Mot Amanda


Valborg

Orkar man ens gå ut.. får se vad som händer med denhär kvällen..


01.05

Kom nyss hem från donken. Satt där ett tag efter grillningen med massa. Kvällen började ganska segt med blev roligare lite senare. Nu ska jag skotta datan ett tag och sova. Imorgon ska vi jobba på loppis typ med innebandyn.. något sånt. Efter det ska jag träffa lite kompisar! Härligt! Hörs i morgon. PUSS


Fredag

Nu är det äntligen fredag och denhär dagen kommer bli så jävla bra! Jag har nyss kommit hem från skolan och väntar på Eddie Kalle och Sofia. När dom kommit ska vi åka och fixa en grej i Liljeholmen. Vid 7 ska jag kolla på några killkompisars match och sen efter det ska vi gå till utkiksberget och grilla med massor av kompisar. Skit trevligt! Kommer ha med mig kameran så ni får lite bilder ikväll eller i morgon!

Äntligen har sommaren kommit! Love it! Fast jag har redan bränt mig i nyllet..
random,


Vattenpipa <3





Tatoo

"Put your faith in what you most believe in. Trust your heart and let fate decide"



"Lyssna på ditt hjärta och låt ödet avgöra"


Torsdag

Idag har jag chillat med Kalle Eddie Sofia och Carro. Vi har kollat fotboll, rökt vattenpipa och lite sådär! Här får ni lite pix!



Caroline, Kalle, Elin & Sofia

Nu skriver Caroline lite här, Elin och Kalle sitter och äter min favorit rätt.. Kyckling :((( Fattas bara cola ;)
Vi ska gå till liseberg så fort som dom är klara och titta på killarnas match, vi ska hälsa på Eddie ! :)
Elin lägger in bilder lite senare när hon kommer hem!

Nu ska jag kolla Fejjan lite och tvinga dom att skynda sig =)

Ciaaaao // Caroline


Fotboll!

Precis kommit hem från Stuvsta. Vi kollade på Stuvsta p95 mot Enskede p96. Det blev typ 4-1 till Enskede. Va rätt segt där asså så vi drog tidigt. Nu ska jag kolla champions league, barcelona - real madrid! Vet inte vilket lag jag håller på faktiskt men vet att jag i allafall håller på Ronaldo<3!


Mot: Stuvsta IP

Ska åka och kolla på någon match med Andrea. PUSS


Linn

Nu är jag med Limpan. Vi ska försöka plugga lite! Dom har prov i morron så jag hjälper linn att plugga om värdskrigen. Jag ska dock inte göra det provet eftersom jag varit borta! Hörs senare! PUSS 


Utgång

Ska gå ut och träffa Filip en stund. Tror dock inte att jag kommer gå in på datan efter det så vi hörs i morgon! PUSS

Random från helgen:


Första skoldagen

Idag har skolan varit skit chill! Vi har haft teknik hela dagen och byggt en elbil. Efter skolan åkte jag Andrea Kostik Johan och Jimi och åt på Subway. Nu är jag och Andrea hemma och ska plugga. PUSS hörs senare!


svar på kommentar

Fridi om Första doppet:
Vet du vart Carro köpt sin bikini? :)

Svar: I thailand så tyvär ;)


NEXT: skolan

Efter tre veckor borta.. känns bra! Nu måste jag rusa! PUSS


Godnatt

Nu ska jag skotta datan och fixa det sista inför i morron. Sen blire film! PUSS

ONE TREE HILL  <33333333


Old is gold!


Första doppet

Förlåt för dålig uppdateringe- eller ingen uppdatering, men har inte hunnit.
Idag har jag gjort lite olika saker. Badat grillat solat och massa mer. Awesome slut på lovet! Här är lite bilder från innan vi träffa alla andra!
 


Godnatt bloggen

Nu blire film!


Bilder från Oskarshamn






Borta bra, men hemma bäst!

