NY BLOGG!

Efter nästan 2 år..Jag är ledsen trogna läsare men ni kan ju fortsätta läsa mina inlägg, bara att dom blir i en annan blogg! Men se det från den ljusa sidan.. Ni får nu mer att läsa! Fortsätt att följa mig här: http://soderbroder.blogg.se !


http://soderbroder.blogg.se
http://soderbroder.blogg.se
http://soderbroder.blogg.se


Riktigt vilodag!

Det jag har gjort idag är:
 
*
Hämtat mitt körkort
*Ätit donken
*Degat i sängen
*Skapat en ny blogg!

Skulle egentligen pluggat hela dagen men får se om jag hinner göra något litet nu på kvällen så man känner sig lite duktigare! Som ni ser hämtade jag mitt moppekörkort idag också! Nu slipper jag åka runt med mitt pass och körkortsbevis! Sen åkte jag och hämtade upp Soffan och drog en donk! Som ni ser har jag också bestämmt mig för att skaffa en ny blogg! Men mer om det får ni höra inom några dagar för den är inte klar än! Bloggar här sålänge!


nyvaken

Ledig idag som jag berättade förut men man väl försöka få något plugg gjort! Men nu är det ♥frulle♥


7. Vem är den roligaste du vet?

Det finns vissa jag känner som kan få mig att skratta så jag bara vill dö. Alla i mitt tjejgäng har ju samma humor som mig men det finns en tjej som slår allt. Hon är en stor del i varför vårt tjejgäng har den cp-humorn vi har idag.. Linn gustafsson Skarphagen heter problemet:


Killannons!

Kör på en till, alltid roligt ju!

Max Béraldin är en kille jag inte kännt så länge! Snart 3 månader bara! Den personen jag lärt känna under denhär tiden har en väldigt fin insida som är omtänksam och väldrigt personlig, och en riktigt snygg utsida också. Han har tidigare haft lite trassel med kärlekslivet men jag vet att han nu är ute efter ett seriöst förhållande, så tveka inte! Gå in på hans fb eller ta hans nummer. Det uppskattas bara och tänk, det kanske leder till underbar kärlek! 
http://www.facebook.com/profile.php?id=794971837#!/max.beraldin
 0739209299

Max Bor i Enskede och går i Enskede skolan tillsammans med min pojkvän! Det är alltså Johns kompis så om någon där ute haffar honom så kan vi ju alltid gå på en dubbeldejt!.
Han är halvfransk och bara det låter ju som en toppengrbb! På fritiden spelar han fotboll och gitarr, umgås med kompisar såklart! Kan det bli bättre! Han är nästan 180 lång och nu ska jag bjuda på lite snygga bilder på han!


18 dagar kvar!

Sen är de iväg till Mexico i 2 veckar. Fan va underbart säger jag bara!

kroatien 2004


Thailand 2010


Tunisien 2010


Grekland 2011


hemma igen

Matchen slutade 5-3 till Bele men det var en riktigt jämn och bra match! Rolig att titta på! Nu är John påväg hit så det blir en myskväll. Ledig i morgon också btw så vi hörs då! PUSS


6. Bloggarna du läser

http://andreaviktoria.blogg.se
http://bmff.blogg.se

Den första bloggen, andreaviktoria, ägs av min kompis Andrea! Älskar hennes blogg och vet att den är väldigt populär så släng in en blick där, ni lär inte bli besvikna!
Den andra bloggen, bmff, ägs av mina två kompisar Amanda och Caroline. Namnet står för Best Midget Friends Forever. Både Amanda och Carro är alltså väldigt korta! Båda är under 165 cm! Dom uppdaterar inte så jätte bra men jag gillar deras blogg ändå och läser den flera gånger om dagen!


11-1

Nu ligger jag i min säng lite halvdöd efter matchen jag nyss hem hem ifrån. Vi vann med 11-1 så det gick bra! Dock gillar jag inte att möta Salem, som vi mötte idag. Dom kan inte köra innebandy och däför spelar dom bara fult. Men vi vann ju i allafall så what ever.
Snart ska jag åkte och kolla på div 1 matchen som dom ska spela i Barkaby. Det kommer bli en riktigt jämn match! Riktigt roligt men tråkigt att inte själv vara med..
Igår var det supertrevligt! Jag Amanda Linn Ylva Ada Carro och Andrea va på en kinaresturang i Odenplan. Kom dit runt 6 och gick vid 10. Vi satt och åt i 4 timmar! haha, standart. Kom hem runt 12 och då mådde jag inte alls bra.. slutade med att jag somnade fast Ada Linn och Amanda hade hängt med hem. När jag vaknade idag hade dom lämnat denhär gulliga lappen!


