Tisdag

Idag efter skolan gick jag och Linn ut i skogen med Alle. Hade på oss varma kläder så vi kunde kasta oss i snön och sådär. Mysigt och kul men Limpan dog för hon typ frös och så. Sen gick vi hem till mig och åt. Nu skulle vi egentligen plugga men Linn kände sig sjuk så hon gick hem. Stackarn. Men nu ska jag i alla fall plugga i någon timme och sen ikväll är det innebandy träning.

Lite randoms:


dagens outfitt


stan med andross

Drog till stan med Andrea idag som jag sa. Vi fikade och hon köpte julklappar. Själv köppte jag en julklänning som jag kanske ska byta igen för mamma gillade den inte men vi får se. Efter det var det fotbollsmöte vid halv 7. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra, gaah!


svar på kommentar

linn om Måndag:
sv: Nej fortsätt kommentera, det är bara kul :)

Svar: Carro mobbas i skolan :'(

svar på kommentar

linn om Måndag:
sv: Nej fortsätt kommentera, det är bara kul :)

Svar: Carro mobbas i skolan :'(

juste,


Det va någon jävel som hade eldat inne på toan så brandalarmet gick och brandbilar kom.
Svinkallt eftersom vi fick evakueras. Vissa stog utan skor och jaka i snön, fan va kallt! Själv va jag redan på rast, så jag hade jaka i alla fall.


Måndag

Nu har jag varit i skolan. Andrea slutar senare än mig och när hon slutar ska vi åka in till stan, ska kolla julklapp till brorsan. Hörs efter, puss


jag älskar dig andrea


KYLA

Nu är det verkligen vinter och kännt på kylan har man ju lungt sagt gjort idag. Superkallt har det varit och tänkte lägga in lite vinterbilder så man får lite vilnterfeeling.






nu: plugg senare: Amanda


dagens outfitt


lockigthår vs platt hår

Fattar inte folk som har lockigt hår och plattar det. Gör något fint utav lockarna istället. Men det är dock bara fint med lockigt hår om man har ganska långt går. Skulle själv vilja ha lockigt hår, men har platt.



Men tycker egentligen man ska ha sin naturliga form helt. Det är snyggast och man sliter inte på håret och får därmed ett finare skick på håret.


Lussekatter

Precis bakat lussekatter, mums.



74:-


donken in my <3

Inte bra, donken hela helgen.


next: duschen

sen ska jag ragga någon att träffa!


bilder from matchen:



3-2 Tullinge-Älvsjö

Piss helg om man tänker på resultaten.. Tänker inte skriva om matchen idag för det va mitt fel att vi förlorade.
Igår va det i alla fall kul med Lisa. Köpte en tröja från Gina. Mysigt väder va det igår bara att det va svinkallt. På kvällen åt vi på donken och sen kollade vi på film hemma hos Lisa. Vi såg "kärlek på menyn" och den va skit bra! Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ingen träning tror jag så jag får hitta på något kul!


Nu drar jag och Lisa...

...in till stan. Hörs kanske ikväll från hennes data. Puss och ha en super lördagkväll!


next: Lisa Möller

Ska snart iväg till Lisa. Ska sova hos henne och sen i morgon ska vi åka till matchen tillsammans. Hon har ju börjat i vårt lag igen! Super kul. Ikväll hittar vi nog på något kul men vi kanske hörs från henne också. Men jag lägger in ett inlägg sen innan jag åker. PUSS

Lisa och jag, genom tiderna:




America Musik Awards

Nu sitter jag och kollar på AMA på 9:An. Om ni inte gör det, släng på tv:n! JUSTIN BIEBER KOMMER SNART!


Första förlust, Huddinge-Älvsjö, 2-0

Hårt men nu taggar vi om till i mogron! Imorgon är det match mot Tullinge, det är en mördarmatch, kan lova er. Sist vi möttes va det i stockholms finalen och vi vann på straffar, det är tufft! Bilder från matchen idag: (är nummer 24)


ÄLVSJÖ-HUDDINGE

Just nu spelar jag matchen i liljeholmen mot huddinge.
ÄLVSJÖ ÄLVSJÖ ÄLVSJÖÖ


back home

Nu är jag och Mörten hemma igen. Bion va fett bra, längtar redan till part 2. Men vi ska upp och sova typ direkt. Match tidigt i morgon så nu gäller det att redan börja tagga! ÄLVSJÖ VS HUDDING


Snygga kändisar

För att vara en bra kändis måste man också vara snygg. Här är min topp 5:

1- Justin Bieber


2- Will Smith


3- Zac Efron


4- Brad Pitt


5- Chad Michael Murray


nu drar jag

Hörs ikväll efter bion!