Nu är jag hemma i Stockolm igen! Skönt, även om lilla oskarshamn också är mysigt!
Nu ska jag i allafall ut och träffa Linn en stund, bilder kommer ikväll. PUSS


Stockholm idag

Nu kommer jag hem! Hörs ikväll med massa bilder! PUSS


Glad Påsk!

Nu sitter jag och Julia i soffan och väntar på att maten ska bli klar! Idag har vi letat påskägg! Har tre fulla påskägg med godis breve mig.. kommer gå upp 10 kg den här påsken. Och jag som inte får träna.. hur ska dethär sluta..
Juste, idag körde jag också lite moppe. Eller jag testkörde min kusins gamla EU-moppe som jag ska köpa. Han köpte den förra året men har knappt åkte den! Så det blir som en påskpresent till mig! Awesome! Jag och Andrea ska ta kortet så fort som möjligt också! Fick två biokort och 700:- också!
Ikväll ska jag och Julia cykla ner till hamnen igen tror jag!

Såhär ser min blivande moppe ut:
fast de blir ju mycket snyggare när jag sitter på den!


Bowling och Tivoli!

Idag kom vi fram till Oskarshamn vid 2. Då åkte vi till mormor och åt lunch. Vi åt lax, apgott! Vid 5 åkte vi och körde bowling, jag sög. Men jag får skylla på operationen.. är inte van att bära tunga saker eller anstränga mig något efter det. Sen kom vi hem vid 7 och då åkte jag och mina två kusiner Julia och Johanna till Johannas kompis. Hon har tre valpar som bara är 5 veckor. Ni får massa bilder på dom när jag kommer hem! Hur söta som helst! Sen vid 8 åkte jag och Julia ner till hamnen. Det var ett litet tivolli där så vi åkte lite karuseller och spelade på lite lotterier. VI VANN EN SÅN DÄR JÄTTE-MARABOU! Snacka om lycka! Men nu ska jag kolla på film. Hörs i morron. PUSS

Lite bilder jag hittade på deras data!

OMG! Känner inte igen mig själv... plus.. vart fan är min rumpa!?



Här är en bild från Tunisien:


svar på kommentar:

Anonym om NEXT: Oskarshamn:
När du har varit vid långsjön har det varit mycket poliser där eller typ inga alls? Och har det varit lugnt? :)

Svar: Förra gången jag var där var det många poliser, typ tre bilar. Fast gångerna innan har det typ inte varit någon. Det har varit lugnt men lite högljutt, folk dricker ju och sen har det varit lite bråk. Men det är chill!

NEXT: Oskarshamn

Nu åker jag!! Hörs när vi hörs!


helt ok.


Oskarshamn

Åker till Oskarshamn i morgon men kommer kunna uppdatera iallafall! Kommer vara där till söndag men bara för att jag är så snäll kan jag låna deras data då och då! Kommer hem men massa fina bilder till er också! Här är en fin bild från ikväll. Vädret va ju fan perfekt asså.. älskar sverige ibland!


Långsjön

Kom precis hem! Mysig kväll! Här är lite bilder:
















Next: långsjön

Nu åker jag Sofia och Amanda till långsjön. Har med mig kameran så får se ifall det blir lite kort! PUSS


Andrea Hedenstedt 15 år

Grattis älskling och hoppas du får en awesome dag!
Nu blire mppe för dig och mig!!!


My bigbrother size

Fick ett par gamla byxor av brorsan som hade blivit för små. Awesome!
Tänkte ändå köpa sånna "my boyfriend size", fast nu blire "my bigbrother size" haha



Nya skorna


Farsta Centrum

Kom precis hem från Farsta med Mamsen. Har köpt lite småsaker. Ikväll ska jag till långsjön igen med några kompisar. Sådär såg jag ut idag.. fast nu ska jag byta om, men i allafall.


