Uppdatering om helgen!

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft så mycket tid!

I fredags var jag med Amanda och Sofia. Vi va i huddinge med några och efter det sov dom hos mig. Bilderna på mig och Amanda lite längre ner är från den kvällen. Nästa dag hade jag match mot Huddige som jag också berättade förut. Trotts att vi hade en invalid dommare vann vi i allafall! Efter matchen kom john till mig. Han slaggade också här så idag när vi vaknade tog vi det typ lugnt, låg kvar i sängen till typ 12 och då skulle han iväg och gymma. Då åkte jag till stan och träffade Linn och Ylva. Vi fikade och jag fick med mig lite underkläder hem. Nu är jag hemma igen och ska snart äta. Ikväll blire ut med brudarna igen. Tror det var allt..PUSS


filmdax


2 år sedan

Min brorsa ska iväg i några dagar och lånade med sig min data, så nu måste jag ta en annan vilket betyder att jag inte har mina bilder. Tittade igenom dethär datans bilder och hittade några från halloween 2009. Fett snygg!


Mot match

Nu ska jag iväg och spela match mot huddinge. Efter det ska jag träffa John. Han kommer hem ikväll! Men vi hörs efter matchen! PUSS


innan och efter


dead princess, oh yess


Mer från halloween i skolan!




Fixad



Här är en bild på Marcus när han hade fixat sig inför halloween och en när jag stylade till han lite. Jag borde bli stylist, visst?!


Hemma från Täby

Igår va jag med Beccas polare och hade roligt! Idag när vi vaknade kollade vi på film och chillade en stund. Vi kollade på Green streets Hulligans, den va riktigt bra och värd att se. Dock så va slutet sorgligt. Runt 4 åkte jag till stan och träffade Amanda och Mickan. Hemma nu men snart kommer Amanda Sofia och Mickan till mig. Då ska vi fixa oss och sen gå ut!

Vi va hos en av Beccas polare en stund och jag va tvungen att ta kort på hans hus för det va så fint! Precis vid vattnet och han hade ett eget hus. Hans förräldrar hade ett hur lite högre upp. Så himla fint! Dock ute på landet typ..:

utsickt från hans hus:


Bild från bryggan upp på deras hus. Han bodde i det lilla gula och hans förräldrar där uppe i det stora. Snacka om rikemansbarn..


En båt sådär också såklart:


Mot täby

Ska sova hos becca i täby ikväll så kommer inte kunna uppdatera mer förräns i morgon. Får se vad vi hittar på hos henne men det blir säkert något kul! Nu måste jag skynda mig till henne så att Becca inte blir på dåligt humör. PUSS

Här är några bilder från idag men fler kommer när Sofia lägger in på fb!

  

SHIT jag glömmde ju nästan, DET ÄR LOV! Underbart!


next: skolan

Idag har vi halloween tema i skolan som jag sa förut! Lägger in bilder efter skolan när folk lägger in på fb! PUSS


Torsdad

Idag har varit en riktigt fullspäckad dag! Har hunnit med massor både efter och i skolan. I skolan hade jag bild, svenska redovisning och idrottslektion. Allt gick bra och jag ska visa lite bilder från bilden snart. Efter skolan gick jag ut med Albin, sen åkte och fixade pass, den åkte och köpte lite saken med mamma och nu ska jag iväg på träning snart.

Imorgon i skolan ska vi va utklädda till något som har med Halloween att göra för vår skola fylle 10 år så Amanda Linn och Soffan kommer till mig innan skolan. Roligt roligt! Hörs senare! PUSS


Onsdag

Idag har jag bara varit hemma och pluggat = samvetet är lite renare! Nu ska jag ut och träffa John en stund. Måste säga hejdå för han ska iväg över helgen. Får inte träffa han på förräns måndag.. </3. Han ska iväg och spela en cup och om dom vinner den är dom bäst i värden, om jag förstod det rätt! Rätt så coolt ju! Nu ska jag kolla bussen! PUSS


Länkbyte

Dethär är den bloggen jag älskar mäst av alla. Helt klart beroende av den och kollar den lungt flera gånger om dage så därför rekomenderar jag den till er!
http://andreaviktoria.blogg.se
http://andreaviktoria.blogg.se
http://andreaviktoria.blogg.se


Beställt!

Nu åker farsan till USA i morgon och jag har beställt lite olika saker från tex Hollister, UGGS, Boomerang, Henry Lloyd, Ed Hardy, Victroia Secret och Converse. Kan lägga in bilder på dom sakerna men nu har jag en liten fråga till er:

Ni som varit i USA, vilka affärer finns där som det är billigare i än i Sverige? Någon som har tips?
 


Dagen

Idag slutade jag vid 3 för en liten insedent som hände för någon dag sen va jag tvungen att stanna i skolan en timme till.. själv eftersom Linn drog från skolan den horan. Lagom kul! Som tur va träffade jag sötnosen efter skolan så jag blev på bättre humör direkt. På kvällen hade jag träning och nu är jag hemma från den igen!

