HA EN TREVLIG VALBORG FÖRRESTEN!

<3

NU STICKER JAG, KOMMER HEM MED MASSA KORT


i love u


bild från igår


snygging!

Packat och klart, åker om en kvart

Då ska jag och mamma åka till willys och sen åker vi till bodaborg. Kommer inte kunna uppdatera ända tills lördags kväll.

Min resväska


Såhär såg jag ut innan jag gick ut med alle, har myskläder på mig nu också men en annan tjocktröja för en viss hund dräglade ner min andra...


valborg

Nu är jag hemma från skolan. Vi slutade 12 idag eftersom det är valborg, skönt! Snart ska jag gå ut med Albin, Andrea skulle det egentligen men hon känner sig lite sjuk och ska hem och vila så hon känner sig bättre till ikväll. Efter jag varit ute med Alle ska jag börja packa. Jag och mitt kära Ibandy lag ska åka till bodaborg över valborg. Vi ska liksom ha som en avslutning där. Kommer hem på Lördag kväll. En av mina tränare ska sluta förresten, hon har inte tid osv längre, sorgligt. Nu måste jag gå ut med Albin, hörs när jag kommit hem. PUSS så länge


I love converse


AVENSJUK

En tjej i skolan som heter Felicia har två olika färger på sina ögon, Ett brunt och ett blått med en brun fläck, sjukt coolt och fint! Här är hennes blogg förresten! klicka 

Det är äckta!


god natt

lägger mig i sängen nu tror jag. PUSS


HJÄLP

Shit! För ca 4 timmar sen var det superfint väder och skit varmt, nu är det ösregn och det blixtrar och oskar som fan! Fett läskigt, min tv la precis av.

Mitt hår blev sådär. Eller jag tycker det blev fint fast man ser inte alls mycket skillnad, bara på längen, inte alls någon på färgen.. typiskt. Men det ser mer naturligt ut nu i alla fall.

INNAN:



EFTER:



Jag vet att man inte ser någon skillnad men allt slitet är borta nu så det är mycket fräschare!

hemma

Kom precis hem från skolan, snart ska jag åka till stan och fixa mitt hår. Jag ska: klippa topparna, klippa snelugg och slinga blont. Nu måste jag skynd mig. Hörs när jag kommit hem igen. PUSS


just nu

(uppsatthår)

outfitföriförrgår


fryser!

Urs vad jag mår dåligt. Ont i hela kroppen och fryser som fan. Aja får ta det lugnt ikväll och hoppa över träningen.
Idag kolla vi på bio med skolan. Kollade på någon konstig film. Minns inte ens namnet men den va fett hemsk.
Efter bion åkte jag och några fler in till stan och åt. Åkte till gamla stan och fikade och tog kort vid vattnet sen. Bilder kommer senare men nu kan ni får kort från iförrgår.






allt jag gjort idag

ointressant, jag vet men jag är fett stolt


Hiss: Svarta jeans



Älskar svarta jeans. Sjukt skönt och snyggt. Får benen också att se smalere ut och passar till allt!

hahaha

förlåt carro men va tvungen



När vi fikade idag va någon visst hungrig! Hahaha

bild och form i skolan


Från vänster: Linns min Amandas
Våra gudar. Snygga va?!


FÄRDIGPLUGGAT FÖR IDAG

Känns verkligen skönt.
Ska ut och cykla med Mamma nu. Vi ska åka och kolla på min brorsas match. Mysigt.
Hörs senare PUSS


egojagvet


Pluggar

Egentligen skulle jag vara på träning just nu men är hemma och pluggar istället... Eftersom vi inte har några matcher kvar tycker mamma att det är viktigare att komma ifatt i skolan nu och det är väll sant. Efter skolan åkte jag och Caroline hem till mig, käkade och pluggade. Senare åkte jag och mamma till Farsta centrum och fixade en sak med mina glajjor... hade redan gjort dom snea på 2 dagar. Men nu är dom fixade. Köpte present till Caroline också som fyller år om 7 dagar. Nu ska jag plugga lite mer PUSS


kakdeg i glass gör mig illamående!