FCB- RMA

Sitter och kollar på fotboll, Barca mot Real. Håller nog inte på något av lagen, bara på Ronaldo i såfall. Det står 0-0 än så länge.
Mina gäster åkte nyss så nu är det bara chillkväll som står på chemat!
Idag har jag varit med lite olika personer och mäst tagit det lugnt. Men nu ska jag återgå till fotbollen. PUSS 


svar på kommentar

Hanna :)  ([email protected]) om Back on track!:
vad är ddet för sjukdom? snälla kan vi få veta har gått runt och undrat på det ett tag nu asso :P

Svar: Ifall du menar varför jag opererades var det pga att jag hade en sjukdom som heter "Arnold chiair missbildning" som ligger i hjärnan


Back on track!

Nu har jag min kamera tillbaka vilket betyder att bloggen kommer bli mycket roligare!
Om några minuter kommer några gäster hit så jag måste hjälpa mamma att duka! Lägger in outfitt senare och bilder på mina nya skor och bh! PUSS


KAOS

Vet att min blogg är skitful just nu, ska fixa allt snart!


Grillning

Jag och Amanda åkte och täffade två kompisar runt 6. Mötte Kalle Nahom och Eddie vid älvsjö station vid halv 11 och dom va hos mig tills typ nu. Dom dryg nyss och nu ska jag sova. Är skit trött och har ingen blogglust alls!

random


hemma igen!

Nu är jag Amanda och Ylva hos mig och chillar. Vi sitter ute i min trädgård och dom kör typ.. volter? Idag va det hur mysigt som hälst i stan. Vi fikade ute i solen och jag köpte lite olika saker. Fick med mig hem en BH, ett par tights och ett par skor. Lägger in bilder sen om min brorsa tar med sig kameran hem. Ikväll ska jag och Amanda hitta på något. Hörs senare i allafall! PUSS


Tisdag


Nu ska jag och några kompisar åka in till stan! Hörs när jag kommer hem sötisar!


Långsjön

Va vid långsjön hela kvällen med massa olika folk. Hade skit trevligt, detaljer behöver vi inte gå in på! Nu ska jag sova för jag är trött! Ledsen för ett tråkigt inlägg! Kan bjussa på en bild från långsjön om jag hittar någon!


Måndag

Nu ska jag iväg och träffa Sofia och Magie. Vi ska uträtta lite ärenden. Ikväll ska jag till långsjön och grilla med några kompisar. Hörs senare, lovar er! PUSS

Sommar in my <3


23.00

Kom precis hem, har varit ute med Linn och Magie. Vi gjorde lite olika men nu känner jag att mina inlägg blir väldrigt korta och tråkiga.. ska bättra mig! Är det något speciellt ni vill att jag ska blogga om eller något sånt så kommentera bara!


Söndag

Även om man inte gör så mycket blir dagarna ändå underbara bara pga vädret. Idag har jag typ bara chillat med några kompisar efter fotbollen dårå. Tyvär inga bilder från idag men...  jag kan bjuda på lite summer feeling!







Fotboll

Visst är jag uppe tidigt?! Gick upp vid halv 9. Fast det gör jag varje dag och tar min medicin..
Idag ska jag åka och kolla på en kompis fotbollsmatch och som lite taggning tänkte jag bjuda på lite fotbollsbilder!  




Rädsla


Lördag kväll

Jag Amanda och Magie skulle iväg till en kille som hade ff och chilla där, men påvägen dit träffade vi några andra som vi chillade kvar med istället så min kväll blev.. lite av varje. Påvägen hem träffade jag Kalle som hänge med mig hem men han drog precis. Nu kommer jag somna snart så förvänta er inget mer från kvällen, eller jo, något tidsinställt kanske.
Bilder från dagen:



Ändrade planer

Skulle på bio med några men tror vi ska hem till en kompis istället nu... aja hörs senare så får ni höra om min härliga kväll! Bilder från idag kommer också senare, PUSS!



Gamla stan

Snart ska jag iväg till gamla stan/stan med Linn Amanda och Ylva. Mysigt! Hörs ikväll!