Boyce Avenue




God morgon!



Godmorgon mina fina!

Igår slutade kvällen hos John men åkte hem runt 12. Nu är jag vaken och om någon timme ska jag träffa Andrea och börja fixa oss till ikväll! Kanske skulle träffa John en stund också men vi hörs senare!


5. En bild på dig för 1 år sedan

November 2010


svar på kommentar

hej. Din blogg är typ bäst.
kan inte du lägga in en smink video?
och har någon av dina kompisar (bästisar) en blogg?
i adore you. puss!

Hejhej! Haha tack så mycket!
Sminkvideo, kanske det! Annars med bilder!
http://bmff.blogg.se http://andreaviktoria.blogg.se
PUSS


4. En person du ser upp till

Malin Larsson.
Skulle själv säga att hon är min storasyster men vi är inte biologiska. Jag har kännt henne ända senn jag föddes och hon betyder väligt mycket för mig. Hon är en person jag alltid sätt upp till och jag älskar henne.


mot stan


Är på så otroligt dåligt humör idag, trotts att det är fredag?! Blir ett snabbt inlägg nu bara så jag slipper få
skuldkännslor.
Idag efter skolan åkte jag och Soffan till farsta och köpte hårfärg till henne. Det blev brun/mörkrött. Sedan åkte vi hem till henne och fixade det. Trodde att jag skulle vara med John sen men han hade tydligen träning.. Ringde Carro och det slutade med att jag ska ta nästan buss till stan och möta Linn och Carro. Får se vad som händer sen.. PUSS


1 månad idag

Jag älskar dig John Barkeling, en månad idag ♥


godnatt


3. Dina kompisar

Oj.. vad ska man säga; jag har värdens bästa kompisar. Jag kan lita på dom upp till 100% och jag har alltid så sjukt roligt med dom. Vi har väldigt speciell humor tror jag och har väldigt mycket intärnt vilket jag tycker är underbart. Jag har kännt som flesta i över 6 år vilket gör att jag känner dom lika bra som jag känner migsjälv..
Skulle aldrig klara av ett liv utan dom ♥



Linn Gustafsson Skarphagen, Amanda Östergren Ringvall, Sofia Johnsson, Ada Hök, Andrea Hedenstedt, Caroline Engevall Danziger och Ylva Jansson.
Det tar år att få såhär fina bästisar som jag har, och jag älskar er!


6 mm- check.


Sovdax!


Nu ligger jag i sängen och ska snart duscha. Idag har jag haft det stressigt så därför hinner jag inte blogga förräns nu.
Idag efter skolan gick jag ut med Alle snabbt och sen mötte jag upp Amanda. Vi åkte t stan och kirrade presenter till Linn och Carro som vi ska fira i helgen. Åkte hem runt 5 och då vare iväg till träningen!


2. Staden där du bor

Stockholm, Stockholm i mitt hjärta!
Jag bor söder om stockholm i en förort som heter Örby. Ca 10 min in till stan. Jag skulle aldrig klara av att bo utanför Stockholm, man han lixom blivit beroende och tar allt som finns här för givet nu.
När jag var liten bodde jag i Liseberg men när jag var 4 år flyttade jag till Örby så jag minns inget från Liseberg. Jag skulle inte vilja flytta ifrån Örby för det är så chill här. Alla känner verkligen alla och jag bor högs en kvart ifrån mina kompisar. Jag trivs här!


Breaking Down Premiär!



Nu har jag tid att blogga igen! Nästan direkt efter skolan åkte jag och brudarna till Heron och kollade på Breaking Down part one premiären. Det va en av dom bästa filmerna jag någonsinn sätt, alla borde se den! Innen filmen åt vi också där tillsammans. En riktigt mysig lillördag helt enkelt! Nu ska jag sova. PUSSPUSS


1. Berätta om dig själv

Jag heter Elin Pettersson som ni säkert redan visste! Jag bor i ett radhus i Örby som ligger i södra stockholm tillsammans med min familj. Jag är 15 år och går därför i 9an i en skola som heter Kunskapsskolan och ligger i Enskede. På min fritid spelar jag innebandy i Älvsjö AIK f96 eller är med mina kompisar eller med min underbara pojkvän. Jag fyller år i Januari och har haft en katt. Det var väl lite kort om mig!


kapten röds bästa


skolan avklarad


Snart är det träning!


ska köra på denhär jag också!

