår fråga. Förut shoppade jag betydligt mer än vad jag göra nu. Nu shoppar jag inte så mycet längre för jag känner att jag inte behöver något nytt. Men jag kan inte säga hur mycket jag spenderar på kläder i månaden, för jag vet inte.

hur brukar din helg se ut?
Svar: Alltid match, och ibland på både lördag och söndag, fotboll och innebandy. Sen spenderar jag all min tid med mina kompisar. Vi gör olika saker. Allt som andra normala ungdommar gör i vår ålder tror jag.

vad fick dig att börja blogga? :)
Svar: Jag har bloggat länge med många olika personer i olika bloggar. Den här bloggen gillar jag mäst och har haft längst. Men det som fick mig att börja blogga var nog att få skriva av sig lixom. Jag känner aldrig press på min statestik eller något sånt. Jag skriver bara för att jag tycker det är kul. 

Postat av: Nahom

Might as well give it a shot.
Inga bra frågot, men öhh...
Hur social är du? :P
Svar: Haha jaa du, mina närmsta ser mig som en social och öppen person. Det gör jag väl också.

Postat av:

Har någon nära till dig dött? Hur reagerade du?
Svar: Ja, någon nära till mig har dött. Men för att förklara allt om det skulle jag behöva skriva en bok. Jag ska försöka formulera mig kort. Det hände för några år sedan, och jag har än inte accepterat vad som hänt. Tog allt väldigt hårt och gjorde saker jag nu ångrar. Men hur tror du man reagerar när någon man älskar dör?


Nu är det bara jag & boken

Tankarna och tårarna också, men dom skriver jag inte, eftersom dom alltid är med mig.


påminnelse om frågestunden

Klicka här och ställ en fråga!


15.22






Vill inte skriva någon om igårkväll men idag kan jag säga att jag bara ska ta det lugnt. Hoppar träningen också. Hörs senare


Lördagskväll här kommer vi

Nu åker jag och Ada till Enskede en stund, sen direkt iväg till Linn. Vi hörs inatt när jag kommer hem. Trevlig lördagskväll!


outfitts

Dagens outfitt




Kvällens outfitt:



Frågestund

Jag får väldigt sällan kommentarer, troligen för att det inte finns så mycket att kommentera. Men om jag har en frågestund hoppas jag att jag får någon kommentar! Den pågår hela min helg, asså fram till måndags kväll. Ni får fråga vad som hälst, anonym eller inte, jag lovar att svara på allt.


första "ovinsten"

Fan säger jag bara. Vi leder dock serien fortfarande men i alla fall. Vi kom in i matchen för sent och det slutade med 1-1. Vi borde fan vunnit. Men nästa gång vi möter dom, då jävlar. Senare ska jag träffa Ada och vi ska väl fixa oss till ikväll. Hörs senare.

random


Älvsjö-Hässelby

Om ca en halvtimme ska jag åka iväg och spela innebandymatch. Vi har inte förlorat någon än så vi är serieledare och därför borde vi vinna. Men man vet aldrig, en hårt match kommer det att bli!

random


helg


Minnen, fina minnen


Falun, toppad bildbomb


Jag mobbade Carro och det slutade med att jag bliv inslängd i ett handfat och blev blå på ryggen!


Frida och Mulle. (Frida är normallång och ja, dom är lika gammla)


Inne i Falun stan. Jag, Carl, Henning, Andrea, Frida och Linn.


Jag och Linn älskling.


Falun city.


Jag, Nisse, Henning, Andrea och Frida.


Jag skulle bädda men Linn fällde mig.


Bäddning på g!


Skön jag är.


Brudarna på diskot.


Ett sykhus brevid husen där vi bodde i, skit läskigt!


Jag och Andrea gick och väckte Kevin, Renwar och Lizardo på morgonen och såhär snygg är kevin halv 8 på morgonen. HAH, fyfan.


Kevin och Lizardo.


Jag.


Älsklingen Andrea, snyggingen Ylva i bakgrunden som inte ser så glad ut.


Somnade efter leksionen på garderoberna.


Gick i sömnen och vaknade i koridåren.


Brudarna!


Mycket dans i rummet var det ju verkligen!


Fajtades ju också en del..


Tagen av andrea 


falun i kort

Ska berätta lite om falun nu så får ni kort då och då. Falun åker man till i en vecka en gång per termin om man går i Kunskapsskolan. Där har man hemkunskap, slöjd, bild och no. Man bor i rum i långa korridårer och jag bodde med Linn Amanda Andrea Ada Carro Frida och Ylva. Dom bästa helt enkelt. På kvällarna gjorde vi olika saker men sista kvällen hade vi disko som var superkul, lite dålig musik bara. Nu kommer bilder!


bilder kommer!

Bilder från falun kommer när alla lägger in dom på fb. Har tyvär inte tagit någon själv men här är en från precis när vi kom in i vårt rum!


hemma igen!

Tack alla gästbloggare men nu är allt back on track ! Har haft skit bra den här veckan och ska berätta om allt lite senare, men nu ska jag laga middag.



