godnatt


Idag



Idag har jag varit i skolan som vanligt och efter det var jag och mitt innebandylag i Skärholmen. Vi var tvungna att packa upp varor på ica typ. Kom nyss hem från det. Vi gjorde det för att få pengar till lagkassan tror jag.

Idag i skolan pratade vi mycket om att JB kommer till Sverige och att en vip biljett kostar 4000 kr.. sugen som fan!


Röstning!

Gå in på andrea s blogg och rösta!

Alla förslag är utplockade, nu är det upp till er vilket som vinner!


svar på kommentar

anonyma jävel om svar på kommentar:
ah gärna :D tyckte han om den då? :)

Svar: Han gillade den men han ska kanske byta till en halsduk :)
Den såg ca ut såhära fast svart med mörkblåa ränder



Kan du säga namn eller ?

jag har värdens bästa vänner

Linn Jennifer Gustafsson Skarphagen, Amanda Cecilia Östergren Ringvall, Ada Dorotea Hök, Andrea Viktoria Karin Hedenstedt och Caroline Nadezda Danziger, vad som än händer ska ni veta att jag vill tackaer  för den tiden med er. Ni har hjälp mig igenom så jävla mycket och jag älskar verkligen er. Är så jävla tacksam för allt, för att ni gör mig lycklig!





varmt vatten är inte att leka med

Skulle drick en chaitee och den hade precis kokkat klart. Smart som jag är dricker jag direkt och bränner mig på läppen. Det är som en mörk ring mitt på min överläpp som ni kanske ser..


otroligt lycklig just nu

att en sån liten sak kan göra hela ens dag..


svar på kommentar

Anonym om Grattis brorsan:
vad köpte du till honom då? :)

Svar: En halsduk typ, vet inte om han ska byta men vill du anonyma jävel se kort ? :)

svar på kommentar

andrea om VIKTIGT:
elin smartis, tror du alla dina läsare vet va min blogg heter också xD Haha de kommer bara bli kul ju :D

Svar: Jag tror helt ärligt att alla som läser min blogg också läser din eftersom ca 1/4 av din statestik är min ;) Men Andrea's blogg heter i alla fall aandrrea

svar på kommentar

Lillmickan om STÖR MIG:
Nä jag hade en bh :)

Svar: Tar du åt mig av mitt inlägg, det var konstigt... -.- Tänk på vad du gör hörru

VIKTIGT

Läs Andrea's blogg, inlägget "viktigt!"


STÖR MIG

Varför gör alla push-up till en sån dålig sak?! Man kan ha lite så det blir fint om man har en fin u-ringning eller så men vafan har folk 2-3 bh-ar bara för att visa upp sina jävla tuttar. ÅH! Jävla reklam för donken -.-! Det är inte alls fint, kan man bara sluta överdriva så jävla mycket, det är bara FEJK!

Behövde bara skriva av mig lite

 

 


egoist, javisst


Grattis brorsan

Min brorsa fyller 17 år idag så lite senare ska jag och familjen äta på resturang.
Just nu sitter jag och Amanda och har ätit mellis. Ska försöka plugga lite men... kan inte lova något. Hörs ikväll. PUSS




Kan blogga nu!

Oj oj oj vad jag inte hatr kunnat sitta vid datan. Tre hela dagar senn.. Fan vilken datageek jag är. Ska berätta lite om helgen nu.

Fredag- Åkte till Becca. Var med alla hennes roliga kompisar och hade en skit kul kväll.

Lördag- Skulle åkt hem men jag och Becca bestämmde att vi skulle sova hos henne en natt till så jag åkte bara hem och hämtade sakner och åkte tillbaka. Var med alla hennes kompisar hela dagen och kvällen igen och hade skit kul. Superkul att träffa nytt folk.

Söndag- Åkte hem ganska tidigt och träffade Andrea. Vi spelade match med 92orna igen, skit kul. Nu sitter jag och njuter av min helgkväll innan en till skolvecka.