Köpte den idag, men fy fan för kakdeg

Sandys vid plattan, stammisar

Ja vi är tyvär typ det... I alla fall. Idag när vi kom dit satt Dessi där. Vi typ viskade lite som alla små tjejer gör när man ser storbloggare men inget mer. Men sen när vi sitter och fikar tar hennes pojkvän kort på oss och så börjar Dessi bah " du får inte ta kort på andra lalalala". Andrea hade sin kamera i knät så han (Dessis pojkvän) frågade om hon ville ta kort med Dessi. Andrea bah : nej tack, Haha. Sen frågade Filip(tror han heter så) om hon hade blogg och då sa hon ja och då sa den andra killer som va med att hon skulle ta ett kort på honom och lägga up på sin bloggen, vet att han inte sa till mig men jag va ju i alla fall med:












outfit idag

Andrea loggade in igen och gav mig alla korten!




"tur i oturen"

Nu ska vi få höra en rolig-historie:

Det var en gång en tjej som sitter på en buss med sina två kompisar. Dom hoppar av en station före. När den sista tjejen hoppat av känner hon att sin mobil är borta. Hon kollar in i bussen när den åker förbi henne och ser den ligga kvar där.. Hon springer efter bussen men den stannar inte. Hon heter Elin och var jag..
Kul va?! nej! Sen sprang jag hem och ringde till min egna telefon från andreas. Buss chaffisen svarade och jag fick möta upp han senare och få tillbaka den. Snällt av honom och den personen som hittat den på bussen och inte tog den utan gav den till honom!
Typiskt...

idag

Kommer tyvär inte lägga upp några bilder idag tyvär. Andrea den jäven skickade inte dom på msn för hon skulle kolla tv. Ni får dom från idag i morron.
Idag efter skolan va vi i alla fall i stan, tog lite kort och fikade, mysigt!
Hörs i morron, nu är ja super irriterad på Andrea den muttungen.

 


idolbild

tack andrea! <3


med limpan och äter limpa

Sitter med Linn nu och äter mellis. Sen ska vi dra till stan med Andrea, ska fika och ta lite bilder. Hade ph egentligen men lyckades smita. Hörs ikväll. PUSS


Slumpad bild på mig o limpan

med carro i veckan





bäst i stckholm!






repris ?

Mitt i cupen : GULD



Winter games: GULD


Nästan i alla fall..
Asså det va meningen att vi skulle va lika hemska igen!

inne i stan




nytt från idag och outfit

Outfit:



Jeans jaka
Gina tricot
349:-





Två bh:ar
HM
49:- /st


Två hår band
HM
10:- /st

idag

Var i stan med Linn Amanda och Andrea idag. Köpte blandannat en jeans jaka. Tog inte så bra kort på den men lägger in i alla fall. På kvällen va det träning och inte för att jag tror att du gör det, men om du läser min blogg Aniss: FUCK U ANUS. Nu ligger jag i min säng och kollar på tv med mamma. I morgon ska jag kanske till stan med Andrea eller vara hemma o plugga, får se.

Tror inte någon kommer att svara men...

Fråga: Lägger jag in för mycekt kort på min blogg?


FÅTT GLAJJOR

Mamma va och hämtade dom idag. Känns inge kul att mina ögon är sönder..




från veckan




I love u






med i en tävling!

Rösta på mig ofc! Klicka här  för att komma till Andrea's blogg och kommentera något inlägg och rösta på mig :D


svar på kommentar

Luandaaaaaaaaa om Premiär på Gröna Lund:
köpte du guldkort ?

Svar: självklart ! :)

hos andrea i veckan



versågod

Hujedamig säger:

ää skriv att jag e den snyggare skejtaren som stått i ett par skor

elinrutpetterssonmuller säger:

haahah visst

Hujedamig säger:

=)

Premiär på Gröna Lund















I'm in love



Min parfym, luktar så jävla gott!


nytt från idag




bilder från semin

Den matchen känns så liten nu. Men då.. då va det verkligen blod svett och tårar.


