Lust för dig, nöd för mig

Gooooood morgon god morgon!

Sitter just nu och kollar ut genom fönstret, det snöar.. Då var longboardsäsongen slut.. Jävla snö.. Menmen.

Idag så ska man ta sig till skolan. Första lektionen är musik, aaaaawesome. Pissigt bara att man slutar fyra.. Men det är bara att "kämpa" sig igenom skoldagen. Har ändå bara lugna lektioner, musik, idrott, movietime på engelskan, so, mentorstid och sedan HK. Men nu ska jag inte sitta här och skriva, måste leta kläder som man kan ha på sig.

Ha det gött folket!

Att få ett IG

Hej på er!

Får väl ta och be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat, om ni nu bryr er.. Men min kära storebror lekte med propparna hemma så vårat internet funkade inte på 2-3 dagar.. Sen så har jag inte riktigt haft tid. Menmen

Skoldagen var helt okej. Vi fick dissekera på no'n. Ett hjärta och två lungor. Jag har inga problem med blod, inälvor eller sådana saker, men lukten.. När Miguel, min no-lärare tog fram lungorna, jag höll seriöst på att spy. Det var den värsta lukten jag har känt i hela mitt liv. Trode att jag skulle spy, men det gjorde jag inte. Efter no'n så hade vi självklart lunch. Det var inte många i klassen som åt.. Jag åt en tallrik med flingor och sen så gick jag och köpte choklad. Idag så hade vi en hyffsat lång lunchrast, så vi gick till "uppehållsrummet" vid cafeterian i skolan. Där visade dom Avatar, så då satt man och kollade på film i ungefär 30 min. Efter lunchen så hade jag spanska och då fick jag mitt första IG. Lite elakt eftersom att jag fick G på två delar av provet och VG på en del och provet var i fyra delar, menmen, mitt eget fel att jag inte pluggade tillräckligt på verb och annat sånt skit.. Hade två prov idag också. Kemi och demografi. Gick väl helt okej. Gjorde no-provet efter skoltid, så jag var tvungen att skynda mig som fan till träningen. Bytte om på 1 min, rekord! Men jag kunde ändå inte vara med på hela pga. min rygg. Kulkul..

Just nu så sitter jag och lyssnar på musik, som vanligt. Imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer. Är jävligt pepp på att gå ut eller nått, får se vad folket ska göra.. Men på lördag så drar jag troligtvis till högdalstoppen med Tim och kollar på årets sista longboardtävling. Lite surt att säsongen redan är över.. Men snart så börjar ju skidsäsongen vilket är jävligt najs.
Det här blev ett ganska långt inlägg, men ja, jag har svårt att skriva kort, det blir så jävla tråkigt och dåligt formulerat. Men snart så kommer ju Elin tillbaks, och då blir allt som vanligt igen. YÄY!

Ha det gött folket!

Såhär kul hade jag på svenskan i tisdags.

http://open.spotify.com/track/7aToZnPlTPxSvsoHVgSWzl
Bjuder på en fin låt från Håkans nya platta "2 steg från paradiset".


WOWOWOWOW JAG ÄGER I SKOLAN

på samtliga prov / inlämningar hitils i åttan har jag fått VG.

jag är fan stolt asså......

WOWOWOWOWOW imorn är det franskaprov för mig.
då lär trenden brytas.
FAN.

/ EMMA


tuff tjej den där emma assåå.. grr.


VBY K-femman

tjenis penis!
Idag var det en störtt skön skoldag, känner att allt var perfetk!
Först och främst fick man G på matte provet, sen slutade man halv 12.
Går det och blir bättre...JAAA faktisk, åkte till k-femman med Rebecka Eliasson
As torig tös! Köpte ett par ringar, i guld och silver, visar det längre ner av inlägget.
Jag vill ba påpeka att jag fortafarande bloggar på www.lizziesmith.blogg.se
Fortsätt järna läsa den när jag slutat gästablogga här!
Juste idag körde vi på ögondroppar också. DEt var as kul! vi har ju vård, såklart Lizzie ska vara Patient i
alla grejer som ska testas! aa men det var kul att få någon vätska minns inte vad den heter, i ögat.
Nu ska man väl ladda upp lite bilder, chilla med musiken och sen drar men väl på träning!
*PUUUUUUUUUUUUUUS*

Vi krossade!

hellu Anna hära igen!
Jag sa ju att jag skulle spela match, och den gick grymt bra tycker ja iaf! det blev 5-4 till de men vi gjorde en mycket bättre match! Vi började med att göra 1-0 sedan 2-0 sedan gjorde de 2-1 och sen 2-2 sedan rullade målen in i båda burarna. Men det var en bra match!
Nu ska jag göra iording mig för kvällen hare gött

när jag var på IKEA med lovisa
Http://annsons.blogg.se

pannkakor

Hellu Anna här!
Dagen i skolan var väl bra tror ja haha, det var ingeitng som var så jobbigt.
Hade hemkunskap idag vi gjorde pannkakor och kreps tror jag att det hette men jag gillade inte de så mycket så jag typ slängde hela mig höhö, men pannkakor var det jag som gjorde tycker faktist att jag gjorde ett bra jobb haha! Men om jag ska säga så är jag ganska bra på att göra pannkakor. Haha johan och gustavs blev ju också "jätte fina" hahaha! Tror att de gjorde något fel..
Men men nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på lite musik ska snart byta om till match kläder, har match med 95erna mot dj (damjuniorerna) så måste tagga! Men vet förästen inte om jag kan springa... har tyvär jätte ont i mitt ena ben.. aja hare gött!