Bildlöstinlägg

förlåt för dålig bloggning

Men har ingen tid alls jsut nu! Det var as kul igår i Täby och nu sitter jag hemma. Pappa ska köra mig till Täby nu igen så vi hörs en annan gång!

svar på kommentar

jennifeer om skola och träning idag:
sv; fett fin outfit! :D

Svar: Menar inte att skryta och visa den här kommentaren men undrar bara vad du menar med "sv;" <3 :P

båtutflyckt

Kul att allt jag skrev förstann precis!
Aja, idag i skolan hade vi utflyckt. Dagen började med att vi hade sovmorgon. Kloclan 9.30, om jag minns rätt, hade vi samling vid slussen. Åkte någon sightsing tur i ca en timme och sen var klara. Då gick jag och tjejerna och lunchade. Sen gick vi i stan en stund och sen åkte jag och Andrea hem. I stan köpte jag ett par trosor och en present till Andreas som fyller 17 på Måndag. När jag kom hem gick jag ut med Albin och sen skulle jag träffa Andrea igen, men då kunde inte hon längre.. Men nu ska jag i alla fall åka till Täby och sova hos Rebecca, superkul! Ska åka om en stund. Hörs ikväll från Beccas dator eller i morgon hemmifrån.




plugg+match


Idag när jag var i skolan fick jag göra massa tester för att dom tror att jag har dyselekxil, eller hur det nu stavas. Så om jag stavar fel mycket här i bloggen vet ni nu varför. Efter skolan gick jag ut med Albin och sen nästan dirket iväg till match. Vi mötte bajen och vann med 1-2, rolig match! När det bara var ca 3 min kvar av matchen var jag i närkamp med en tjej och jag minns inte vad som hände exakt men det slutade med att hon var i luften och jag låg på marken, när hon landade fick jag hennes nedre rygg rakt på tinningen. Fick en lätt hjärnskakning och kunde inte spela matchen ut. Mår dock bra nu. Efter matchen skulle jag åka direkt till NRJ, men efter den lilla olyckan mådde jag för dåligt för det. Stannade istället en stund och sen åkte hem och duscha. Åkte sen tillbaka till Liseberg för att kolla min brorsas match, den gick inte lika bra. Nu ska jag försöka läsa lite så kan inte skriva mer. PUSS 


skola och träning idag



idag

Idag har jag och Linn bara chillat massor efter skolan. Haft lite krig och sånt som alltid blir av när jag och hon är själva i ett hus. Nu om ca en halv timme ska jag åka på innebandy träning.


innan skolan

Om ca 10 min går bussen till skolan. Efter skolan ska jag ut med Alle och sen på kvällen är det innebandy träning.
Min vecka:
Måndag:
Träning och klippning
Tisdag: Träning
Onsdag: Träning
Torsdag: Träning
Helg: Inget bestämmt



gaaaash

vad kort min toffs blev nu.. aja, trivs.
O N Ö D I G T I N L Ä G G


kort&blont kör jag på nu



plugg frissan och träning

Idag har jag inte hunnit blogga något men nu ska jag försöka uppdatera lite.
Idag har jag varit i skolan. Känns faktiskt helt okej att vara tillbaka i plugget, kanske för att det bara gått mindre än en vecka men i alla fall. Efter skolan åkte jag och klippte mig. Jag klippte mer än 10 cm så nu är det kort, men jag gillar det. Sen slingade jag också ljusare så nu är det lagon ljust tycker jag. Vet ni vad jag kom på idag, jag är ljusast i mitt gäng. Haha det har jag aldrig varit bara för att Amanda den jäveln varit superblond förut, fast nu är hon mörkgårigast i vårt gäng. Vad töntligt det låter att jag kallar det vårt gäng, men vafan, der är ju det!
När jag kom hem från frissören priade vi pappa som fyllde år idag. Sen senare på kvällen träffade jag Ina en stund och sen ca klockan 8 skulle jag och Linn ut och springa. Men det blev tyvär inge spring för jag hade ätit en timme innan, smart smart Elin! Så jag fick håll såklart. Men det slutade med att jag och Linn tog en promenad och körde lite fys och styrka. Skit skönt! Måste vi göra om Linn!

Outfitt idag

 


2-1, skulle varit 2-2

Matchen var rolig förutom att jag typ dog. Fick en hemsk håll och Enskede körde fult som fan! Vi gjorde också ett mål som dömdes bort, fy fan! Imogron är det skola, jippi!


spelade dock inte i det här matchstället utan i det snygga vita som inte vi 96or får..