Pictures of you



Fräääsh

Så skönt att kunna duscha och göra allt detdär som gör att man känner dig så ren och fräsh igen! På sjukhuset orkade jag inte direkt bry mig om hur jag såg ut.
Snart ska jag ut och träffa lite kompisar i det underbara vädret, underbart!


igår och idag

Igår på dagens träffade jag Amanda Carro Marcus Henning och Fredrik! Super trevligt! Vi va ute i det härliga vädret, åt glass osv. På kvällen träffade jag en kompis, Lukas. Vi va också ute en stund sen blev det för kallt så vi gick hem till mig och kolla film. Han drog vid typ 12 och då somnade jag typ direkt.
Idag ska jag gå till Kalles skola och möta han. Ska va med en bögen ett tag idag och sen ikväll ska några kompisar komma på middag. Nu ska jag kolla "one tree hill" PUSS


För att bryta mönstret

Känner att alla sjukhus bilder gör bloggen väldigt sorgsen.. tänkte pigga upp den med något jag älskar. Här är bildern från när jag och Ada var i Norge över ett lov med våra familjer. Vi var i Trysil och jag hade en riktigt bra skidsemester!







Torsdag

Dagarna går faktiskt riktigt fort för att vara hemma hela tiden.. går upp vid 10 och kollar "one tree hill" till typ klockan 1. Då fixar jag mig och äter lunch. Vid 2-3 kommer mina älskade kompisar och hälsar på mig. Jag har kommit på en sak, det handlar inte om hur många man känner eller hur många man älskar, utan om hur många som älskar tillbaka. Nu ska jag fräsha till mig lite! Och förresten, det är sol idag! 

 


Älvsjö AIK F96



Ny header!

Nu håller min storasyster på att göra en ny header till mig, skit kul! kolla också in hennes blogg --> http://malinmlarsson.devote.se/ 

Hon är inte min riktigt syster vilket jag vet att folk kommer att fråga, men jag tar henne som en eftersom våra familjer växte upp tillsammans osv.


nu kommer hon döda mig boksdavligen, men här är hon, tillsammans med brorsan och hans polare!


är jag för feg?

Jag har fått dig att gråta, allt för många gånger. Jag har sätt dig i örgonen, och sagt att jag aldrig ska bli en sån mamma som du- Jag ångrar det groft, för det jag egentligen vill säga är att jag inte kan föreställa mig en bättre mamma än dig
Jag älskar dig, och skulle aldrig klara mig utan dig mamma








Ni gör mig frisk

Idag har jag varit med Carro, Linn, Henning, Filip och Nahom. Var faktiskt skitkul att äntligen kunna träffa och umgås med kompisar! Känner mig så sjukt mycket piggare och gladare! Tänkte visa lite mer bilder från sjukhuset innan jag glömmer det!





ett litet inlägg...

För att säga att Caroline är bäst och jag älskar henne mest i hela världen !!! :D :D :D

Onsdag

Idag har hela min morgon gått åt att ligga och kolla på "one tree hill", fan vad jag är inne i det. Och det är faktiskt ganska skönt. "Livet är inte som en film, med lyckliga slut, det är därför folk betalar för att få se det"
Vid halv 2 ringer Carro mig och säger att hon och några är påväg till mig, jag får rätt brottom kan jag lova. Nu är jag nyduschat och väntar på dom, snacka om att jag va snabb!

Ska bjuda på lite roliga bilder också, och inte bara från sjukhuset.
Den här bilden gör mig lycklig


Godnatt

Mår inte på topp just nu så ska redan gå och lägga mig, men tänkte visa lite bilder fösrt.
Förresten så var jag på träningen idag, och kollade såklart. Det va riktigt kul, samtidigt som jag själv bara kännder mig svagare.. sakar verkligen allt, men, det hade kunnat vara såå mycket värre.



Just nu

Kollar jag på "one tree hill" som jag är heeelt inne i! Fick låna 5 säsånger av en kompis och jag är redan på andra. Jag är kär lucas, och nathan! Så otroligt fucking snygga! 