I Just Called To Say I Love You

tjenis penis!
Lizzie är här, lite trött och seg.
Jag hittade en låt som Stevie Wonder, fyfan vad den är bra, ni får den lite längre ner.
Idag har det varit en enkel Onsdag. Jag skulle hem eller på möte klockan 14.00, men det vart inställd!
Så Lizzie slutade halv 1 :D
WIIIHOOO!
Nu ska man väl bara sitta och lyssna på musik och vänta på mamma. Sen ska väl man messa tjejerna och fråga ifall de vill hitta på något.
Jag hör av mig in mot kvällen sötisar, PUUUUUUUUUUUS!


                                 Stevie Wonder - i Just called to say i love you


I Got The Magic

Igår åkte jag hem till Amanda för att ha lite tisdags mys i denna extremt deprimerande årstid. Tårta och Desperate fick förgylla vår tisdag. Idag bestog min skoldag av 45 minuters teambuilding. Fan va värt! Nej fyfan, slet jag mig upp ur Amandas säng för 45 minuter tillsammans med osköna 94or? Blööö. Jaja.
Nu är mjukiskläderna på, musiken på högsta, smoothien gjort och plugget framme. Här ska det nötas Turism i några timmar. Har prövning på 3 kapitel på måndag och har inte ens börjat. Det går bra nu.
/Malin



Fjortisar Är Grymma

Vad jag har förstått så är det mest tjejer i 14-15 års åldern som läser Elins blogg, har jag rätt? :) Om jag kollar på bilder från när jag var 14-15 år, alltså 2-3 år sen så kan jag knappt förstå hur jag kunde gå runt så. Jag och mina kompisar hängde på grönan, ung08, osv. Jätte söta var vi:) Haha fyfan, trotts att jag såg ut som skit så har jag helt ärlig aldrig kännt mig så otroligt jäkla snygg. Tuttarna vid halsen, benan vid örat, vita läppar, tuperat hår, "fjortis-raden" vid hakan. Så jäkla snygg ba.. haha. Det kan också varit den roligaste tiden i mitt liv, man gled runt och sket fullständigt i vad alla tyckte om en. Alla borde ha en fjortis-period. Det va askul.


Amanda, jag och en självutlösare i mitt badrum


Min 14-års dag


En av mina första fyllor

 
Innan elverket!! Haha..


Söta:)


"Bilden som hamnade i sthlms största fjortisar-videon"


"Blanda vodka med 2,5or.. fett smart!" Haha jisses

Jag har självklart en miljard fler bilder men dem är nog bäst att vi håller gömda.. :)
/Malin a.k.a. malinlarsson@pea


Tisdag

Hallaaa!
Tänker börja med att säga att ni läsare är fett tråkiga som inte kommenterar:)
Sen kan jag berätta lite om min dag som dock va fett händelselös.. Det enda som är värt att berätta är väl att vi käka på Subway. Kärlek till det stället säger jag bara, så jäkla gott! Nu ska jag ligga hemma nån timme så får vi se sen om jag och mamma drar våra rövar i soffan och åker till gymmet eller inte. BAJBAJ.

/Malin


Mysig chhheeeyyy

Elin är här!

Nu sitter jag i datasalen med Linn och Amanda. Har haft hemkunskap där vi gjorde lasagne, som blev helt failad, och en smulpaj som blev bränd. Sen har jag också haft träslöjd och jag håller på att göra en stol. Nu måste jag dra för min slöjd fortsätter men tack alla som gästbloggar och förlåt om ni trodde att ni var ensamma om det. Men det var bara för att underlätta för er. Vill bara säga att jag har det bäst med mina brudar här i falun! PUSS


*Pang!* så blir du dum i huvudet på en nanosekund

Nämen tjeeeenare!
Har inte haft lust att klicka mig in på datorn idag, så däför har jag inte skrivit nått, men ingen större skada skedd eftersom att det är så många andra trevliga människor som också gästbloggar.

Ja, vad har jag gjort idag? Jag har varit i skolan som dom flesta andra ungdomar har varit. Började 8.15 och slutade 16.00, så jag har alltså spenderat ungefär 8 timmar i skolan idag, awesome..!
Hade bip-test på gympan, gick väl hyffsat okej, kunde gått bättre, men jag var inte riktigt taggad för att springa som en idiot fram och tillbaks i en gympasal. När jag kom hem vid halv fem så proppade jag i mig en Twix och en chokladboll. Nu tänker ni säkert att jag är största jävla tjockisen, men det är jag inte, jag njuuuuuuuter. Efter det så gick jag hem till pappa för att äta middag. Efter middagen så drog jag i mig en kopp kaffe och några rutor choklad.. Ja, det är väl vad som har hänt idag. Skriver väl ett till inlägg imorgonbitti om jag orkar.