1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högst dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar


veckan i kort!



Idag efter skolan har jag somsagt inte gjort nå¨got speciellt men på kvällen träffade jag älsklingen en stund! I morgon är det innebandyträning och på Onsdag ska jag på bio med brudarna. Vi ska kolla på Breaking down premiären! Superkul!! På Torsdag äre träning igen och på Fredag hoppas jag att John kan vara med mig för då har vi 1 månadsdag! Shit va fort det har gått! På Lördag är det tjejmiddag och fira Carro o Linn som fyllt år för ett tag senn och på Söndag äre match! Nu ska jag kolla film en stund och sen äre time to bed! PUSS


svar på kommentar

umgås inte du och Andrea längre?
Faktiskt inte.. jag har inte tänkt på det eftersom vi ändå träffas varje dag i skolan.. men det va ett jävla bra tag sen jag var med henne utanför skolan. Vi brågar absolut inte eller något men eftersom vi inte går på någon sport tillsammans länge och eftersom hon har Anton har det väl baara blivigt så. Jag vet hur det är att vara kär, man vill bara vara med den personen hela tiden så jag vill inte störa henne.. hon har anton nu och jag har andra kompisar helt enkelt. Men jag kommer alltid älska henne av hela mitt hjärta.


Killanons!

Nu är det dags igen!

Jag har en kompis som är snygg och har en underbar personlighet! Han är super omtänksam och bara allmänt skit snäll. Han har också mycket tid att träffas osv så det är inte så svårt att lära känna honom. Dock så har han varit singel för länge nu och därför tycker jag någon där ute ska ta och haffa honom! Här är hans nummer och fb. Nummer: 0704382196 och hans facebook: http://www.facebook.com/home.php#!/markusdanzer Var inte blyga! Det uppskattas bara!

Markus är ca 185 cm och bor vid skogskyrkogården. Han går i Enskedeksolan och på sin fritid gillar han att åka skidor och cykla. Han umgås också mycket med kompisar men vad jag har hört är han sugen på att ha flickvän såhär när det börjar närma sig vintern! Han har en superfet katt också!



haffahaffahaffa!


fanbild!




Fick en fanbild av Markus haha. Dock tycker jag att det ser ut som en header menmen, det är tanken som räknas! Love u bror!
Fanbilder uppskattas supermycket vill jag bara tillägg! :)


bild från idag!


Internet varit nere!

Sorry broes, men nu är jag tillbaka!
Igår när jag och morsan var i farsta köpte jag en ny vinterjacka! Blev faktiskt ingen av dom jag la upp förut för jag fasnade för denhär såfort jag såg den! Ska se om jag hittar någon bild på internet på den, annars lägger jag upp en någon anna gång!
Efter det träffade jag John en stund. Vi var och tände ett ljus hos Roger. Det var riktigt fint där med alla tända ljus överallt och speciellt när det var så mörkt ute och tystnaden det är där gör det mycket fridfullare.. Efter det åkte jag hem och firade pappa med resten av familjen. Riktigt mysig kväll.
Idag har jag varit i skolan och nu är jag hemma! Ska träffa John om en stund tror jag! PUSS


mot farsta



Matchen gick bra! Vi mötte Värmdö och vann med 7-1.
Nu är jag klarfixad och ska till farsta en snabbis med mamsen.
Hörs senare! PUSS


Alla gillar brudar

Ligger just nu i sängen och är så trött så jag knappt orkar ha ögonen öppna! Men det blir ett snabbt inlägg ändå!
Kvällen av skit mysig! Började lite failad men slutade underbart.
Vi gick först till en resturang där vi brukar äta, santorini, vi tar alltid samma maträtt, kyckligspett! Så när vi skulle beställa säger dom att klycklingen är slut.. vi bah "driver han eller?!" Så det slutade med att vi gick till en annan resturang. Åt där och sen gick hem till mig och mös med film. Vi kollade på en som heter "Halloween 4". En skräckfilm alltså och helt plöttsling bankar någon på fönstret. Vi döör typ av räddsla och där står Eddie och alla. Amanda den jäveln hade checkat in på fb "skräckis hos Elin" och då hade väl dom antagligen sätt det.. Men hur som haver blev dethär en toppenlördag. Nu ska jag sova och i morgon äre upp 9 och spela match! PUSS


Utgång


älsklingen hemma!