Andrea Viktoria Karin Hedenstedt.

Tror redan att alla mina läsare redan läser den här bloggen, men vill ändå rekomendera den för jag tycker verkligen att den är superbra!
Min bästa vän Andrea har en blogg som heter http://aandrrea.blogg.se, hon uppaderar superbra och gör alltid roliga och snygga inlägg! Checka in den häääär!


Vinter på riktigt

supermysigt väder idag!


kvällens outfitt




HELG

Skönt med helg, och för engångsskull har jag faktiskt bokat upp nästan hela helgen. Både skönt och onajs.
Idag efter skolan hade vi snöbollskrig, fett kul men blev skit blöt. Nu är jag hemma och har bytt om. Ska senare iväg och träffa Linn och Ada. Ikväll ska jag och Ada på Harry Potter 7, najs somfan! Har längtat efter att få se den så hoppas på att den lever upp till förväntningarna.


Torsdag

Fett bra jag uppdaterar Förlåt för dålig uppdatering men jag har lixom ett liv också. Försöker blogga mins en gång om dagen i alla fall.
Idag har jag i alla fall varit i gammla stan med amanda och linn. Mysigt värre. Men nu är jag hemma och ska om en kvart iväg på innebandy träning. Hörs efter om jag har något kul att berätta då.


Linn och Amanda i fönstrerna.
Jag åkre tuben hem och dom in till stan, då hade jag så kul att tog kort när dom gick in i deras tub.
 
Jag just nu och snyggingen Seif när han va liten HA-HA


Home again

Rolig träning bara att min träningsvärk tog kål på mig. Jobbigt läge. Nu är det jag och sängen som ska ta oss en sväng.


next: enskede träning

19:00 till 21:00


pluggaren

Idag har jag och Andrea pluggat fett bra. Från klockan 1 till nu, duktiga flickor. Ikväll blir det fys igen. Dog på fysen igår så hoppas det inte blir lika hård idag. Hörs senare i alla fall, nu ska vi fortsätta plugga.


veckans planer



Får hitta på något kul i helgen!
Känner för att träffa någon gammal kompis jag inte umgås med särsklillt mycket.

Får se!


Tisdag

Mötet igår gick bra. Känner mig bara väldigt...delad.

Idag efter skolan drog jag hem till Andrea en stund och chillade där. Ikväll är det innebandy träning och innan det ska jag försöka plugga lite till musikprovet, kommer det att hända? nej!

Jag och Andrea

Jag älskar dig älskling


svar på kommentar

linn om Justin bieber in my haert!:
Elin det där är fel låt, de där är en gammal one time som han sjungt och sen har någon gjort hans röst mörkere :P Han riktiga One time till det Aukustiska albummet är här : http://www.youtube.com/watch?v=b6lPVWDin_o

Svar: Jaha hehe därför den va såå jävla mörk. Tack :)

Tidsinställt



Just nu är jag i örbylokalen tillsammans med Carro Mickan Ada Peter och Tomas. Kanske kommer det lite tårar eftersom det faktiskt kommer bli som ett farväl efter 10 år med samma tjejer. Hoppas det går bra.


Justin bieber in my haert!

Ska inte lägga in alla hans låtar nu för det blir rätt många. Men lyssna på den här och se hur mycket hans röst har bärbättrats! Skit sexig!
Alla haters som säger att han har tjejröst, det kan ni ju bara sticka upp i röven nu!


ÄNTLIGEN

Justin biebers nya album!