Älvsjö-Tullinge

Först så vill jag bara säga att man kan kolla på matchen här: http://mitticupen.se/innebandy/index.html

Matchen börjar och efter en stund gör vi 1. Sen gör dom 1-1 och lite senare gör vi 2-1. Det va första halvlek. Andra halvlek gör dom 2 snabba mål så dom leder med 3-2. När det bara är någon minut kvar gör vi mål till 3-3. Det blir sudden men inget mål blir. Så det blir straffar. Vi vinner överlägset på straffar och vi vinner över Stockholms bästa lag. Så nu är vi STOCKHOLMS BÄSTA LAG.

Förlåt om jag skryter men är så jävla lycklig. Ni får kort om några dagar från finalen.

hejjagälskarandrea'snyakamera



Förlåt för dålig uppdatering

Först vill jag bara säga att jag är sjukt lycklig just nu!

I fredags va jag ju på grönan, det va inte alls så kul som jag trodde det skulle bara. Sjukt mycket folk och skit kalle. Så det va inge vidare. Lägger in lite kort från grönan när jag hittat min usb-kabel.

Idag var min viktigaste dag i mitt liv! Vaknade ca 9 och fixade mig och lite så. Sen åkte jag med Andrea till solna hallen. Spelade FINAL mot tullinge och VAN. Vi vann finalen och är bäst i stockholm. Jag är så otroligt lycklig. Skriver om hela matchen sen. Efter matchen åkte jag och mamma till nacka. Köpte lite till mitt rum och en tröja. Lägger in kort senare när jag letat efter usb-kabeln.


innan grönan idag


Gillar alla, vilken är finast ?


1 Kappahl 499:-


2 Gina tricot 499:-


 



3 Gina tricot 499:-



budden om 5 min

Om 5 min går min buss till grönan. Ikväll får ni MASSA bilder från dagen. Andrea's kamera va med i skolan idag. PUSS


nu; skolan

hörs efter. PUSS

I love u gays


Någon mer som ska dit i morron (fredag) ?


min helg


nu; träning

bye bye

    

jag är så glad att jag har er










amanda i mitt hjärta

Var precis inne på Amandas blogg och såg att hon hade länkat mig på sin blogg. Så jag tänkte va snäll tillbaka. Här är hennes blogg 

 

Sexi ställning Ampe


idag och igår

Åh vad jag blir deplimerad av det här jävla vädret! I tisdags va det superfint och nu är det bajs väder. Fy fan!

Igår va det en författare i skolan, Douglas Foley heter han. Han har skrivit Habib och Shoo böckerna. Jag läser verkligen aldrig vanliga böcker så jag har inte läst någon av dom men dom verkar verkligen skit bra, sugen på att läsa dom faktiskt. Efter skolan va det bara träning, det va hämskt för det va ute och det snöade och blåste skit kallt. FY FAN .

Idag har jag bara varit i skolan, skit tråkigt. Klockan 5 åker jag till träningen, är hemma igen ca halv 9. Tråk dag och tråkvägen, FY FAN.

Men en rolig sak hände ju faktiskt i onsdags. Min älskling andrea fyllde fjortis 14 år. Grattis igen älskling och hoppas du hade en toppendag!

 
älskar dig

@ andros place

Idag efter skolan gick jag ut med Albin. När vi va på hgården hände det en hämsk sak! Det va en hund där som kissad på allt som va svart..( rasist?!) ej, skoja men när jag satt och klappade Albin kommer han bakifrån o pissar på min jaka som är svart... kul. Så det hamar i tvätten nu. Sen hängde jag med Andrea och hämtade Nora på dagis och nu ska vi hem till mig o sen träning. Hörs ikväll, PUSS


Idag

Idag efter skolan åkte jag Amanda och Linn rullskridskor. Carro va med men kunde inte åka rullskridskor för hon har ont i sin fot, så hon lånade min cykel. Jag skulle ut med alle också så han fick dra mig när jag åte, skit najs! När vi hade lämnat han fick Amanda också ont i sina fötter så då tog hon Linns cykel. Vi åkte runt lite sen åkte Amanda på träning och vi andra hem o åt.