Äntligen är min moppe hemma igen! Nu ska jag ut en sväng med Amanda och Carro men vi hörs senare igen innan jag går ut. Då blire dagens outfit mm. PUSS


Länkbyte

http://emmaellingsen.myshowroom.se./
Emma är en tjej som går i min skola! Känner henne inte riktigt men checka in hennes blogg som jag ska!
pbf


Lördag




Snart ska jag och mamma åka och hämta min moppe och ikväll ska jag ut och äta med brudarna och sen blir det tjejkväll! MYS MYS. Hörs senare PUSS


Number 23



Igår när John sov här så kollade vi på denhär filmen, Nubmer 23. Kolla på trailern så förstår ni vad den handlar om. Nummret "23" förljer efter honom och tillslut dödar honom. Jag var fett inne i filmen och sådär och det sjukt äckliga var att när filmen var slut kollade John på luren och gissa vad klockan var?... 23.23. Är inte det sjukt läskigt eller? Som tur va behöver jag inte sova själv inatt <3


just nu!



Kom nyss hem från stan. Va där med Linn o Carro och gjorde lite ärenden. Just nu snackar jag med John i luren och nu har vi bestämmde att vi skulle sova hos mig istället. Han kommer om typ en halvtimme så nu ska jag fixa lite saker. PUSS


helgen i kort


Inte så bra på paint haha

På fredag är det ju skola som vanligt. Efter det kanske jag ska till stan en snabbis med Linn, efter det ska jag träffa John. Vi ska mysa med film och sen slagga hos någon.
Lördag vaknade jag ju med John så är nog med han en stund. Sen ska jag och mamma åka och hämta min moped och på kvällen ska brudarna ut och äta tillsammans. Trevligt trevligt! Efter det ska vi hem till mig tror jag och kolla film och ha tjejmys!
På söndag äre match på morgonen mot Värmdö och efter det ska jag och Mamsen åka och shoppa lite och evt köpa en vinterjacka!


@caroline

Ikväll äre iväg på träning som gäller!

Rebecca och Fiona

Dom här två låtarna har jag aldrig lyssnat på, lite bortglömmda skulle jag säga. Nu tycker dom är riktigt bra!



spelas mest just nu!


Tagen ur bmff.blogg.se

GOSSIP GIRL

Tjabba tjena hallå! Gossipgirl här igen då.

På senaste tiden så flödar kärleken mellan vännerna mer och mer!
Elin har äntligen blivit tillsammans med sitt mr x, som heter John Barkeling! En kille på 15 år som cyklar och spelar bandy. Elins typ eller? Kanske det. Det verkar hålla bra iallafall och dom verkar vara väldigt kära!

Sen kommer vi till storhaffaren Sofia Johnsson. En fågel viskade i mitt öra att Sofia vistas med en kille under hela fredagskvällen, och inte va de vänner bara, mer än så! Dock så var Amanda lite forever alone men hon skaffade sig vänner under kvällen! Sofia träffade också den här killen dagen efter och enligt källorna så är deras sms till varandra väldigt kärleksfulla och under kvällen lät dom ingen gå in i deras rum.. Snusk?


svar på kommentar

Skit fina bilder! vad har du för kamera? :)
Tack så mycket! Jag har en systemkamera av märket Sony.. mer vet jag ej haha. Inte så insatt :) 


Dagens look


@skolan

Nu sitter jag i skolan med Limpan och Soffan. Just nu jobbar vi med ekonomi och visste ni att män känar sjukt mycket bättre än kvinnor? Jag, som vill bli veterinär, kommer käna 30 000:- i månaden och män med samma jobb skulle käna 36 000:- ... snacka om diskriminering! Nu dampar Linn för vi ska jobba så bye bye!

Hösten är här!


svar på kommentar

vilken bikini tog du?
Haha den blåa, läsarna fick välja :)


Bra musik!


Simningen!

Kirrade ett MVG i idrotten sådär helt ok att gå ut med i 9an!