Alla hans gammla låtar spelar han in igen eftersom hans röst har ändratts mycket nu. Sjukt bra plus att han har gjort en ny låt; pray


Måndag




Idag efter skolan åkte jag direkt till sjukhuset för att kolla mina värden och grejer. Har haft ovanligt ont i huvudet i några månader nu och mamma ville kolla va det var. Måste tillbaka dit någon gång i veckan också.
Nu ska jag snart äta och sen ikväll ska vi ha ett fotbollsmöte med örby angående att så många vill sluta. Får se hur det slutar...


movie time


träning och... träning

Träningen gick jätte bra och va fett rolig, som vanligt. Efter det hängde jag med mamma och träna på gymmet. Men det ska jag inte babla om för jag tror inte en jävel bryr sig.
Förrsten, förlåt för dålig och träkig uppdatering den här helgen.Det är för att jag typ bara har tränat och inte gjort så mycket, så jag har inte haft så mycket att blogga om. Men nu i veckan ska det blir bättre, om jag nu hinner uppdaterna bra. 

Nu äre mat!
 


nu äre träning igen

hoppas att... nä, det säger jag inte här. Haha, nu blir ni lite nyfikna va?
Om en halvtimme drar jag till träningen. PUSS, hörs efter


tvungen att lägga in bara

SNYGGING!

Lorenzo i ung och bortskämd


next: Bowling med Ada

Hörs ikväll


Lördag

Skit rolig träning! Får se om det blir någon bowling ikväll, annars får jag hitta på något annat. Hörs senare för nu ska jag äta och duscha. PUSS


Om ca en timme...

...ka jag åka till Gubbängsskolan och träna med Enskede igen. Ska bli skit kul! Efter det ska jag och familjen kanske bowla. Får se om någon kompis kanske hänger med annars. Om vi inte ska göra det har jag inte bestämmt så mycket, får se vad som händer. Men vi hörs efter träningen. PUSS

Fotboll har alltid varit en glädje i livet.
Nu har den glädjen slocknat,
och du måste förstå att dom kan tända den igen.



Här brann den som aldrig förr..


Han är perfekt


That's sexy!


Helg igen

Gud vad det känns som att skolveckorna går fort. Helg igen redan lixom. Idag efter skolan drog jag och Linn in till stan i alla fall. Köpte lite julklappar och ät middag. Nu är jag hemma och ska kolla på Idol snart. Inte sätt på as länge men hoppas Olle är kvar. Ikväll blir der en myskväll, vi hörs senare.

Randombild på mig och Limpan 
 


igår


nu: match

Älvsjö- Marieberg


Torsdag

Fysikprov idag, gick faktiskt bra tror jag!
Ikväll har jag en innebandy match mot Marieberg, PEPPA! Kul som fan!
Efter det ska jag passa Albin i några timmar men vi hörs ikväll.
Just nu ska jag äta och sen åka till matchen med Mörten (Ada).

Bodaborg, minnen


gonatt'


från linnochcarolines.blogg.se

Carro la in lite gamla bilder och länkte visa några.
Ingen bra kvalite tyvär, men man kan inte räkna med något annat från Carro.



Lila

Idag skulle alla JB fan ha något lila på sig. Det är han favoritfärg och man skulle hedra hans första album som kom ut för exakt ett år senn idag. Hade på mig en lila bh!



 


Onsdag

Känner att det går bättre i skolan nu, känns bra! Kanske kommer tillbaka till att vara VG-barn igen!
Idag efter skolan har jag inte gjort mycket. Bara sovit lite och pluggat. Fan vad jag är trött hela tiden. Ikväll ska jag äta på donken har jag bestämmt, fett sugen!

dagens jag-bild:


Tisdag

Förlåt för ingen uppdatering men har haft annat för mig. Efter skolan gick jag ut med Albin och sen gick jag hem till Linn direkt. Vi pluggade till 5 och sen gick jag hem och sov i 2 timmar. Vid 7 väckte Ada mig med ett sms och då va det bara några minuter kvar innan bussen gick till träningen, så jag hade rätt brott. Träningen va rolig och gick fett fort och sen hem igen, äta och duscha och nu ska jag lägga mig. Ska krypa ner breve mamma också, pappa får ta min säng. Vet, jag är varnslig men älskar att inte behöva sova själv. Hörs i morgon säger jag bara.

PS. Ska blogga hos Amanda också, så kolla in där då&då!