Efter maten träffade jag Andrea. Vi åkte till gullmars och träffade två tjejer från vår skola, dom va jätte snälla. Vi gjorde typ inget speciellt. Kom hem igen vid 9 tiden och nu har jag precis ätit. Nu ska jag lägga mig o kolla tv en stund. PUSS


Älskar dig Linn

hemma från träningen

Träningen började halv 6 och jag kom hem igen halv 9. Jag och Andrea stannade och fortsatte spela fotboll med några. Det va najs fast vi fick typ gå hem.. Nu har jag ätit och ska hoppa in i duschen. Hörs i morron. PUSS

bild tagen från linnochcarolines.blogg.se

Älskar er! Även om vårt lag inte alltid holler ihop..


blod svett oc tårar

Ja, det va det verkligen idag. Vi ledde hela matchen men när det är 30 sekunder kvar kvitetar dom till 2-2. Då blir det "sothendetch" (eller hur det nu stavas). Det menas med att man kör första målet vinner i 5 min. Dom får ett anfall men det bryts och vi gör ett anfall, anna m får bollen o lägger upp den i krysset. Matcn är klar, och vi vann. Alla började böla typ och allt va helt knas. Jag är så jävla lyklig nu. Nästa lördag, final mot tullinge.

Efter matchen stannade jag och några kvar och kollade andra som spelade. Nu är jag hemma och vi har träning snart. Hörs ikväll, då får ni bilder från matchen förhoppningsvis. PUSS

Ur linnochcarolines.blogg.se UPPS..

HAHAHA!

Jag Ada & Elin var påväg hem från tåget. När vi var på bron så blev Elin så jävla pissnödig och när hon är pissnödig måste hon på toa direkt, hon kan inte hålla sig xD Så äcklot satte sig mitt uppe på bron och satte sig och psisa! xD Fast det var inga människor uppe på bron, men det var ju höghus precis brevid som kunde se xD



HAHAHA!

/ Linn


nervös!

I moron är det semifinal, shit. ikväll var jag med linn carro mickan ylva o amanda i alla fall. nu ska jag i alla fall sova. puss


..


idag'








outfit från igår


stolt

Jag har aldrig haft såhär fina naglar, men tyvär är det bara på ena handen...


nytt från idag


Tröja från HM 50:-


Andrea's present


Hårband från HM 10:- styck


Diadem från HM 10:-

svar på amandas kommentar

amanda om nu är guldkortet köpt:
jag ska, men de visste du nog redan! :D <3
blev du bra på kortet ;)?

Svar: Man tar kort men har inte själva kortet på kortet, fattar du ? :P <3

ögon

"Jag tittar på dig, du tittar på mig. Kom till mig, jag gör dig fri. Öppna dig för mig, jag tror jag älskar dig. Vi kan vara bara du och jag "





outfit facelook & eyes





Idag med Linn och Ade

När jag Linn och Ada va klara med guldkortet va klockan bara 1 så vi åkte in till stan. Jag köpte presienter till Andrea och lite till mig själv. Nu är jag hemma och vi ska kanske ut och cykla senare. Fett mysigt! Andrea ska skicka kort till mig senare på msn så jag lägger in dom från igår senare.


nu är guldkortet köpt



Någon mer som ska/har redan köpt det ?