Nu efter simningen åkte jag hem och nu sitter jag bar och dagar i sängen. Ska snart ut och träffa Carro en stund. Bara lite tjejsnack ni vet! Tar med mig kameran så ni får lite höstbilder! Senare ikväll äre träning men jag måste hitta plugga också.. Hörs senare i allafall! PUSS

Juste! Glömmde ju nästan! Idag när vi va i eriksdalsbadet var Danny också där och gymmade och helt plöttsligt satt vi i samma bubbelpool! Snacka om att jag var Lycklig! Jag och Carro frågade till och med om vi fick ta bild med han men han sa att han inte kunde det i bara badkläder.. fuck säger jag bara!


beslutsångest

Vet att det inte är någon big deal eller att inte en jävel kommer bry sig men jag kan inte välja! Släng gäärna in en kommentar om någon orkar!

Imorgon blir det somsagt simmning med skolan. Då blire att kirra ett MVG as usual!


Dagen

Måndag och skola igen efter lovet! KUL! Stannade i skolan till halv 4 idag och pluggade duktig som jag är! Efter det åkte jag och Amanda till Gullmarspaln och solare solarium inför i morgon. Då ska vi ha simmtest men skolan.. Alltid lika pinsamt att visa sig i bikini tycker jag. Speciellt såhär efter badsesången när man är ovan att gå runt i bikini. På kvällen var John hos mig och nu ska jag fixa mig inför i morgon! Raka benen, välja bikini osv! Hörs snart då ni gärna får hjälpa mig att välja bikini!


svar på kommentar

har det hänt nått med hunden?

Ja.. Albin skulle kastreras och då går dom ju igenom hela kroppen och kollar så allt är bra. Då såg dom att han hade en tumör på ryggen som andra läkare förut hade sagt bara är en fettknöl.. Så han fick opereras osv men nu är allt bra. Han behöver bara återhämta sig!


Hemma igen!

Nu kommer bloggningen fortsätta som vanligt!
Kom nyss hem från Oskarshamn, ska in i duschen nu och sen vidare och träffa Sofia. Hörs senare. PUSS

Juste, skola i morgon. FAAN VA KUL!


Albin, min ögonsten

Du klarar dethär, det måste du.
Jag tänker på dig hjärtat.



hörs på söndag

Blir inge mer uppdatering för tillfället. Ha det så bra sålänge!


Uppdatering!

Nu har jag riktigt brottom men också mycket att uppdatera er om så det blir en snabb uppdatering!
I förrgår sov jag ju hos Amanda och på morgonen vid 2 träffade jag John. Va men han hela dagen och på kvällen bestämmde min familj oss för att åka till Oskarshamn eftersom min Farfar blivit sjuk. Så just nu är jag i oOskarshamn och ska åka till Öland där farfar är. Vi hörs så fort jag kan man nu måste jag åka. PUSS


svar på kommentar

Hmmm är det där min blus???

Svar: Yes och Amanda lånade din svarta. Antog att det va ok eftersom du tog med dom till mig från första början i syfte av att vi skulle få låna dom? Du får dom så fort jag kommit hem igen.


utgång!


Nu har man ätit pizza med la familio och ska ut med Amanda. Sover hos henne ikväll men vi hörs senare eller i morgon. PUSS


pappa hemma igen!


Hola amigos

Hej alla Elins läsare ! Nu ligger jag, Florens och Amanda i Elins säng. Jag och Florens ska snart gå för jag ska iväg på träning! Jag vill bara säga att Elin är en ful jävel som är riktigt äcklig, men jag älskar henne ändå :)



Den här fina bilden har jag tagit på John haha :D Okej nej det här inlägget sög så kolla in min blogg istället som är såååå mycket bättre än Elins ! http://bmff.blogg.se


morgon promenad!


chill med Amp!


utgång bror

bara chill i orten sådär. puss♥


Mopedkörkort- CHECK

Så jääävla glad!
Ikväll får vi se vad jag hittar på. Kompisar skulle jag väl gissa på! Hörs senare! PUSS


Dagen



Som ni ser ska jag först iväg och kirra mitt moppekort nu då! Om jag failar kommer jag dö! Hörs efter och önska mig lycka till!


sista halloweenbilderna från skolan



Tisdag


Dagen börjar med att jag varknar vid 1 och ligger kvar i sängen till halv 3. Sen ska jag ut med Albin i en timme. Albin är en hund för er som inte visste det. Efter det ska jag träffa John en stund för igår fick jag reda på att han ska bort igen på något låger så han åker redan i morgon.. Ikväll äre innebandy träning och resten av dagen måste jag reperera allt inför moppeprovet jag ska göra imorgon. MÅSTE KLARA DET FFS.


fekkenation


RSS 2.0