Idag hade vi en bilduppgift och då målade jag på Amanda. Resultatet blev såhär!
 -->


svar på kommentar

Hur mycket kostar jackorna? :)
Boomerang kostar 4900:- och Henry Lloyd 5000:- så typ lika mycket!



Länkning

http://svennenochbengalen.devote.se/

Min kompis Oscar och hans polare har startat en blogg, tänkte att dom behövde lite hjälp på traven! Klicka in och ge killarna en chans!

http://svennenochbengalen.devote.se/
http://svennenochbengalen.devote.se/
http://svennenochbengalen.devote.se/


Bättre bilder

Här är jackorna när jag har på mig dom!

Boomerang jackan:


Henry lloid:


Vinterjacka

Nu är det så att jag har två vinterjackor som det står emellan att jag ska köpa till i vinter. Antingen den första som en är dunjacka från Boomerang eller en vanlig vinterjacka från Henry lloid. Jag tycker att båda är skit snygga och båda är typ lika dyra så.. kommentera gärna vilken som är snyggast! Måste bestämma mig till i morgon!


kvällen


Svar på frågestunden

är det sant att du är så dum som alla säger? :)
Hahaha, nej det är inte sant. Jag är inte så dum som man kan tro när man läser allt på facebook som folk skriver. Det är väl bara för att dom skriver ALLT blont jag säger och då låter det väl inte så bra antar jag..

Hur lärde du och din kille känna varandra? :) Puss sötnos
Allt började med att Sofia skulle träffa sin kompis Markus på en rast för hans skola hade idrottsdag precis vid vår skola. När hon skulle gå ut och träffa han frågade hon om jag orkade följa med, och det gjorde jag. Då träffade vi Markus och då va han med John, som går i hans klass. Det va första gången jag träffade John. Sen har vi fyra träffats mer och mer och nu är vi superduper tajta. Där fick ni höra en fin liten berättelse.

Hur länge hade du och din pojkvän varit på g innan ni blev tillsammans? :)
Vad vill du gå för linje & gymnasium?
Vilka/vilken är din favoritblogg?
Favoritaffär? :)
Vi va väll på g i ca en månad innan vi blev tillsammans :)
Jag har ingen aning än.. fråga igen om kanske en månad så har jag nog kommit på något. Är tyvärr så otroligt ointresserad så har inte riktigt satt in mig i detdär än.
Mina favvo bloggar är :
http://andreaviktoria.blogg.se och http://bmff.blogg.se
Har ingen speciell favvoaffär :) 

Är Markus Danzer en underbar människa?
Han är en av dom finaste personerna jag känner. Skit omtänksam och helt underbar. Tycker synd om dom som inte har han som sin bror, som jag har <3

Vilket lag spelar du i ? och vilken skola går du i?
Innebandy i Älvsjö AIK F96 och jag går i Enskede kunskapsskola

Är du blyg?
Röker du fortfarande elr har du slutat?
Bra betyg?
Har du o john haft sex än? (kanske personligt svara om du vill)
Nej jag skulle nog inte säga att jag är en blyg person.
Jag har slutat!
Helt okej.. VG rakt igenom. Skulle haft bättre om jag ansträngde mig lite mer dock
Hhaha det är för personligt för att ta upp här i bloggen!

hur fan kan du tro att skåne ligger över Stockholm? eller såg de på facebook ,de är säkert inte sant men ändå :)
Jag va trött.. allt jag kan säga. Dock är jag inte så bra på geografi. Har inget lokalsinne allt för den delen heller.

Vad gör du för att se så himla bra ut hela tiden ? :o
Vad tycker du är det bästa med dig själv?
Haha tack så mycket! Jag vet inte riktigt om jag ska ta detdär som en fråga..
Ärligt talat så vet jag inte.. Jag gör allt för mina vännen, det är väl något bra antar jag :)

Vad har du i din handväska?
Vad är du mest nöjd över med dig själv?
Vad är du rädd för?
:) <3
Jag andvänder inte handväska haha.. va kille i mitt förra liv tror jag. Har min skolväska och där har jag bara skolsaker. Sen har jag väl västa om jag ska sova hos någon polare eller något sånt. Men om du menar vad jag alltid har med mig så är det : busskort, plånbok, mobil, läppglans, nycklar, tuggumin och hörlurar.
Jag har superfobi för spindlar som jag tror de flesta vet.. ---> http://www.facebook.com/photo.php?v=1960414219237&set=t.794971837&type=2&theater

jobbigast i skolan?
favorit bloggar?
Hur lärde du och Sofia känna varandra så bra?
Gymnasium/ linje?
Favorit låt?
Vad använder du för smink till vardags? :)
Allt.. hatar skolan och är så super skoltrött hela tiden.
Hur jag och Sofia lärde känna varandra är en fin liten berätterlse tycker jag som jag nu ska berätta för er! Ända senn i 6an har jag och sofia knappt pratat med varandra fast vi gått i samma klass. Hon va alltid med sitt tjejgäng, clara felicia och lina, och jag var alltid med mitt. Sofia började bråka med sina brudar och jag tyckte dom gjorde fel som stötte ut henne, så jag började sancka med henne osv. Även om det va tråkigt att dom började bråka, är jag sjukt glad över det för annars hade aldrig jag och Sofia blivit såhär bra kompisar som vi är nu. I love her.
Lyssnar på så sjukt mycket olik musik så jag kan inte välja något tyvärr!
Jag har bara mascara och ögonbrynspenna på mig. Ibland händer det väl att man fixar sig lite extra och då blir det väl brunpuder, eyeliner ögonfransböjare och ögonskugga.