Hemma efter matchen

Det gick inte så jätte bra. På uppvärmningen sträckte vål målvakt sig och kunde inte stå alls. Då fick jag hopa in i mål och det gick inte så bra.. Vi förlorade med 2-1 i alla fall mot Enskede. Nu är jag hemma och har fixat mig. Jag Ada och Linn ska snart åkte till grönan och köpa guldkort. Den 23 öppnar det för dom som har guldkortet. Förra året hade jag också guldkortet men tappade bort det innan sommarlovet hade börjar och pallade inte köpa nytt så det får bli i år!
Bilder får ni senare. PUSS

Alin <3 endrea

Efter matchen åkte vi till vivo och köpte lite mums. Vi köpte cola saft chips dipp gräddfil och choklad. Sen åkte vi hem och kollade film med Alice och hennes kompis Izabell. Sen tog jag o Andrea ett bad och hade lite hårinpackning o sånt. Nu ligger vi i sängen o Andrea typ sover tror jag. I morron ska vi upp 8. Inte najs. Lägger in lite kort sen bild det sova för mig med!

GAMMLA:


träningsläger i 6:an











IDAG:

Redigerade:





Oredigerade:












@ andros place

Sitter hos Andrea nu. Vi ska åka till Långbrohallen snart och kolla på andrea's lillasysters första innebandy match. Snällt va ? Lägger in lite kort ikväll tror jag från det.
Idag va jag bara i skolan som vanligt, inte så mycekt arbete idag tyvär, mäst fotboll. Efter skolan åkte jag med Carro och Linn hem till Carro och lånade tre filmer av henne. Ikväll ska jag sova hos Andrea och vi ska bara va hemma och mysa så det är ju bra med mycket filmer då.
Bwt så ska jag kanske få en ny header av Andrea ikväll, ska tvinga henne till en ny, tröttnat på min nu.
Nu ska vi åka snart men lägger in lite kort från andross data i nästa inlägg


ny header

Vet att den inte blev perfekt men skit fin i alla fall! Tack Andrea!

sant?



Askmoln över Stockholm idag, är det sant ? Vi får se idag, jag är lite rädd..

buss om 17 min

min buss går om ca en kvart. Här är jag idag

 


vi är bäst !


egobilder/outfitt från lovet



 

min helg


tyvär

inte säker på om jag pallar blogga ikväll, måste försöka plugga lite. Ligger efter i :
♦ Tyska
♦ No
♦ Svenska
♦ Matte

inte för att jag tror någon bryr sig men det är inte kul i alla fall!

jag älsar er så mycket!


tråkdag

Vilken tråkig dag, eller inte tråkig men vanlig. Skola och sen träning, hinner inte träffa någon innan heller. Fast va skit duktigt idag i skolan i alla fall. Har träning till halv 8 idag för vi måste träna extra till matchen i helgen, det är ju fan semifinal! Längtar som fan! Så, jag åker 5 och kommer hem ca 8 igen, hörs då om jag inte bloggar mer innan.

*HEJJAGÄREGO*


outfitt från lovet.

 
 


egobilder/outfitt från lovet




stan igen

Åker till stan rätt ofta känner jag. I alla fall, idag efter skolan åkte jag och Linn till stan. Köpte inget speciellt men nu har jag hittat en present till min älskling Andrea som fyller fjorre snart. Den 21 faktiskt, då blir det grill kväll tror jag, skit mysigt. Jag köpte... glöm det Andrea! Du får se när du fyller år och lägger kanske in ett inlägg på dina presenter då? Efter stan va det träning, fotboll på Liseberg. SKIT kul, love football eller.(eller hur det stavas) Nu blir det lite vårkänsla om jag hittar usb:n.

Det är vår i luften!

 
 
 
 


-

Jag vet att jag inte får mycekt kommentarer, men till dom jag får vill jag i alla fall säga tack. Brukar inte svara på¨kommentarer som inte är frågor så därför skriver jag det nu. Men jag kan skylla på att jag inte är en sånn som sitter o komenterar andras bloggar för att få komentarer/bra statestik själv, pallar verkligen inte det.
PUSS

mysig bild jag och alle tog i sängen!

rubriken kan misstolkas..


inte idag

inga bilder från dagen, mina usb är borta... I morgon ska jag iväg till stan men Linn, jag ska inte köpa något speciellt men Linn ska.