Ha det gött!

blåbärspaj

Anna hära igen !
Har precis tagit ut en blåbärspaj ut ur ungnen mummms!
Haha ska ta en bit nu tror ja för nu har den hunnit svalna lite.


men haha palla...


hahahahahahahah 200 sidor! hur pallar man?

/emma

Lizzie is back!

nu ska man sitta hemma och plugga som en GEEK och vänta tills mamma kommer hem från föräldrarmötet!
PUUUUUUUUUSS!

Hatar Måndagar

Hallååå.
Är hemma från ännu en skoldag. Jisses, jag som trodde att gymnasiet skulle vara mindre jobbigt och mer kul än grundskolan. Icke. Att 2an är det jobbigaste året stämmer också. Nej det håller inte.

Nu ligger jag som en utslagen fisk i min säng och käkar mandariner. Det är enligt mig det bästa med vintern; mandarinsäsong. Så jäkla gott. När jag är klar med mitt degande så ska jag på måndags-fika med Linda. Vi kommer antagligen endast att prata om Alperna. Är så jäkla taggaaaad! Vecka 9 så åker jag, Linda, 3 tjejer till samt 11 grabbar (bl.a. Elins bror Andreas) till Alperna i Frankrike. En hel veckas skidåkning och festande! Kan ju inte bli bättre!? Ååååååh vill åka nuu :( Ja så det är så min kväll kommer se ut, borde antagligen gräva ner mig i turism-boken men det orkar jag inte.
PoK. /Malin


Jag och Andreas förra sommaren

gästblogg

Tjabba haha jag ser att det inte är jag som gästboggar hos elin men jaja!
Jag heter anna kallas ofta för anna p i mitt och elins innabndy lag, ja jag och elin spelar i samma innebandy lag Och jag vet inte hur länge jag och elin har kännt varandra haha aja.
jag och elin var mycket med varandra när vi var lite mindre men har ej blivit av på länge det är synd..
Om jag ska säga är inte bloggade min grej änven fast jag har en egen blogg www.annsons.blogg.se men den håller sig inte alltid uppdaterad så ni vet.
Jag är mer en sport tjej haha går både på fotboll och innebandy, det är många som fråga vilket som är den roligast men jag kan faktist inte välja mellan de...
Aja nu har jag berättat lite om mig själv så nu ska jag dra mig till tv och kolla på någon rolig kanal!
Ses!

knas bild på mig och lovisa i skolan haha

gästblogg

Tjabba haha jag ser att det inte är jag som gästboggar hos elin men jaja!
Jag heter anna kallas ofta för anna p i mitt och elins innabndy lag, ja jag och elin spelar i samma innebandy lag Och jag vet inte hur länge jag och elin har kännt varandra haha aja.
jag och elin var mycket med varandra när vi var lite mindre men har ej blivit av på länge det är synd..
Om jag ska säga är inte bloggade min grej änven fast jag har en egen blogg www.annsons.blogg.se men den håller sig inte alltid uppdaterad så ni vet.
Jag är mer en sport tjej haha går både på fotboll och innebandy, det är många som fråga vilket som är den roligast men jag kan faktist inte välja mellan de...
Aja nu har jag berättat lite om mig själv så nu ska jag dra mig till tv och kolla på någon rolig kanal!
Ses!

knas bild på mig och lovisa i skolan haha

Men tja, Lizzie Smith här!

tjaa, trodde att jag var den enda, det gjorde väl de flesta!
Jag heter Lizzie Smith och Elin bad mig gästblogga för hon ska väl till falun.
Varför inte liksom, jag har ju en anna blogg också, skriver den lägst ner.
Jag sitter just nu i skolan, har rast, passade på att blogga hos Elin, den goa tjejen!
VI träffades på kollo och klickade verkligen, vi blev as bra vänner faktiskt. Så träffade jag Elin.
Idag ska man väl träna och plugga, juste jag är 16 år och går på gymnasiet, hihi as kul!
Det var väl allt för juust nu, skriver säkert mer in mot kvällen.
PUUUUS!

www.Lizziesmith.blogg.se
Spana in mig här!

Dagens

Inget speciellt, ganska simpelt. Det är ju trots allt måndag..




Jag som kände mig speciell....

JAPP,
den tredje (och sista också kanske?) gästbloggaren.
jag trodde jag var den enda, tills jag gick in och kontroll-kollade elins blogg nu, OCH SÅ VARE TVÅ ANDRA OCKSÅ ?
hahahaha.

nejdå,
men jag heter emma,
bloggar på min egna blogg www.emmaannaelvira.blogg.se (SMYGREKLAM TJOHO!)
och går på kulturama i hammarbysjöstad.
hur jag känner elin? hon spelar i mitt lag och vi är bittra fienden.
hehe...
aja, jag säger som en tidigare, VEM VET VAD SOM KOMMER UT OM ELIN UNDER VECKAN? ;)
höhö..