FAN!

Jag som lovade mig själv att lägga mig för en timme senn. Det gick ju inte så bra som ni kanske märker. Kollade på "ung och bortskämd" som jag fasnade i. Men nu ska jag duscha och sen sova. Måste sova bort min huvudvärk nu! Puss och hörs i morron.





Så sjukt snygg han är till vänster men ljusröd skorta, DÖR 


@ frida



Måndag

Idag har jag faktiskt pluggat bra i skolan, vet att ni bryr er fett! Efter skolan gick jag och linn ut med Albin i det hemska vädret. Sen drog vi till Farsta för Linn skulle köpa lite träningssaker. Vi fikade och kollade i lite affärer och sen åkte hem. Nu är jag hemma och ska plugga i typ en timme, sen blir det tv resten av kvällen.



sista uppdateringen ikväll

Orkar inte blogga mer för jag känner att det inte finns något att skiva och sen är jag fett trött.
Vet inte hur min vecka ser ut än men vi får se.

Får ont i magen..
 


Enskede f-96

Precis hemma från träningen. Den va skit rolig och det gick ganske bra för mig. Nu är det bara den största frågan kvar, är man välkommen? Aja, ska gå på en till träning sen får vi se. Stor hiss till tjejerna där i alla fall.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt så jag är pigg till i morron, ska verkligen försöka plugga i skolan den här veckan! Nu ska jag duscha, hörs senare.

 


Söndag

Idag ska jag faktiskt provträna hos Enskede. Ska bli fett kul! Hoppas bara att det går bra. Innan ska jag bara chilla men vi hörs efter!


tagna från aandrrea.blogg.se



tagen från ylvus.blogg.se

LInn: Fil+hamburgerdressing+majonäs
Frida: curry+mango+ostron+jordgubbssylt
ELIN: Tandkräm+knäckemacka
Carro: Ketshup+fiskfond
ADA: Ajvar+senap OCH skinka+kaviar+apelsinmarmelad
Amanda: Tacosås+Prinsesstårta

Det var vad alla fick äta igår när man failade på konka

beslutsångest

10 år i samma lag, kanske dax för en förändring'



Sassa

Saknar Pepsie sjukt mycket nu när vi är kattvakt. Hoppas på att mina päron ska vi så fästa vid Sassa så dom ska köpa en ny katt. Saknar verkligen att ha ett husdjur, och sen är ju Sassa bara för sjukt söt.



bilder från fiket i veckan, kronan


Filmer från kvällen hos Frida

Körde sanning och konka, vet att vi är mogna. Men vafan, det är kul!


Frida 14 år

Grattsi gumman och tack för en supermysig kväll, hoppas du hade det lika trevligt som jag!
Vi åt och gjorde lite allt möjligt. Bilder kommer lite då och då från kvällen beroende på när andra lägger in dom. Men en bild kan ni få från mig från kvällen;


Mina ben och fötter efter kvälle. Hade två strumpr och inte sånna hål före..


älvsjö obesegrade än

Vårt andra lag som jag apelade med idag vann med 6-1 mot tullinge. Rolig match och jag fick testa att spela uppe.
Men nu hinner jag inte blogga mer för jag ska iväg till Frida som fyller år, är redan sen! Hörs efter! PUSS

Kvällens outfitt:

sorry för dålig bild


igår+idag

Igår kollade jag och mamsen på "I rumden finns inga kännslor", skit bra film och verkligen värd att se! Efter det köpte jag farsdags present också och lite annat till mitt rum. Köpte ölglas till farsan. När jag kom hem somnade jag direkt så hann inte blogga.

Idag vaknade jag vid 10 och kollade film till 1. Klockan 1 åkte jag och mamma och handlade lite och fikade på östermalm, känner hon som äger det. Nu är jag hemma och ska snart bya om till matchen som är vid 5. Efter den ska jag och grabbarna åka till Frida som fyller år och fira henne. Hörs efter matchen om jag hinner!


äntligen helg!

Inlägget taget från http://linnochcarolines.blogg.se pga att jag har brottom iväg till heron city med mamma. Vi ska kolla bio och köpa lite saker, hörs ikväll!

Fredaaag!