Hur kändes det att få spö av Max Beraldin i en brottningsmatch som du hade snackat jätte mycket om?
Fick inte spö, det står 1-1!

Vem i din årskurs tycker du är sötast som du inte känner? Tjej och kille!
Svår fråga.. tjejer finns det ju supermånga! Men en tjej jag tycker se skit bra ut är Nathalie Andersson. Kille finns ingen eftersom jag känner alla som ser bra ut haha

Är det sant att du bara är tillsammans med john för att han ser bra ut? (Anonym källa)
Verkligen inte haha men dock så ser han ju sjukt bra ut! Men det är insidan som räknas, utsidan är bara ett plus!

Borstar du tänderna ofta?
Tillräckligt.. 

hur träffades du och din kille? :)
Läs en bit ovan :)

Ja det va dede.. om ni kommer på något i efterhand kan ni absolut fråga när ni vill PUSS


Inte haft något tid.

Sorry att jag inte bloggat men har inte haft någon tid. Har egentligen inte heller det just nu men ska göra några snabba inlägg för att sena samvetet.

Igår åkte jag ju in till stan och mötte Sofia en stund. Pratade ju om en överraskning också och det va att jag har köpt ett nytt töjnings-örhänge. Köpte ett på 4mm som jag ska visa kort på snart men har inte tryckt i det än.. är osäker på om jag vill göra det så jag ska vänta lite med det.

Vid 3 åkte jag hem igen från stan och då va det iväg mot tullinge och spela match. Vi vann med 4-2 och jag gjorde 1 mål. Rolig match!

Efter matchen åkte jag hem och då kom John till mig. Vi kollade på film och vid 2 åkte han hem och då däckade jag rätt så fort. Vi kollade på "heartless" och den söög.. Fattade inte riktigt handlingen men det va supermys ändå.
Idag har jag varit inne i stan med mamma hela dagen och letat efter en vinterjacka. Skulle köpt en Canada goose men dom är fan inte så snygga som jag tyckt förut.. har hittat två andra som det står emellan.. ska visa bilder senare så ska ni få hjälpa mig att välja! När man är inne i stan med någon av päronen får man alltid hem lite extra saker.. love it!:



Mot stan!

Nu ska jag in till stan och möta Sofia. Redan sen så måste skynda mig! Hemma igen till halv 4 och då äre vidare mot match i tullinge! Hemma vid halv 7 och då ska jag träffa John. Men vi hörs innan jag åker till matchen så får ni se en överraskning! PUSS


Frågestunden!

Glöm ej! ---> http://elinrutpettersson.blogg.se/2011/october/over-helgen.html#comment



Eftersom jag får så sjukt lite frågor fast jag har rätt så många läsare tar jag det som att ni känner mis så himmla bra! KUL


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Filmen va riktigt värd att se på bio! Sjukt läskig. Skrek allt vad jag hade flera gånger! Martin (som satt brevid mig): Såå... vem köper hörselaparat till mig?

En lite kul sak som hände va ju att; jag och Linn hade köpt biljetter till 21:30-bion, men våra polare skulle på den som gick 19:00. Så vi bytte till deras bio men fick varsinn biljett på helt olika ställen. Vi vågade ju dock inte sitta själva så vi satte oss på golvet längst fram brevid våra polare. Sen kom det en som jobbade där och sa åt oss och då hade vi så tur att det va två som inte kom så vi fick sitta tillsammans plus att just dom två platterna va brevid våra polare! Så sjukt tur!

Så efter bion va vi med Filip och co. Nu är jag hemma och ska sätta på en film eller något.. är lite sliten. Men vi hörs i morgon. PUSS


just nu



Sexiga tjejer! Hon i rosa ser ut som ett fetto :) / Hon i rosa


Gästbloggning

Hejhej! Nu sitter jag och Elin i soffan och chillar. Om ett tag kommer Henning och Marcus också tror jag och Anna.
Elin ska iväg på bio och se Paranormal Activity med Linn! Dom kommer dö! Hahahahaha, fan vad jag skulle vilja se när dom blir rädda :'D Aja, vet inte riktigt vad jag ska säga! Besök gärna min och Amandas blogg, vi har frågestund just nu! http://bmff.blogg.se PUSS  / Caroline