/EMMA


mitt ben är fuckat, och det ser helt sajk ut, MEN JAG GILLAR'T ! ;)


Inte Bra

God morgon!
Såg att Elins kompis också ska blogga här, fan va bra! Mer uppdateringar, visst?

Min morgon började jag med att försova mig..fan fan fan. Nu missar jag naturkunskapen och det var meningen att jag skulle ha full närvaro i skolan den här veckan. Inte bra. Aa men så nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att tiden ska gå. Kanske inte så konstigt att jag försov mig endå, kom inte i säng förns 6-7 på morgonen igår, sov till 10. Grymt. Nej det är dags att börja dagen, frukost+jarra väntar. Puss på er!
/Malin


God morgon..

God morgon på er!
Jag somnade vid 3 och klockan ringde halv 6 så jag har sovit i ungefär 2 1/2 timme. Att det var totalt bäckmörkt ute när jag klev upp gjorde inte hela saken bättre..

På dagens schema så står väl skolan överst. Funderar på att ta longboarden till skolan, det var ett tag sen..
I skolan så ska vi ha bip-test, hej IG säger jag bara.
Efter det så måste jag åka hem och städa huset så att mamma inte får flip när hon kommer hem från Italien.
Och efter det så ja, vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Lägger mig väl troligtvis på soffan och sover någon timme eller två.

Ha det gött folket!

Och vem fan är du?

Ja, det tänker ni nog nu. Så jag ska förklara lite kort vem jag är.
Som ni ser så ska Elins kompis Malin gästblogga här, men det ska jag också, roligt va?

Jag skulle som sagt berätta lite om mig själv, så jag kanske ska börja med att berätta vad jag heter. Jag heter Klara-Fina, men jag går under namnet K-F. Ja ni, vad kan jag skriva mer om mig själv.. På fritiden så spelar jag innebandy, dömer knattar i innebandy, fotar, åker longboard när vädret tillåter det eller så ligger jag och sover. Som alla andra människor så älskar jag musik. Under mitt 14-åriga liv så har jag nog lagt ner ganska många tusenlappar på konsertbiljetter.. Några artister som jag har sett är Elton John (fråga inte varför..), U2, Kiss, Kent, Lars Winnerbäck, Damian Marley & Nas och om några veckor så ska jag se min älskade Håkan Hellström.
Jag bor ute i Örby/Bandhagen men jag går i skolan ute på söder. Jag har som dom flesta ungdomar skilda föräldrar, men jag och min brorsa bor inte hos min pappa. Den enda anledningen till att jag inte bor hos min pappa är för att jag inte vill bo i en flyttkasse. Sen så är jag ganska bekväm av mig, jag trivs bäst hemma..
Just nu så kommer jag inte på något mer, förutom att jag oftast är ganska översocial, överspeedad och alldeles för stor i käften. Så det mesta som jag kommer att skriva är nog rätt konstigt och totalt men ointressant, men vad gör man inte för Elin?

Ha det gött folket!

 


Nu Är Bloggen Min

Okej people. Mitt namn är Malin Larsson och har blivit tillsagd av Elin att gästblogga lite då och då den här veckan. Saken är den att jag själv är sämst på att uppdatera i min egen blogg så vi får se hur det här går.

Aa, jag heter som sagt Malin och har kännt Elin sen hon föddes. Hon och hennes storebror Andreas är som mina syskon och jag och Andreas hänger ihop i stort sett...jämt. Jag bor i Årsta med mamma och lillebror, är 17 år gamal, går i skolan i Frans Schartau där jag läser Handel/Administration, på helgerna gillar jag att ligga hemma med en bra bok.....aa, nej kanske inte riktigt. Jag är en väldigt social och pratsam tjej som ibland kanske borde tänka på att vara tyst, har en ovana att säga mer än jag borde. Nej vafan, är sämst på sånt här. Jag ska försöka att uppdatera så ofta som möjligt, skriva om massa bajs så ja hoppas ni läser! Fråga gärna saker om ni vill också, svarar på allt:)
Om ni fortsätter läsa så kan jag avslöja massa hemligheter om Elin.......


hejdå Stockholm & hej Falun

Nu har jag nästan packat klart och imorgon bitti bär det iväg till Falun. Ska fixa en gästbloggare, lovar!



next: duschen

Hemma från träningen nu. Fy fan vad kallt det är säger jag bara! Jag som aldrig brkar frysa fryser fan hela tiden nu. Nu ska jag duscha och sen ska jag träffa Linn en stund. Sen blir det raka vägen till sängen, inte sovit mycket den här helgen.


packa, falun i morgon

Nu sak jag packa till i morgon. Då åker jag till Falun med skolan en vekca. Ska försöka hitta en gästbloggare! Nu måste jag strässa för jag har fotbollsträning om 2 timmar!