Tjatja!
Äntligen fredag , skönt! Idag efter skolan drog jag till stan med Ada & Elin, vi köpte present till Frida som ska ha tjejmiddag imorgon eftersom hon fyller år snart. Sen åkte vi till gamla stan och fikade på ett jättemysigt fik och pratade länge och så :)


Äntligen

Äntligen har jag köpt tre till sport-bh:ar, behövdes. Tränar ju många dagar i veckan och det är inte alls lika skönt att köra i vanlig bh. Älskar att ha sport-bh på mig, så sjukt skönt! Intresseklubben antecknar!

Köpte en vit också men den får ni inte se för där fläschar jag hela nippolsen!


INGEN GLÖMMER VÄL...

...FARSDAG på söndag?!

Jag funerar på att köpa något på datan till farsan. Någor med Leksand att göra för han håller på dom och så. Köpte två par kallingar med leksandmärke på förr året. Ska försöka få med Andreas också så blir det inte för dyrt.
Det är ett tips till er som inte vet vad ni ska köpa, om dom håller på bajen tillexempel kan man söka på någon hemsida och så hittar man enkelt någon webbshop. Där kan man välja bland mycket och det finns mýcket fina saker!

Kanske whiskeyglas...(?)


winterfeeling










Imorgon...

...blir jag kattvakt över helgen till Sassa, super mysigt!


Torsdag

Igår gick det inte bra att träna, för halt och hade för mycket träningsvärk. Men idag gick det supernra på innebandy träningen i alla fall! Innan träningen va jag hos Maria Ungdom igen, bara en gång kvar nu. Just nu koller jag på Robinsson, chill!

Right now:


ur alltidhungriga.blogg.se

Linn är dummare än dummast..

Jag linn och elin satt och pluggade igår. Då började vi disskutera någon tjej som hade byggt ett hus under sitt hus när de va krig och bodde där i två år. Hennes familjemedlemmar dog för att de fick slut på mat.

Elin: dom hade ju ingen mat eftersom det var krig
Linn: Varför går dom inte bara ute på natten och fixar mat?

Hahahaha så dum! Som att alla går och sover på nätterna när det är krig..


En bild från den dagen, haha elin gör kaninen!
Jag och mina kompisar är inte så normala, vi brukar ta upp överläppen så den fastnar och så att vi ser ut som kaniner.. Hahaha stört men sant!


har pluggat, nu blire träning

Btw, har pluggat fett bra med Amanda och Linn, tänkte bara säga det.


mysigt

Satt på donken i någon timma och snackade massor, jag Mickan och Adam. Nu ska jag soon byta om till träningen. Är hemma igen från den vid halv 10 och kommer inte orka blogga då, så vi hörs i morgon. PUSS

Halvrolig video från lunchen idag. Satt och pratade om massa gamla minnen och sen började vi typ sjunge, vetefan:

 


next: donken

Nu drar jag och Mickan till donken som vi alltid gör när vi träffas, tjockis varning! Ska träffa Adam en stund också.  Hörs efter.


varför jag älskar snön

Mina kompisar tycker jag är sjuk som gillar vintern mer än sommarn, men jag ska göra en lista på varför:

Underbara saker med vintern:

skidor/snowboard
snöbollskrig
Julen
Min födelsedag
Nyårsaffton
Hemma mys/filmkvällar

Underbart säger jag bara. Men nu när det redan blivit vinter tänkte jag lägga in lite gammla vinterbilder!





Tisdag

Snökaos idag, fyfan. Jag som älskar vintern blev först glad för då blir ju backarna vita snart igen, men så fort jag kom ut ändrade jag mig. Fan för allt jävla slask. Vintern ska vara mysig, inte hemsk.

Snart ska jag i alla fall träffa mickan och vi ska väll hitta på något. Senare ikväll är det innebandy träning. Hörs senare.


irreterad

varför kan man inte öppna munnen och snacka istället för att gömma sig från sina problem?!


just nu

Kollar jag på CSA och fixar med min mobil. Nu är reklamen slut, chao

Dagens bilder: Ada och sen jag och Limpan


måndag


Japp, idag har jag bara varit i skolan, chillat med Linn och på kvällen ute och tränade. Skönt säger jag bara!


kommer inte sova många timmar inatt

Inte somnat än och känner inte för att göra det på ett tag häller. Linn är som tur va också uppe. Imorgon ska jag träna med Linn och Carro. Kan göra en videoblogg då om jag kommer igåg.