FREDAG

Nu är det äntligen fredag och idag börjar vi 10 så nu sitter jag i min säng helt nyvaken. Riktigt ulvilad och glad! Fan vad alla veckor börjar gå fort! Nästa vecka är sista veckan innan lovet lixom! Vet inte om jag ska vara lycklig eller bara ångestfylld eftersom jag inte fått mycket i skolan gjort denhär terminen... Direkt när jag kommer till skolan kommer vi ha prov i kost och hälsa idag i allafall. Tur att jag kan allt då! Efter skolan kommer jag nog vara med Linn tror jag för på kvällen ska vi ut och äta och efter det ska vi gå på bio. Supermysigt! Vad vi ska se hitter ni i några inlägg längre ner. Lägger in en bild i dethär inlägget lite senare på min outfit om jag orkar! Annars hörs vi efter skolan! PUSS



över helgen



Nu över helgen, alltså fram till på söndag kväll, ska jag ha en frågestund. Har över 100 unika varje dag nu så tycker att jag borde få lite intressanta frågor. Kommer svara på alla seriösa frågor så bra jag kan. Fråga vad ni vill fram till söndag! PUSS ♥


en vit chocklad och en brun


♥♥♥



paranormal activity 3 premiär

Idag efter skolan åkte jag och Linn och fixade biljetter till i morgon kväll. 21:30 på söder smäller det. Ska bli skit kul att se den på bio istället för att hyra eftersom då är det mycket bättre ljud och inlevelse och det kommer göra filmen ännu läskigare! Ska gå med Linn men många andra kompisar ska också på den bion fast vi kommer inte sitta tillsammans lixom.. tror vi blir nästan 40 pers så det blir as kul! Hörs mer om det i morgon! PUSS



Torsdag



Just nu sitter jag i soffan och pratar med Soffan i telefon. (haha) Diskuterar provet som vi har i morgon medan hon sitter hoss frissan. Ikväll har jag träning och nu innan ska jag bara plugga. Hörs i senare! PUSS♥


en webbkamera



Hemma igen och nu är det dags att sägga igång med lite mer plugg! yey..


grekland♥


Jag älskar er


Lediga

Idag är vi lediga från skolan så jag och brudarna har bestämmt att åka och plugga på ett fik. Skit mysigt! Ikväll ska jag träffa älsklingen men jag är redan sen så måste skynda mig! PUSS


svar på kommentar

Är ni ihop?

Svar: haha ja, jag antar att det är offeciellt nu.



18/10-2011 ♥


Tisdag

Kom nyss hem från skolan. Dagen har väl varit helt okej, haft idrott matte och.. nja inget mer. Efter skolan åkte jag hem direkt och ska snart möta John en stund. Senare blir iväg till träningen. PUSS


nu: film


visste ni att..

Jag har två efternamn?! Pettersson och Müller. Men jag andvänder bara Pettersson. Så ja, jag är halvtysk, men jag har dock bara varit i Tyskland en gång. Och då var jag inte ens på fastlandet utan på en ö som heter Rügen.


rosor är röda, violer är blå

Rosor är röda,
violer är blå.
Jag skrev ditt namn i sanden,
men det började regna dagen därpå.




Bildbomb

Här i min ensamhet.. lite tidsfördriv:


Måndag

Vaknade vid 7 i morse och bara kännde att jag verkligen inte orkade gå upp. Så jag stängde av luren och somnade om. Vaknade av att hemtelefonen ringde vid 10 och då kunde jag inte somna om igen. Satte på luren och hade 15 missade samtal så då vare bara att böja ringa runt o säga att man lever. Dock ångrar jag att jag inte gick till skolan nu för det är så sjukt tråkigt att vara hemma själv.. aja, får väl försöka plugga lite i allafall.


Söndag

Söndagar går alltid så jävla fort, även fast man egentligen inte gör ett skit. Vaknade vid 1 idag och degade till halv 4. Då träffade jag Carro och kom precis hem. Fick nyss ett sms av John så jag ska nog åka och möta honom lite senare. Nu ska jag i allafall äta. PUSS



Caroline Nadezda Engvall Danziger

Don't let them say you ain't beautiful

Vad som än händer från du aldrig glömma vilken fin person du är Caroline. Allt du gjort för mig och allt du gjort för alla andra. Du har ett hjärta av guld och jag älskar dig för den du är.


The silent house

Nu har John nyss gått hem och jag ska sova. Vi kollade på denhär filmen ikväll och den sög. Fattade inte handlingen eller någonting så jag varnar er, se någon annan. Nu ska jag sova men vi hörs i morgon. PUSS


nytt örhänge

Fortfarande bara 3mm.
På måndag har jag haft det i en vecka och då kan jag töja mer om jag vill. Vi får se!


God morgon

Nu är klockan 4 snart och jag o Limpan degar fortfarande på mitt rum. Så jävla sega just nu asså. Ikväll ska jag ut och äta med mamsen och efter det ska jag träffa John! Vi hörs senare med kvällens outfitt osv! PUSS


home again

Nu ligger jag och limpan i min säng och vi båda har våra underbara one-piece. Kom nyss hem från Markus där vi va med Soffan Max och Edvin. Vi kollade på Hannibal. Den va faktiskt riktigt bra tycker jag! Snart ska vi väl sova men vi hörs i morron. PUSS


svar på kommentar

Jobbigt läge eftersom det stavas faith

Svar: Jaa omfg fett joggibt läge shit..för jag bryr mig så jävla mycket också!