Outfitt/ego bilder från lovet:






efter träning

Preic sätit efter träningen. Det va 4 nya tjejer fårn ett annat lag och provspelade idag på träningen. Dom kom från skogås typ, deras lag hade lagts ner men dom är duktiga och verkar snälla så det va ju bara bra för oss. Nu kollar jag på tv, mysigt. Ska duscha snart och sen lägger jag inte lite vårbilder. PUSS

buss om 3 min!

Åker till träningen om några minuter. Simningen gick bra i skolan, fick MVG faktiskt. Efter skolan åkte jag och Linn in till stan och träffade Frida och Carro där. Vi fikade och jag köpte två par tights och två påsar jordgubbad! Det va skit gott och mysigt. Bilder på jordgubbarna kommer ikväll. Aja, nu är det träning. PUSS ses ikväll


god morgon

Nu är jag typ helt klar och min buss går om 20 minuter, jag går nog till andrea. Idag har jag i alla fal bara mjukisbyxor och en tjocktröja, luffit men skönt! Är osminkad och oplattat hår, inte så¨fint men vi ska ju bara bada idag. Nu ska jag fixa det sista och sen drar jag till andrea.

 

bilder från andrea love u girls














dagens outfitt






idag

Jag och Ada gick ju till andrea där hon och linn va. Vi lyssnade på hög musik och dansade ute på andrea's terass, och såklart tog massa bilder som ni får senare. Sen drog vi till Enskede ip och spelade fotboll. Men det blev inte så mycket spel eftersom det va massa småungar där och typ tog vår boll, det va kul fast också irreterande som fan. 3 stora killar också typ. Det va en liten kille som va från grekland som va skit söt med stora blåa ögon och när vi skulle gå frågade jag på driv om han hade någon snygg storebror han bah " aa han går i 7an" vi bah" yees" sen fick vi hans brorsas numer och så men sen såg vi på fb... att det inte va så lyckat. Mer om det behöver jag inte berätta. Sen vid 6 åkte vi hem och Andrea käka hos mig. Sen gick vi till vivo och köpte matsäck till i morron. Jag köpte kyckling sallad. I morron blir det bad, kul kul

Bad outfitt för i morron:



självklart inför hela 7.an

right now

Sitter i soffan med Ada, vi har precis ätit och ska till Andrea och Linn nu. Vi ska inte göra något speciellt. Hörs ikväll. P U S S

Gammal outfitt från lovet jag glömde att lägga in:






god morgon

nu ska jag snart iväg till skolan. Idag ska jag inte göra något speciellt alls. I morgon är det bad med skolan, kulklu. Måste iväg nu. P U S S

Outfitt från igår:




god natt

skola idag :'(

alle florre carre & jag

hahah bra rubrik va ? bilder från hgården i veckna:

























jag älskar dig




VÅR KÄNSLA







så jävla skönt med vårväre, man blir så glad och våroutfitt är så jävla snyggt! Men det bästa, alla killar har mindre kläder på sig... olala

från kusinerna


filip


anton

HAHAHA kolla jag i skuggan, ser ut som en fetknopp







cool bild ju ? man ser min arm och mobilen i skuggan på mitt fejs


hemma igen

känns tomt utan alle. Saknar honom! I morron är det skola, hämskt!




Jag och limpan för några dar senn


 

nu är fotbollen på g igen! Äntligen

love u ade


nästa : kusiner

nu ska vi åka till mina kusiner, självklart hänger albin med. Blir massa bilder från det ikväll. Hörs senare tror jag

P U S S


VI VAN

YES! Vi vann bara med 1-0 men va fan ?! DET RÄCKER. Nästa helg är det kvartsfinal. Förra åket åkte vi ut i kvartsfinalen och kom 3:a, asså 3 bäst i hela stockholm flickor 96. Det är skit bra men jag vill verkligen komma längre i år. Redan taggad!

KROSSA HÄSSELBY
KROSSA HÄSSEL(BUU)*
KROSSAT HÄSSELBUU*


NU JÄVLAR

nu börjar slutspelet mot hässelby, om vi vinner går vi vidare, om vi förlorar är vi borta!