2 år senn nu

jag älskar dig


chilldag

På dagen har jag bara tagit det chill med Carro och Florre. Nu på kvällen har det blivit lite filmer. Har äntligen fattat lite av min mobil nu också, men bara lite. Får fråga någon i skolan som har en likadan. Imorgon är det skola, känner redan på mig att morgonen kommer bli stressig. Hörs i morron, nu ska jag ladda ner lite låtar till mobilen.

Det har blivit vinter!


alla helgons dag (igår)

Hann inte blogga något igår. När vi va hemma hos Malin gjorde vi annat. Vid halv 12 när vi kom hem satte jag direkt på en film men somnade nästan direkt.

Det va en riktigt fin syn på kyrkogården, många samlades för att tända ett ljus och hedra en person. Kanske vad det någon som stod en närä; ett barn, ens mamma, ens mormor, ens farfar, eller ens pappa.
Rest in peace

google bild, känndes respektlöst att ta en bild själv.


åker nu

Först till skogskyrkogorden, sen till Malin Marie och Max. Kanske hörs från deras data!


resultatet...

...från när jag färgade ögonfransarna. En stor hiss till det på sommaren. Tänk att slippa gå osminkad hela tiden när man badar om dagarna. Vattenfast mascara bara klumpar ihop sig tycker jag. Men nu på vintern kanske det va lite onödigt, men jag ville testa.


dagens outfitt


svar på kommentar

jacob  (fds) om videoblogg:
ramlade hon seriöst på dig xD?

Svar: Hon hoppade på mig, hon är lite galen sådär. Tyck synd om mig, vet ni hur ont det gjorde!?

filmdax

Nu ska jag kolla på "the international"

Imorgon ska jag sova länge och chilla hela morgonen. Vid tre ska jag till skogskyrkogården och efter det ska vi hem till Malins familj. Hörs i morgon innan jag drar.


egoisst, javisst



Gamla stan

Jag och Malin hade förresten supermysigt! Åt på något mysigt ställe inne i stan, kycklingsallad. Mums.

 
Fräscht ju!


Jag och Malin när vi va små, hon är typ min storesyster.


blev ingen uppdatering hos kusinerna

Jag satt med min mobil hela kvällen och va riktigt osocial! Upps, men så blir det när man har en ny mobil och precis lärt sig fixa nys spel! Nä men vi åt och så, det var mysigt. Dom har en kattunge också som jag lekte mycket med!


Sen decka hon mellan mina ben..


videoblogg

Ikväll ska jag till mina kusiner som jag glömde säga, men vi hörs från deras data!


filmdax


trevlig kväll vi har..


Stackars mig..

Aja, sen blev vi kvitt!


Torsdagskväll

Blev ingen träning, känner mig för sjuk. Nu ska jag ta en låång dusch och sen får vi se om jag träffar Andrea ikväll.

Jag och älsklingen i somrass


träning

Random
Anna Malin Melinda Tove och jag.


Drar på träning nu. Ikväll hoppas jag att Andrea sovet här. Får se vad vi hittar på då.


Torsdag

Vaknade idag av att albin hoppade upp i min säng, la sig så tätt intill mig han kunde och ta huvet brevid mitt på kudden. Han är fan som en männsika ibland. Låg och mös med han i nästan en timme och sen gick jag upp. Nu har jag lagat frukorst och senare ska jag träffa Andrea älsklingen och åka in till stan. Vi ska fika och ta lite bilder, supermysigt! Ikväll har jag träning också med efter den ska jag försöka tvinga andra att vi ska sova över.


Har lagat Thaiwok. Jag älskar att äta middag som frukost och frukost som middag! Min brorsa som har smittat mig med det, fast han äter middag på kvällen också.


Albin min ängel


blev kungshallarna

Mysigt! Åt kycklingwok. Ikväll ska jag ta en långlångpromenad med Albin Carro och Florre. Albin ska nämligen hem i morgon.