Men nej det stavas ju visst fate, det är två olika ord.. FAITH och FATE.

Svar: haha det har du ju fan rätt i.. fan va ägd :)


Stalkar

Läser egentligen bara två bloggar. Hatar att läsa "storbloggar" som kissie och dom. Dom jag läser är http://andreaviktoria.blogg.se och http://bmff.blogg.se som är tre av mina bästa kompisar. Rekomenderar dom starkt så checka in!


Utgång!

Nu har jag kommit hem från stan. Ska snart ut och träffa lite kompisar. Tror att vi bara kollar ta det lugnt och inte göra något speciellt. Bara njuta av helgen och den härliga kylan. Nej fyfan kommer seriöst dö.. blir att klä på mig säger jag bara!


Tidsinställt

Har någon tänkt på hur jävla kallt det blivit på kort tid?! Från att vara mins 15 varje dag ligger det runt 1-2 grader bara! Kan det inte bara snöa så man kan åka till backen eller vara varmt!? Saknar verkligen värmen just nu!


Äntligen helg!

Nu är jag och Limpan hemma hos mig efter en skoldag. Äntligen helg säger jag bara! Dock så känns det lite konstigt för jag har ingen match eller något speciellt bestämmt på hela helgen! En chillhelg kommer det helt enkelt bli! Linn ska sova hos mig ikväll också btw. Imorgon kväll ska jag få träffa John också, känns som en evighet senn vi träffades. Saknar honom massor♥ Nu ska vi snart möta Markus och åka in till stan och fika men vi hörs senare. PUSS


visste ni att..

I februari har jag haft denhär bloggen i 2 år!

Kollade tillbaka på inlägg jag gjorde för 2 år sen, fan vilken gay jag va! Riktigt fula och tråkigt inlägg. Fast om två år kommer jag säkert tycka detsamma om mig nu.


svar på kommentar

hahaha blåmärken rivmärken???? hmm.. de börja ju med att du bet mej så sjukt hårt så ja tog tag i vad som helst på det o de blev ett lite rivmärke, själv fick ja en munn på armen som blev helt röd o blå... hmm men vare som fick blåmärken va ?!?!?!?!?!

Svar: Vill du se min arm eller?! vavava


Mot träningen



Efter skolan har jag och Linn bara varit hos mig.. fått ett antal mer blåmärken, rivsår mm som vanligt efter en dag med linn.. Nu äre mot träningen.


svar på kommentar

omg är bilden på hans?????????????? mjau

Svar: Ja det är hans tatuering om de va det du menade.. Mickan.. det är min brorsa du snackar om!


Mopedkörkort

Nu har mamma satt upp mig på kö. På höstlovet ska jag göra provet så håll tummarna för mig! Som tur är är det ju nästan en månad kvar så jag hinner träna mer. Ska fan klara det på första!


mer fotboll

Om ett tag ska jag och Amanda iväg och kolla på en fotbollsmatch med massa kompisar men först ska vi äta! PUSS

random på mig och Ampe


3-2

När jag kom hem från träningen hann jag se sista halvlek från matchen som slutade 3-2. Riktigt kul eftersom vi går vidare nu!
Nu ska ja sova så jag kommer upp i morgon. PUSS


visste ni att..

Jag precis gjort min första töjning på 3mm. Har viljat göra det fett länge och så igår fick ja ett ryck och gjorde det. Kommer inte töja jätte mycket för det tycker jag är skit fult men om ett tag ska jag töja till 5mm och senare kanske kanske till 8mm men det beror på. Aldrig mer än 8mm i allafall! Här är några google bilder för er som inte fattar. Jag har en sån svart. Den på bilden till vänster är mycket större än min men jag hittade ingen annan bild som inte va på fetaste emot..

 


" just like a tatoo, I will always have you"

Sjukt snyggt!!

Ja det tycker jag också. Jag har alltid älskat tatueringar och vill själv ta.. men det får jag inte för mamma. Brorsan gjorde när han va 17 så jag får vänta i 2 år. När jag ska ta vill jag skriva något som min brorsa. Vet inte var eller vad men något som betyder något speciellt lixom. Eller så har jag funderat på att göra mitt stjärntäcken, tycker det är skit snyggt!


svar på kommentar

vad står det för text på din brors tatuerering på bröstet? <3 

Svar: "Put your faith in what you most believe in. Trust your heart and let fate decide"


Måndag

Idag var jag i skolan as usual. Vid lunch kom Markus och John förbi för dom skulle åka och gymma. Nu ska jag möta Amanda och Sofia och vi får se vad vi hittar på. Nu måste jag skyna till bussen men ni kan få några bilder från dagen.


Alla försöka få en pussbild på mig och john men det slutar alltid med att vi fightas på alla bilder...


make me a radio, turin me up when you feel low


Randombilder från sommarlovet








Har ni tänkt på att man typ lever för sommarlovet? Det är ju då man är som lyckligast och alla minnen man snackar om under året är ju fan från sommarlovet..
Dock älskar jag ju vintern också.


hemma igen från Ohamn!