Kom igen nu älvsjö för fan !

Kom igen nu älvsjö för fan !

Kom igen nu älvsjö för fan !

Kom igen nu älvsjö för fan !

Kom igen nu älvsjö för fan !

Kom igen nu älvsjö för fan !

Kom igen nu älvsjö för fan !

Kom igen nu älvsjö för fan !

*damp*


bilder @ adas data

Julavslutningen 09





Isen i skolan, en rast


Jag ramlade baklänges från en liten bro typ och landade i djup snö...


Linn Ada Mickan och jag någon dag i vintras



En rast i skolan





Flotsbro med Linn Erica och Ada i vintras


hahah, när jag fick hjärnskakning



Plugg i skolan




Älskar er tjejer! Min fjortiskväll

@höks

Idag på morgonen vaknade jag av att någon slickade på min hand, det va inte så najs direkt. Sen känner jag en hämsk lukt som flåsar mig i ansiktet, gissa vem? ALLEBALLE, hade glömt att han va hos mig. Jag väckte Ada och Linn och sen gick dom hem till Linn. Jag gick ut med albin och sen åkte jag och mamma till Farsta Centrum och kollade mina ögon hon "Synoptik" typ. Jag hade ett litet synfel men ska i alla fall få glasögon..."damdamdam". Lägger in en bild på det om ca 2 veckor, då får jag dom hemskickade. När jag kom hem åkte jag Linn och Ada till sydpolen ( badet ), det va skit kul där! Tiden gick jätte fort och klockan ca 4 åkte vi hem. Nu på kvällen va min familj bortbjudna till adas familj så jag är hos ada med albin, mamma o pappa nu. Hörs senare ikväll, då får ni massa kort. P U S S
Föresten, träffade en skitsnygg kille på badet, mmmm :)

glasögon ?

kanske, ska åka till optiker nu, hörs senare. HELP


L&A&E

ligger i sängen med ada och linn och ska nog sova nu. Albin ligger på golvet och sover. Ska typ lägga oss nu, ska upp 9 i morron... BÖHÖ

 

andrea och jag en kväll för några dagar sen






 
Andrea´s ögon

mina fulare ögon -.-






mask:




dåligbloggningidag

förlåt igen för dålig uppdatering, men det är bara för att jag aldrig för tid, FÖRLÅT mina få besökare. Men i alla fall, i morse när jag och Malin vaknade åkte hon hem ganska tidigt. Då gick jag ut med alle tillsammans med caroline och florens. Det va superkul! Efter det gick vi hem till carro och badade florens. Sen gick jag till linn och amanda va där, va med dom en stund sen åkte amanda hem. Då gick jag och linn hem till mig och gissa vad, då fick ajg ett sms från anne (alles matte), hon undrade om jag kunde passa albin över helgen. Skälvklart kunde jag det. Så just nu är han här hemma hos mig. I alla fall, ca klockan 8 kom tjejerna hem till mig och så hade vi filmkväll fram till nu typ. Nu är bara linn och ada kvar, dom ska sova över. andrea carro jennifer och amanda åkte hem. I morgon ska jag till optikern, BÖHÖ.

Bilder kommer snart P U S S

bilder från stan med andrea och linn
















pimp





  



Albin och Teddy sötnosar!


outfitt från igår












ego pix från förrgårkväll









bildbomp är för vanligt i min blogg?

jag lägger in typ fett mycket bilder i min blogg, är det bra eller borde jag "toppa"bilderna lite mer ?