för dig alex

Nu har jag mycket att berätta asså!
Är hemma från matchen nu. Vi mötte Bele barkarby som vi aldrig vunnit över, men vad gör vi idag? Jo vi slår dom med 1-0. Fan vad vi alla spelade bra idag och vilken glädje. Fortfarande obesegrade nu då, känns super.
Men allt gick inte så bra. En hemsk sak hände. I början av andra halvlek gör en Bele spelare en skit ful tackling på Alex. Hon faller ner på marken och är typ avsvimmad. Alla springer dit men hon ställer sig upp efter en stund och fortsätter spela. Lite senare när hon kommer på byte börjar hon gråta och skrika och håller sina händer på sin höft. Jag börjar skaka och gråta när jag ser hur ont hon har. Vi får avbryta matchen och hon blir utburen. Matchen fortsätter och ambulansen kommer. Nu är hon fortfarande på akuten. Hennes höft har fått en spricka eller hoppat ur led eller något sånt. Fy fan, visst, jag spelar hårt men det finns fan gränser. Vi vann för dig Alex, men nästa gång ska dom .


hat&älsk match

Match mot Bele i morgon bitti, fan vad vi ska kämpa då!
Kommer typ inte kunna blogga mer förän i morgon på dagen. Men vi hörs då. PUSS

Innebandy in my heart


Lördags kväll

Jag har inte frysit såhär mycket på jävligt länge kan jag säga. Jag sitter under täcket med kläder och fryser fortfarande. Fy fan för att det ska vara så jävla kallt asså!
Ikväll träffade jag Amanda, vi var med Alexandra Maghie Sofia Annie Olivia Viggo Josef och Tim. Sen skulle dom åka iväg men det pallade inte jag så då träffade jag August Seif Billy Marcus Viktor Gustav Mikel och K-F. Nu kollar jag tv och försöker få tillbaka känseln i fötterna.

random


next: Amanda

Åker och träffar Amanda nu. Vet inte vad vi ska göra men något i allafall!
Ha en trevlig lördags kväll!

PUSS


jag älskar dig


mat snart

Precis kommit hem från liljeholmen. Spelade matchen där. Vi mötte visst Högdalen och inte Bele barkarby. Vi spelade sämst mot ett lag som är sämst. Vi vann med 7-1 men fyfan vilken dålig match. Nu är jag på dåligt humör, men maten gör nog susens!
Ikväll ska jag kanske träffa Amanda och hennes kompisar som inte jag känner. Men vi hörs senare, PUSS

jag älskar er Älvsjö AIK f96, från hela mitt hjärta.


next: pannkakor

TAGGA TILL MATCH NU ELIN!


2 bilder från igår



godmorgon

Nu har jag och Linn vaknat, blev en galen natt. För tillfället har jag sjukt ont i huvudet en det går nog över snart. Idag har jag innebandymatch mot Bele barkarby, fan vad viktig den är! Före den ska jag och Linn bara chilla och efter den kanske jag hittar på något. Hörs efter matchen, KOM IGEN NU TJEJER.

Bodaborg med älsklingarna, minnen minnen


sista uppdateringen ikväll

Fast egentligen så är det redan Lördag, men ni fattar.
Nu är jag tillbaka med Linn, men vi får se vad som händer inatt, HaHA

just nu,


idol

Kollar Ïdol nu med Linn. Senare blir det iväg till Carro. PUSS


dikt

Caroline är en jävla svin.
Amanda ser både ut och lukatar som en panda.
Linn tror att hon är söt.
men hon har ett huvud lika runt som en nöt.
Andrea tror hon är perfekt,
men hon är knäpp som om hon tillhörde någon säckt.
Ada Hök lägger ofta en mök.
Men dom är mina vänner i allafall,
även fast alla är som cp-fall.
Men dom älskar mig för den jag är,
men det är väl för dom alla är som sär.
Vissa dagar som är soliga,
slösar jag bort på dom otroliga.
Men vi har faktiskt alltid kul,
även fast Caroline är så jävla ful.


fredag

Äntligen helg, fan vad skönt!
Nu är jag hemma från skolan, ska in till stan med Linn snart och äta middag. Sen ikväll ska vi hitta på något kul. Hörs senare helt enkelt!

Jag och bästavän


det får inte vara sant, du kommer förstöra allt

fuck u!


bilder från igår




musik is what feeling sounds like


Innebandyträning snart

skola och träning är mitt liv

Bild från när jag och mitt lag var på Bodaborg, sjukt roliga minnen! 


amandaostergren.blogg.se

Äntligen har hon lyssnat på mig och skaffat en egen blogg! Vet att det inte är för min skull du har gjort det men vi säger att det är det nu! Så klicka er in på hennes blogg och checka in en supersöt och snäll, dock fjortis tjej!

Random bild på mig och Amanda. Typ för 3 år senn. Älskar dig älskling!


Onsdag

Coola fjårtiwzar vi var! HA-HA Alla är seriösa också.. Andrea var typ förebilden haha fan va patetiska vi var.
Aja, random fotbollsbild från ett läger för ca 4 år sedan.