Nu är gästbloggandet slut och man kan ju verkligen säga att ni fick veta en del om mig.. både bra och dåliga saker kan jag ju känna.. Stor tack till Ada och Linn iallafall!

Idag kom jag hem vid 3 och då va det match direkt mot Töjnan. Matchen slutade 3-0 till oss men under matchen var det två långa avbrott och ena på en timme bara för att det va en tjej som skadade sig! Hon bröt typ nyckelbenet så det fick komma ambuland och massa! Den andra tjejen började blöda i ögat.. helt sjuk match.

Efter matchen va jag med Markus John och Sofia en stund som hade kollat på den. Nu ska jag duscha och senare ikväll vid typ 10 ska jag ut och träffa dom igen. Vi hörs lite senare.

Helgen har varit helt okej i Oskarshamn. Alltid kul att träffa kusinerna och allaandra. Nästa gång jag träffar alla är på arlanda innan vi ska till mexiko! Nästan exakt två månader kvar nu!



match + match



Nu om en halvtimme ska jag åka iväg och spela fotbollsmatch, det är slutspel mot AIKs första lag så de kmr bli en riktigt tuff match. Sen kmr elin hem och då ska vi spela innebandy match mot Töjnan i divison 1. De kmr bli elins första division 1 match efter operationen :) tkr de är as starkt av henne att komma igång så fort med allt och hon är verkligen skit duktig! så önska oss lycka till!
/ Ada

mer fakta



* Elin har lammfobi, äter hon lamm så börjar hon böla! lura henne en gång hehe..
* Hon älskar disneychannel!
* Hon brukar också kolla på disneyfilmer, hon tyckte prinsessan och grodan var jätte bra
* Förutom spindlar så är hon inte rädd för så mycket
* Hon har hoppat från tian! fast då blev hon nerputtad men ändå!
* När jag och elin var små hade vi en klubb,
där samlade vi på pokemonfigurer som vi hittat i skolan.. den hette diamantklubben! hahaa
* Elin tycker de är jätte gulligt att vi skriver massa saker om henne i bloggen,
fast vi skriver taskiga saker haha den sötisen :)

/Ada


godmorning sunshines


Titta vad fina bilder man kan hitta i elins bildarkiv..elr? haha

Godmorgon elins bloggläsare! Vaknade nyss, fast blev väckt klockan 7 för min syrra skulle spela match och dom lät som fan -.- men aja, nu sitter jag och käkar frulle :d idag kmr elin hem! yyeeeyy, tråkigt för er för då slutar jag ju blogga här elr hur ;)? kmr nog skriva nått till inlägg men sen kmr jag vara rätt busy hela dagen.
/Ada

Visste ni att...

...att Elin var vääääärsta mobbaren när vi va små? I typ 4:an, typ alla hade värsta respekten mot henne. En gång när jag hade köpt ett par nya jeans i 4:an så var ja jätte nöjd o så kom elin som va min bästavän o sa " Vafan köpte du ljusa för det e ju skitfult?", och hon kollade allt snett som fan så fort man sa nått konstigt enligt henne. Eller som t.ex. på alla hjärtans dag, så skickade vi runt såna där hjärtan i skolan där man skulle skriva nått snällt , till en kille som heter Rickard skrev elin " ta en dusch! " hahahahahhaha fyfan va elak hon va asså!! Men nu har hon blivit liiiiiiite gulligare iallafall :)



/ Linn Gustafsson


en lördagkväll

Sitter man hemma vid facebook och tv:n, sooooft... Nej men seriöst vad ska man göra ute när det är så här svinkallt och allt... Skulle på bio först men det blev inte så. Jaja, idag har jag tränat och sen vart i stan med några kompisar. Okej vem bryr sig... Jaja...

Asså, random ja vet men äre bara jag som hatar när folk lägger in sådär sjuukt onödiga grejer på facebook. Typ checkar in på typ "Kunskapsskolan" eller typ skriver nått sjukt onödigt, asså åh jag kommer inte på nått bra nu, men jag bara stör mej haha..

Fan vad jag är sämst på och blogga, jag kör ett till inlägg om Elin istället eller nått haha byyeee!



snygg man är assåå shiiiieeet..

/ Linn Gustafsson

filmkväll



Just nu sitter jag och kollar på The perfect man som går på trean nu, den har hållt på i en kvart redan men tycker den är värd att se. har redan sett den innan men hade tråkigt så såg på den igen.. mobbad. Skulle egentligen gått på bio med några kompisar men har inga pengar, är helt pank as usual. jaja tycker alla tjejer ska sätta på trean som är lika mobbade som mig iallafall, ciao
/Ada


den fina rut



Nu tycker jag att jag har skrivit för mycket dålig saker om rutan haha, hon skrev förut "även fast du skämmer ut mig som fan bloggar du as bra haha <3" så nu tänkte jag skriva lite bra saker om henne också! Kan ju börja med att säga att hon är gryyyymmmt snygg, kolla bilderna liksom? rutan har väll aldrig haft något problem att få killar direkt ;) förutom de så har hon en sån grymt härlig personlighet, skrattar mycket och är as rolig utan att de är tillgjort liksom. Rutie är alltid sig själv! Hon hjälper mig också alltid när jag har de jobbigt och är världens bästa lyssnare. Tack för allt bästavän, love u <3
/Ada

visste ni?