3 bilder från sommarlovet





boys are toys



chilldag

Idag ska jag bara chilla hela dagen tror jag. Min släckt är fortfarande här så jag kan inte dra ut eller så. Ikväll blir det match! Så jävla taggad redan! Hörs ikväll

Outfitt


bildlöstinlägg

Idag såsade jag hela dagen. Först på eftermiddagen träffade jag Amanda och vi åkte till älvsjö. Kollade på min brorsas match, det blev 6-4 till örby. På kvällen var jag ute i örby med Julia och lekte i örbyparken och på kvällen, eller asså nu, är min släckt här och firar Andreas och pappa.
Åh! Jag har inte tränat på 2 dagar.. känner mig fet! Oj, det där lät inte alls bra.. men jag känner fan så! Aja, match i morgon med 92:orna mot Enskede i alla fall.

bildbomb från sommarlovet


Mickans pool


Adas land- Linn och Ada ramlar precis av bananen

 
Andrea <3 elin


Adas land- love u

 
adas land


toppade bilder från sommarlovet


Falun Innebandy läger


Falun Innebandy läger


Liseberg-gbg


invigningen- ullevi


gbg


gbg- Ø<3E


gbg- A<3E


gbg- Liseberg


gbg- Liseberg


gbg- engelsmännen


gbg- Anton

släcktkalas

Nu är jag nyduschad och ska träffa Andrea lite senare. Vet inte vad vi hittar på med det berättar jag ikväll, någon som har lust att träffas kanske? Igår kom jag och Andrea hem ca 9. Fan vilken rolig resa hem från östermalm asså. Inte skrattat så mycket på länge! Aik förlorade med 2-0, synd. Ikväll ska vi ha släcktkalas. Hörs senare.


med lillkusienen nu

och till Andrea : Mamma hade köpt två påsar hånungsrostadenötter!


igår + idag

Igår hade vi hemstudiedag igen så jag Amanda och Linn pluggade. Sen när vi hade pluggat i ca 2 timmar åkte vi till stan. Köpte presenter till min pappa och en ny väska. Sen va jag och Linn ute och joggade, gick det bra? NEJ, fick fan håll efter halva och fick gå resten. På kvällen träffade jag Carro och vi kollade på min brorsas match. Träffade Viktor Seif Markus Aniss och Gurra. Örby vann mot stuvsta med 2-3. YES!
Idag har jag varit i skolan, första riktiga skoldagen. Känndes helt ok och jag jobbade bra! Nu är jag hos Andrea, vi ska in till stan snart. Ikväll ska vi kolla på aik-vertan. Eftersom vi tränar med aik vill vi lixom se hur dom spelar på match. Sen ikväll kommer min släckt, hörs då. 

 bildlöstinlägg

plugg+jogg idag

Idag ska jag Linn och Amanda plugga hos mig. Ikväll ska vi ut och jogga med Carro och idag ska vi kanske åkta till Högdalen för lite ärenden också.


jag vill ha det tillbaka!


hemstudiedag= plugg och träning

Ska plugga hela dagen idag med Amanda och Linn, sen ikväll blir det träning.

Random egobild


mitt lov i kort

♦Tunisien

♦Innebandy läger i Fauln

♦Gothia

♦Öland

♦Torpet

♦Oskarshamn - Inget kort
♦Innebandy läger i Köping - Inget kort
♦Utflyckter

♦midsommar

♦ Ung 08- inget kort
♦ massa grönan - inget kort
♦ kusinernas land

♦ Massor med bad med kompisar

♦ mer bad hos kompis

♦ och massa massa mer ofc !!


därby, örby-älvsjö slutade 1-1

Skit bra match tjejer


Skurre <3 Rurre <3 Vurre

Sitter hemma med Amanda och Linn nu, har precis varit i skolan. Tur så hade vi bara uppropp och sen fick vi dra. Idag ska vi vara med brudsen. Hörs ikväll, då är det DERBY!

haha, vad snäll jag ser ut på kort..


bio och träning

Idag vaknade jag ca 9 och svarade på Andrea's sms, somnade om och vaknade av att Andrea ringde mig vid halv 12. Eftersom jag svarade på sms:et så tidigt trodde hon såklart att jag var vaken vilket jag inte var. Så när hon ringde mig var det 20 min kvar innan bussen gick till stan som vi tydligen skulle ta. Gjorde mig klar på 20 min och sen åkte jag Andrea och Caroline in till söder. Vi kollade på karate kid. Den filmen var as bra! Grät och allt det där! Efter bion gick vi på söder en stund och sen hem till träningen. Jag och Andrea provtränade med Aik och det gick väl bra. Var kul men jävligt jobbigt! I morron är det skola, superkul!