Snart har jag fotbollsträning men tänkte hinna blogga lite snabbt innan.
Idag har inte varit en vantlig dag. Hade idrott som första leksion idag och gissa vad som händer. Vi spelar ruggby och jag får bollen fel så sen åker rakt på mian fingrar. Tre fingrar på min vänsterhand (tur i oturen att det var dänster i alla fall) dör och jag får skit ont. Fick gå till skolsyster och hon säger att jag måste till sjukhuset. Jag och Carro åker iväg och 3 timmar senare var vi klara, en spricka i fingrat och en rejäl stukning. Inte alls kul eftersom det är innebandy match i helgen. Men men, den ska jag spela hursomhaver.
Efter det gick jag och Carro ut med Albin och tog massa bilder, dom får ni ikväll.
Nu är det träning, CHAO


Tisdag

Nu är jag hemma från skolan. Träning sent ikväll så kommer inte blogga efter 7. Nu ska jag snart äta mellis och sen chillagalet fram till träninge, är fett seg idag. Ska försöka plugga lite men det vet man ju inte om det händer, hörs lite senare i alla fall

Innebandy 7 - halv 10 ikväll

random bild
Bodaborg med innebandylaget


måndag

Idag har varit en riktigt najs dag. Först skolan som vanligt, efter skolan drog jag Amanda och Linn in till stan.  Shoppade, fikade och kötpte biljetter till the wave. Kom nyss hem från stan tillsamams med Linn. Vi ska äta snart men just nu kollar vi Paradise Hotel. Skriver senare PUSS

planer för ikväll

*Läsa ut min bok "Tillsammans andra boken"
*Film 20.00 på 5:an "Indiana Jones"

 


@svampskogen


skogen







bilder från helgen






next: duschen

Imorse vid 9 tiden åkte vi från Oskarshamn, 4 timmar senare va vi i Sollentuna. Hade fotbollsmatch där vid 2 mot Bele Barkarby. Det var slutspel och eftersom vi kommit så långt fick vi möta ett division 2 lag, mycket bättre lag än oss och det visade sig i resultatet. 5-0 till dom. Slitig match och jag var inte på topp tyvär men fan vad långt vi har kommit i år ändå. Upp med båda lagen en division ( 3 och 2 nu) och gick det slutspel. Nu är vi ute ur slutspelet, men vi är bland dom 20 bästa av 100 lag i nstockholm, det är fan bra för ett Örby lag! Nu blir det dusch för mig, hörs senare!

random fotbollsbild från ett läger för typ 4 år sedan.


@oskarshamn

Idag har vi varit ute i skogen och plockat svamp, snacka om att jag inte är en svampplockarmänniska, tröttnar efter 5 min. Jag och Julia tog kort i skogen istället och dom kommer i morgon tillsamamns med lite filmer. Ikväll  är det kalas för mina kusiner Johanna och Julia som fyller år. Har inte mycket mer att säga och har tyvär inga bilder heller, blir inte så rolig uppdatering idag. Men ha en trevlig helg PUSS


facelook


blixt/ejblixt

 


O-hamn över helgen

Nu är jag hemma från skolan. Om ca en timme ska vi åka. Kommer sitta i en bil i 4 timmar så om någon vill vara lite social så kan ni ringa. 0709401553. Kommer kunna blogga från Oskarshamn men tyvär inga bilder. När jag kommer hem får ni en stor bildbomb från helgen. Nu måste jag packa men vi hörs! Juste, vi har match på söndag så jag kommer hem tidigare än planerat, bara så ni vel. PUSS


VI VANN

Vi vann 16 dels final i slutspelet mot Huddinge ikväll med 2-1. Dom hade gått obesegrade genom hela division 3 och vi vann precis division 4. Fan vad bra seger tjejer! Vi spelade super. Nu är det bara till 8 dels final på söndag!

random fotbollsläger för några år sedan


från linnochcarolines.blogg.se




Hade inte en aning om att Carro tog dom har bilderna men sen när jag läste hennes blogg så bah "men det där är ju fan jag" hah..


nu:


LINN JENNIFER GUSTAFSSON SKARPHAGEN 14 år idag

Grattis älskling !



gossip girl


Min kompis har börjat med det här. Som ni der är jag med så vi får väl hoppas att inget för hemligt läcker ut, för Andera som skrivt har många läsare! Följ det, mycket roligt kommer skrivas kan jag lova. läs här   


ojojoj inte hunnit blogga alls igår

Tar igen det nu igår efter skolan åkte jag in till stan för att gå till en logoped igen. Nu är det klart, jag har dyslexi. Men det käns faktiskt helt ok, sålänge inte någon kommenterar det. Efter det hade jag brottom till träningen. Efter träningen kollade jag Amanda och Linn på Enskede p96 fotbollsmatch mot djursholm. Dom van med 2-0 tror jag.

Idag slutade vi vid 12 och då gick jag ut med Albin. Nu är jag hemma och ska plugga lite. Ikväll är det match, då JÄVLAR!

fotbollsläger för några år seadn.

Från vänster: Andrea Linn Ada Mickan och jag


hemma femma

Kom hem vid 5 idag, urs vad lång dag. Först skola till 3, sen hundarna i typ 2 timmar. Men nu är jag äntligen hemma och ska äta snart. Redan bytt om till ikväll. När jag har ätit ska jag dra till Andera en stund innan träningen. Vi är grannar så vi ska lixom bara chilla en stund innan min träning. Kommer hem igen vid halv 10 så kommer nog inte palla blogga mer idag. PUSS

Random på mig och Andrull


svar på kommentar

linn om svar på kommentar:
ja vet? :P

Svar: Varför kommenterade du det då?