med malin

Idag vaknade jag och Andrea ca 10 av alarmet men somnade såklart om. Vaknade lite senare och då satt Andrea o bloggade ofc, ska också försöka blogga lite mer än bara på kvällarna. Sen drog Andrea ganska snabbt hem för hon skulle slinga håret o klippa sig och behövde fixa lite saker och så innan. Det blev fint men inte typ mycket skillnad. En timme senare gick jag och Caroline ut med hundarna, Albin och Florens asså. Det va jätte mysigt! Sen skyndade jag mig iväg till bussen och åkte till Malin. Vi åkte till heron och bowlade. Det va superkul bara att jag förlorade varje gång... Sen hände det också en lite pinsam sak.. Innan vi hade börjat bowla skulle man ju skriva in sina namn och allt det där vanliga, sen när jag skulle betala fanns det inget i plånboken. Glömde att jag hade shoppat dagen innan... upps. Men kunde låna av Malin som tur va. Men i alla fall, när jag öppnade plånboken fick jag panik när inget va där så jag drog iväg malin och bah " shit....". Sen när vi gick tillbaka när jag fick av Malin sa jag " jag skulle bara bajsa, brottom" vet inte varför jag sa det riktigt. Efter bowlingen käkade vi och sen åkte hem. Då skulle Malin träna så jag åkte hem. 5 gick bussen till min träning och efter den träningen träffade jag Malin igen typ klockan halv 9. Vi gick till vivo och hyrde en film också, träffade limpan och amp på vivo förresten, samanträffande!

filmen:


familje film och trevlig!

Förresten, JAG HATAR ÄLVSJÖ F95


köpte i stan idag







1 från ginatricot 149:-
2 från bikbok REA 50:-
3 från bikbok REA 50:- 
4 från bikbok 149:-


sorryborry?

Nu va det en stund senn jag blogga känner jag men det är bara för att jag inte har mycket tid till det o så, lägger min tid på lite viktigare saker, men ska försöka hinna med bloggen också. Ska blogga massa nu i alla fall.

Just nu är jag med Andrea. Vi kollar typ bara på tv och så. Idag va vi med Linn inne i stan, det va supermysigt. Köpte tre nya tröjor. Glömde min påse på vero moda! Så vi fick springa tillbaka och som tur va va den kvar. Sen va det brottom till träningen. Träningen ute på Liseberg va supernajs. Så jävla skönt att spea fotboll igen! Spelade match mot 97.orna på träningen, det va kul men vi losade tyvär, P I N S A M T...

bildbomp

Jag och Caroline förrförra tisdagen:

 

 

 



Oskarshamn:







sminkade min lillkusin, haha hon är bara 8 år

 
 



 

Fixat mitt rum en bit på vägen nu! Två bild från när vi målade:





Från helgen hos Amanda:

























Nu tror jag inte ni pallar kolla på mer bilder. P U S S


åh -.-

tänkte lägga in massa bilder och så men det går inte att lägga i  kort från mig mobil nu. Kul? NEJ -.-

så det blir tyvär inte så kul inlägg, men i alla fall.

I helgen va jag i oskarshamn hos min släckt, det va bra där.pallar inte berätta om det vi gjorde där men det är inte så intressant i alla fall.
Idag har jag varit i stan med tjejorna minus andrea som tyvär va sjuk plus jannifer. Köpte en skorta/kofta/tröja, vet inte riktigt, men i alla fall, Det va sit mysigt och skit kul att träffa alla igen, va ett tag sen nu!

Just nu sitter jag och kollar south park, det har blivit en vana nu, haha.

Förlåt för dålig uppdatering, men det berorpå att jag jag inte har varit hemma och sen sov jag hos amanda måndag till tisdag. Jennifer som också där då. Det var mysigt.

Ska stänga av min fittdata nu som är så jävla seg så vi hörs i morron. P U S S



Den glädjen är obeskrivlig


åker till oskarshamn

i morron bitti åker jag och kommer hem på måndag. Ska bo hos mina kusiner så kommer kunna blogga litegrann men inte mycket. Bloggar kanske lite mer ikväll, venne riktigt.
GLAD PÅSK



typ ett år gammal bild på oss, mina kusiner och jag <3

hemma från träningen

fan också, kunde inte motstå att gå på första utomhusträningen och nu mår jag skit. Mina lungor är döda. Aja, har precis ätit och ska snart in i duschen. Efter det ska jag packa. Hörs senare

jag just nu: så himala snygg och seriös


RSS 2.0