* Att elin är livrädd för spindlar?
* Att hon har haft typ tusen mobiler?
* Att elin var en riktig fjoortis i femman fast hon tycker att hon var emo?
* Att hon är väldigt social?
* Att hon aldrig har stökigt i sitt rum?
* Att hon har raggat på nakna gubbar?

/
Ada


längtar



Om ca tre veckor ska jag till Turkiet och ganska så snart ska ju elin till Mexico! Längtar skit mycket ska bli så skönt att komma bort från trista Sverige ett tag, jag ska bara vara borta en vecka, tror elin ska vara borta lite längre, men ändå! Så lite avis är ni va ;)? /Ada

sömngångaren



Visste ni att elin nästan alltid går i sömnen? T.ex när vi var i falun gick hon i sömnen ut genom dörren och satte sig i korridåren?! sen ryckte hon i handtaget så vi andra vaknade för hon typ ville komma in.. och hon sov fortfarande, ingen vågade öppna hahaha så hon satte sig sen ner och gav upp, sen gick jag och hämtade henne hjälten som jag är! Har aldrig träffat någon som gör så konstiga saker i sömnen som hon..
/Ada Hök


fakta om elin


Vilken pudding va! hittade på min mammas data haha!

* Elin har en riktigt dålig humor, sry but it's true. Hon lägger alltid as tråkiga skämt som hon tänkt ut innan haha
* Hon kan få riktiga jävla utbrott när hon är nervös, kan inte sitta still och börjar gråta o grejer, speciellt på matcher.
* Hon har alltid ett favoritnagelack, en gång när jag sov över hos henne, elr de har hänt flera gånger, la hon alla sina nagelack på sängen för att sen under en lång tid bestämma vilket hon gillar mest haha.
* När elin var liten var hon värsta bitchen.. alla var rädda för henne inklusive mig själv i början av 3an!
* Elin kan kissa överallt! en gång på en bro.. på en väg, ja lite var som helst helt enkelt!

Det var allt jag kom på nu! / Ada Hök


Ada här



Tjena tjena alla elins miljader bloggläsare! Jag ska också gästblogga lite åt elin nu när hon är bortrest för jag är så gullig. Fick skriva vad jag ville om för elin så tänkte göra ett inlägg om elins udda sidor som nog inte så många känner till, kul va? Men gör de i nästa inlägg för nu ska jag käka frulle, ciao
/Ada Hök

@Oskarshamn

Sitter här med Julia och ska snart ut i skogen och plocka svamp som vi gör varje år.
Såg Linns fina inlägg om mig.. tack älskling!!!!! Ada ska också blogga lite så ni kommer få saker att läsa iaf.
Vi hörs lite senare. PUSS


Vad vet du om Elins härliga sidor?

- Hon kan va en riktigt bitch ibland
- Hon ska alltid ha rätt, vad som än händer så ger hon inte upp..
- När man bråkar/tjafsar med henne finns det ingen gräns, hon hämnas alltid stort, det kan vara typ hälla köttfärs på någon, vilket hon gjorde på stackars sofia...
- Ibland kan hon snacka jätte mycket i skolan, sen helt plötsligt kan hon bli helt tyst o ska plugga o om man säger nått så säger hon ba " tyst " .that little bitch...
- Ibland när man pratar eller berättar nått hon kan hon helt plötsligt vända sig om o börja snacka med nån annan..
- Ibland kan hon vara alldeles för ärlig och säga elaka saker utan att hon tänker sig för

Hahaha va elak jag är :) Nä, lilla Rut har bra sidor också :) Hahaha hon kommer inte bli så glad när hon ser dethär, love u Ruttiiie <3



Ibland är hon ju så snygg så man blir chockad... :)

Puss <3

/ Linn Gustafsson


next: Ohamn

Nu ska jag åkte till Oskarshamn och va där över helgen som jag tidigare sa. Linn kommer gästblogga lite så ni får lite skit om mig att läsa! Nu måste jag packa klart! PUSS


svar på kommentar

Postat av: mikaela lindahl
Aa skitkul när det inte ens är sant?

Svar: Ja eftersom det är kul att se vad dom hittar på för skit?