07.25

Omg, jag gick upp vid halv 06.30 idag som vanligt. Det brukar vara lagom för att bli klar vid 07.45, men nu är jag redan klar. En halvtimme kvar lixom. Aja, det är väl skönt att chilla lite.

Ikväll är det innebandyträning, ska nog försöka plugga lite innan det ockaså.

Funkar inte att lägga in dagens outfitt, får bli såhära:
Blåa jeans
Grått linne
Rosa t-shirt


ny design

Tack nicole! Blev supernöjd!
Nu ska jag sova, puss


idol next

Nu har jag pluggat tillräckligt, nu blir det idol.
Btw, en tjej som heter nicole håller på att göra en ny header till mig! Tack på förhand.


idag

Sorry för dålig uppdatering, har inte orkat. Men nu jävlar
Idag har jag bara varit i skolan som vanligt. Efter skolan gick jag ut med Dixi och Albin, som tur var kunde Carro hänga med. Hade fan dött annars, Dixi är så jävla stark. Vi var ute i typ 2 timmar, så skönt väder! Efter det var jag hos Carro och typ pluggade. Nu har jag nyss ätit och ska förtsätta plugga lite. Hörs senare Chao


veckans planer


nu är vi kvitt ella..


svar på kommentar

linn om egoisst, javisst:
haha man ser att du trycker fram nyckelbenen ;)

Svar: det är meningen? asså tycker det är fint

träning nu

Det har jag glömt förut, men nu om 10 min ska jag åka till min fotbollsträning. Hörs ikväll puss


next: Idol

Onsdagens Torsdagens och Fredagens avsnitt blire nu. Har inte hunnit se, haft mycket i veckan så nu blir det bara jag och idol i några timmar.


Söndag: innebandymatch

Imorse spelade jag match mot sköndal. Vi vann med 5-0, enkel match. Men deras jävla kapten knuffa mig över sergen så jag typ voltade över. Fick ett brännsår på knät, fan vad det svider. Dom fick typ 3 utvisningar men kunde gått fått 10 till. Fan va fult dåliga lag kör bara för att dom inte får tag i bollen, blir sjukt irreterande.

När jag kom hem har jag chillat och bara tagit hand om mig själv; duschat, rakat benen mm, haft ansiktsmask, klippt naglarna, tagit nagellack och gjort lite mer saker.
Nu ska jag snart äta lunch och idag ska jag nog bara chilla hemma. Ska försöka hinna med; att kolla på idol (3 avsnitt på datan), läsa ut min bok (tillsammans andra boken), läsa en till bok (kysst av spriten) och sen till sist kanske man hinner plugga lite. Men vi hörs senare. PUSS


fotboll är mitt liv

Imorse väckte Caroline mig vid 11, kände mig helt död då.
Vid 12 åkte vi till Gubbängen och kollade på en fotbollsmatch. Älvsjö AIK f96 - Hammarby f96 och Älvsjö vann med 3 eller 4-0. Vi kollade med Linn Andrea Petra och Ellen. Sen träffade vi Jennifer och hennes två kompisar en liten stund där. Känner några av dom som spelade också så det var en rolig match.
Efter den matchen åkte jag och Carro till Enskede IP och kollade på min brorsas match. Örby p93 mot Enskede p93. Det blev 3-3, en fett spännande match. Vi träffade Marcus när vi kollade på matchen så vi var med han hela tiden. Sen träffade vi Kostik, Emma och Natha en liten stund.
Efter den matchen åkte jag och Carro till Globen, vi kollade i lite affärer och åt på donken.
Vid 5 åkte jag hem och sen direkt iväg till mina kusiner. Just nu sitter jag hos mina kusiner i Sollentuna och kollar tv. Vi var nyss vid någon rockkonser men var bara där en stund. Vi ska åka dit vid 9 igen.
Imorgon har jag en tidig Innebandy match mot Sköndal, redan taggad! Hörs senare CHAO

bildlörsinlägg, sorry


hemma igen

Ikväll när jag kom hem träffade jag massa människor, minns knappt alla hehe.. Nu ska jag sova för jag dör. PUSS

egoisst, javisst




dagens

Nu är jag hemma ifrån skolan. Slutade 3 idag, vilket jag kommer göra varje fredag pga min duslexi.. inte kul. Snart ska jag och brorsan åka in till stan och möta mamma. Vi ska shoppa lite och sen äta middag. När jag kommer hittar jag väl på något, beror lite på när jag kommer hem. Men vi hörs senare ikväll. PUSS

kvällens halvtråkiga outfitt


@skolan

Sitter just nu med Andrea och Carro i skolan. Har lunch alldeles strax. Idag ska jag in till stan med Mamma och Andreas och äta middag. Hörs efter skolan CHAO


RSS 2.0