åker till stan nu

Med Sara Amanda och Mickan. Vi ska äta någon stans och mysa. Hörs efter


tre bloggar jag finläser varje dag.

Så reckomenderar dom hära:

http://aandrrea.blogg.se I mina ögon är hon en lite större bloggare än oss andra. mycket högre statestik och många fler kommentarer. Gör jätte bra och roliga inlägg. Har mycket olika tävlingar m.m så hon skriver inte bara om sin egen vardag. Sen har hon en systemkamera så hon lägger in mycket bra bilder!

http://linnochcarolines.blogg.se Som ni kanske fattar är dom två stycken som bloggar = mer uppdatering så man har alltid något att läsa vilket är jätte bra. Dom bloggar mycket om Justin Bieber och i mina ögon är det ett stort plus.

http://amandaostergren.blogg.se Amanda har nyss börjat blogga själv. Hon uppdaterar inte så bra men hon skriver mycket när hon väl bloggar och det är kul att läsa det hon skriver.


Onsdag

Nu har jag precis varit och hämtat mer mat till Albin, han ska nämligen sova över några dagar till. Idag vet jag inte vad jag ska göra än men senare idag ska jag i alla fall träffa Carro. Hon är också hundvakt till Florens så alla vi 4 ska träffas senare och ha en liten hundträff. Här är bilder från vår förra hundträff.




Btw, mina fotbollsträningar har slutat så har ingen träning idag. Tur det för jag är typ halv sjuk.


Mitt hår genom tiderna

Natruligt mellanblont:


Tonade första gången med Linn
Rödbrunt:


Sen tonade jag det mörjade några gånger när det blektes:


Sen började jag gå till frisören för att slinga ljusare. Fick göra det i några omgångar så jag hade allt mellan brunt till blont:



Sen tillslut blev jag så blond jag ville:


min blogg är booring

Ska försöka göra lite mer roliga saker här på bloggen, så det blir roligare att läsa. Har ni några tipps kan ni gärna kommentera.


Nu ska jag och älsklingen sova


Tisdag

Idag var som sagt jag Amanda Linn och Carro i Farsta. Fikade yberlänge, skit mysigt. Sen färgade jag också mina ögonfransar. Hon gjorde inte ens på alla mina fransar så jag tycker inte det blev så bra, men men, nu har jag testat i alla fall. Sen åkte jag hem och iväg på innebandy träning. Den va najs. När jag kom hem kollade jag på The human Centipede. Bra men dåligt slut!

Random innebandybild
 


ska duscha bara

Skriver sen!


YES

Min tur vänder! Nu ska jag träffa Amanda Linn och Carro, vi ska åka till Farsta och fika. Jag ska färga mina ögonfransar också! sen har jag träning och ikväll ska Andrea sova över. Yberlycklig just nu. Men nu ska jag fixa mig. Hej då


idag är du min


är så otroligt uttråkad

Tråkigt lov och urtråkigt väder


Går till Vivo nu och köper godis

Ska möta Amanda nu också. Albin hänger ofc med !


A&A sover hos mig inatt

 


Köpte dom har två och ett par vanliga tights. Ikväll ska Amanda sova hos mig och Albin. Vi ska nog bara kolla på film och mysa. Senare blir det en långpromenad också. Hörs senare.


nu: Farsta C med Ampe


bildbomb

Men jag har bara en snabb fråga: Gillar ni när jag lägger in mycket bilder eller borde jag toppa bilderna mer?

Glömda från Falun:

Jag och Linn i bussen dit


Vår misslyckade lasange, HKK


Vår misslyckade smulpaj, HKK


Jag


Första dagen på lovet!

Vaknade 10 idag och låg kvar i sängen till 11. Nu har jag ätit frulle och ska gå och fixa mig snart. Men det är chill för Amanda har inte ens vaknat än. Vi ska åka till Farsta och kolla i lite affärer, känner inte för att gå ute i stan idag. Funderar på att färga ögonfransarna där men jag har en fråga, måste man va osminkad för att göra det? Eller brukar man kunna ta bort marcaran där eller något? Ikväll kanske kanske jag ska på bio, får se. Men vi hörs senare.


Jag och Amanda i 6an


RSS 2.0