Ur sodersidanskvaller.blogg.se

♥ Linn Åberg, Sturebyskolan sägs ha varit på G med Anton Saletros, Gubbängens skola, i ett år och dom hånglade en gång.
♥ Amanda Östergren, Kunskapsskolan Enskede, har aldrig strulat med någon. Är detta sant? Hon som är så snygg?
♥ Mikaela Lindalh, Sturebyskolan, blev tydligen av med sin oskuld till en kille hon ej känner.
♥ Ludde Divander, Sturebyskolan sägs ha varit otrogen mot sitt ex Madeleine Johansson, Sjöängsskolan med Sara Fingal, Sturebyskolan.
♥ Issa Jegebo, tidigare Sjöängen har tydligen inte bara ''onanerat'' med redskap. Hon ska tydligen ha haft sex med Christian (Kissmaskinen)
♥ Elin Petterson är oskuld (säger våran källa) men hon säger att hon inte är det. Källan har tydligen haft kontakt med den Elin pratar om.
♥ Mikaela Lindalh spydde på 97or på UNG08

Det här var inte all fakta vi fick. Vissa verkade HELT orealistiska så vi tog inte med alla.


Hahahahaah så jävla kul att läsa.

GRATTIS ÄLSKLING


LOL

http://sodersidanskvaller.blogg.se/2011/october/elin-petterson-facerape.html#comment 

Nu har dom skrivit om mig.. otippat?!

Om någon läser dethär som tror att detdär är sant måste jag bara få försvara mig lite och säga att det självklart inte är sant! Johan i min skola la upp bilden från min mobil och jag tog bort den så fort jag kunde!


@skolan

Sitter i skolan och försöker plugga.. går dock inte så bra.
Efter skolan ska jag och Linn hem till mig och fira henne med lite glass eftersom hon fyller år idag och efter det ska jag åka till Oskarshamn. Ska vara där över helgen för mina kusiner fyller år.. lagon kul. Kommer hem på söndag och då ska jag spela match men vi hörs senare om det! 
Nu får Linn damp på mig så nu måste jag gå. Ska skriva om Judar och Araber, yey!


Södersidans skvaller

Nu är det några som gjort en skvallerblogg om några skolor här där jag bor. Eller asså personer här i närheten. Känner alla som det troligtvis kommer handla om så dethär kommer bli riktigt kul! Någon har väl för mycket fritid antar jag.. hoppas bara det inte kommer något skit om mig. Bloggen heter http://sodersidanskvaller.blogg.se men om det kommer upp något om mig kommer jag absolut visa upp det här!


Mot träningen

Om ca en timme ska jag åka till träningen. Skönt! Nu innan ska jag försöka plugga till mitt moppekörkort som jag ska ta snart. Började några dagar innan sommarlovet och är inte klar än.. snacka om att ja inte är bra på att ta tag i saker själv. Skuter upp allt hela tiden osv osv. Inte bra!


Kvällen


Elevlektion

Nu är jag och Limpan hos mig och ska förbereda oss inför vår elevlektion som vi ska ha för att få MVG i idrott.


Next: innebandyträning

Hörs ikväll! ♥


Vi alla har varit små




enfoto 2011



Säger bara en sak... den är redan tillbakaskickad!


Måndag

Nu ska jag göra ett snabbt bildlöstinlägg för mamsen väntar på mig.
Idag efter skolan träffade jag John och Markus. Riktigt tur att jag gjorde det för jag hade en riktigt depp dag men dom gjorde mig glad såklart. Nu har jag pluggat en stund och mamma o jag ska gå ut och ta en prommentad. PUSS


2 månader och 1 vecka



Då ska jag och Markus till Mexico. Dock inte tillsammans men förhoppningsvis kan vi ses där!


dagen


Älvsjö- Sköndal

Kom nyss hem från matchen och ska hoppa in i duschen nu. Matchen slutade 8-2 till oss! Gjorde dock inga mål men gjorde assister så jag är nöjd ändå! Vi vinner och vi förlorar som ett lag tjejer! Nu har vi spelar 4 division matcher och är obesegrade! Härligt!

Efter jag duschat ska jag åkte och träffa Soffan Marren och Jonnie. Hörs senare. PUSS


svar på kommentar

När jag var i Gallerian letade jag efter Hollister men hittade inte affären, vart i Gallerian ligger den ??

Svar: Den ligger allra längst bort om du går in i stora ingången, längt bort asså. Där dom byggde om förut om du visste det.

 


dax igen- bildbomb













Bilder från när jag va på Gottland i sommras med Amanda


Helgen!

Nu ska jag berätta lite kort om min helg!

Fredag- Efter skolan åkte jag och Sofia in till stan och shoppade litegrenn. Invigde Hollister bla. Efter ett tag träffade vi Fille och Micke och fikade med dom. Efter det åkte jag till Täby och träffade Rebecca! Vi va med massa av hennes kompisar hela kvällen.

Lördag- Vaknar hos Becca vid 12 och chillar där med Stefan och Jacob. Vid 3 åkte jag och kollade på mitt lag som hade match. Den slutade 2-2 btw.. vi borde vunnit! Efter det åkte jag och träffade John och vi åkte hem till oss. Han gick nyss och snart ska jag sova!

Söndag- I morgon bitti har jag match och efter den vet jag inte va som händer så vi hörs då! 


Brottom



Mycket att skriva om men jag hinner inte det nu för jag ska åka och möta John. Här är i allafall en bild från i fredags när jag och Sofia invigde Hollister. Berättar mer senare men nu måste jag gå. PUSS


RSS 2.0