hemma igen

Nu har jag kommit hem igen och kan säga att jag är sjukt trött. Orkar inte blogga för jag ska sova snart men jag kan säga att vi hade det förjävla kul. Tränade ca 4 timmar om dagen och spelade säsongens första match mot köping. Vi vann med 6-1, kul kul. Sitter i min säng med massa träningsvärk och ska nörda fb en stund. Ni får massa bilder senare när jag fått dom av kf.

I morgon ska jag vara med Andrea på dagen och träning med AIK på kvällen. Nervös..




BTW! Vi var ju i köping och då kan jag nästan lova att många av er tänker på tv-pogrammet "en annan del av köping", och när vi va ute en kväll vi en parkering, gissa vem som kommer då? Mats från "en annan del av köping" kommer. Han stannar med sin bil och typ kollar på oss. Vi springer fram och frågar om vi får ta kort med han och det fick vi haha! Så senare på ni kortet på snyggingen och oss.


jagärdöd

Åh vad jag är trött, sådär trött så man bara vill gå och lägga sig, men kan elin gå och lägga sig ? NEJ för hon måste packa till i morgon. 10 i morgon åker jag och innebandyn till köping på träningsläger. Ska bli as najs.

Tänkte berätta lite om idag. Vaknade vid halv 12 av att Malin väckte mig. Vi åk frulle och sen följde hon med mig ut med Albin sålänge Andreas sov. Efter det åkte jag och Andrea in till ung en stund och träffade massa polare. Sen var det träning. As skönt att träna igen och träningen var jätte bra. Sen åkte jag hem och fixade mig och sen åkte jag och Andrea hem till Danielle. Kom hem nyss men nu måste jag verkligen packa så hinner inte skriva mer. Hörs om några dagar igen. PUSS


sant

körde som en gud

sommarlovetärsnartslutångest!

Jag blir illamående så fort jag tänker på att skolan börjar snart, men fan vad jag ska kämpa i skolan! Mitt sommarlov har varit toppen. Tnäkte göra en liten sommarlovssmmanfattning sen när skolan börjar. Här är lite bilder från Adas land i mitten av sommarlovet.





-


superspeckaddag

Nu har jag massa att berätta, fattar inte ens att jag hunnit med så mycket idag men i alla fall. Vaknade med huvet på Andrea och gick upp redan vid halv 9. Åkte till blålagunen med Ada och några andra. Badade där en stund och sen åkte hem. Träffade Rasmus där en stund också. När jag kom hem åkte jag in til ung en stund och var med Sara och Melanie. Träffade massa gamla kompisar där så det var najs. Åkte hem runt 7 och träfade Linn. Vi va ute och joggade. Känner mig nöjd. Sen gick jag hem och duschade och sen iväg till Adam. Sitter hemma hos Adam nu och har det super chill.

today

Idag har jag varit på grönan men Malin. Är sjukt trött på grönan så det var inte så superkul där.. På kvällen träffade jag Andrea och va var ute med Ina i örby och chilla. Nu är jag med Andrea, hon ska sova hos mig. I morgon ska jag åka med mamma till något bad med Ada och några. Hörs senare.


grönan i morgon med malin bhlom

godnatt


öland bestog av

♥gookart
♥spana killar
♥5-kamp
♥vågade nästan gå in i en väderkvarn
♥kvällar på böda/byxelkrock
♥utsmitnig på natten och cykla till hamnen
♥glass i stora lass
♥stranden
♥underbara cykelturer med värdens skönaste cyklar
bilder kommer då och då

och mer såklart

shit!

det ser verkligen inte ut som jag!

håller på att bota min fobi!

var mindre än en meter från domhära monstren.
Fotograf: JAG... även fast jag zommade så långt det gick..hah




svar på kommentar

Lizzie :) om saknar Gothia!:
är det han du snackade om ?:O
aa :) Ørjan <3

hemma igen

Nu är jag hemma igen. Hat haft det skit bra men orkar fan inte blogga nu. Hörs senare.
Förlåt för alla bildlösainlägg förut

jag och ada i sommras


RSS 2.0