 

Idag träffade jag Ada Carro och Andrea, så skönt att allt börjar känas som vanligt! Ikväll ska jag på mitt innebandylags träning och hälsa på. Längtar som fan!..hoppas ingen av dom hinner läsa dethär för det ska lixom vara en överraskning!


Tisdag

Först vill jag bara säga att jag är så otroligt glad över att vara hemma! Låg på sjukhuset i en vecka vilket är några dagar lite för länge faktiskt. Pga. olika saker som kunde gått bättre än vad de gjorde. Kändes tillslut som ett fängelse och jag ville bara hem. Borta bra men hemma bäst!

De första dagarna minns jag inte så mycket av, bara vissa stunder. En grej jag fått höra nu i efterhand var att jag pratade med min vän Ada i telefon och hon hade frågat hur jag mådde. Jag hade svarat " Adaa, jag är höög". Lite kul att höra efteråt tycker jag, men det var ju faktiskt sant. Alla mediciner gjorde så att jag mådde skit, samtidigt som de räddade mig.
En till sak jag minns var att när jag låg i min säng, de andra trodde jag sov för jag låg helt stilla med slutna ögon, de visste inte att min hörsel var på spänn! Då hörde jag hur det kom in en sjuksköterska och frågade hur pojken mår. Hon trodde alltså att jag var en kille. Minns hur mycket jag ville börja skratta, men jag kunde inte, det var som att vara förlamad de första dagarna.. eller ligga i koma, känns det så då?
Annars såg dagarna ganska lika ut. Vaknade tidigt och låg på mitt rum hela dagarna, kollade film, åt och sov. Fast det var först efter 5 dagar jag började äta, då var jag tvungen, för dom hade tagit bort mitt dropp. Sen kom också mina närmsta vänner, min innebandytränare och min speciallärare i skolan.

Dagen då Linn och Ada kom och hälsade på, då kände jag verkligen hur mycket mina vänner betyder för mig. Jag blev så lycklig och började skratta så att jag grät om och om igen. Snacka om glädjetårar.

Dagen Ylva och Andrea också kom, då kände jag verkligen att jag började bli friskare, för jag kände mig så lycklig.

Men nu är jag hemma och är så glad och tacksam. Efter en sån här händelse uppskattar man vardagen på ett hela annat sätt, klagar inte längre på struntsaker och jag är så glad över min sjukdom, för den går faktiskt att bota och bli bra ifrån. Även om det är en jobbig väg, men tänk hur otroligt mycket sjukdomar och skit det finns i värden. När jag var där såg man saker, hörde saker som jag verkligen blev berörd av. Jag vaknade en natt och hörde en lite pojke skrika. Han skrev länge och så högt han bara kunde, jag hörde rädslan i hans röst och jag kände hur en tår rann ner för kinden.


Godmorgon!

Nu är jag vaken och ska fräsha till mig innan jag får besök. Min moster Jenny kommer på lunch och kompisar i eftermiddag. Lägger in bilder och berättar massor sen från förra veckan!


Hemma igen

Så otroligt skönt. Bloggen kommer leva igen och vi hörs i morgon, lovar! PUSS 


svar på kommentar

Saga om <3:
vad heter killen på bilden som är under dig och andrea

Svar: Kalle Linderoth, något speciellt? :)


svar på kommentar

Daniella [Gotland minsta fotoblogg]♥  ([email protected]) om 12e bilden: En bild på din vardag.:
Vad har hänt? nyfiken :) hihi kram Daniella :)

Svar´: jag opererades pga en sjukdom
 

Cornelia om Inläggning:
Vad ska du operera?

Svar; hjärtnan

Andrea skriver


Hej alla! Nu sitter jag breve elin, hon måt mycket bättre nu. Hon har ätit, druckit, gått ovh pratar jätte mycket. Hon kommer nog kunna komma hem inom några dagar. Känns sjukt skönt att få träffa henne nu, hon behöver inte längre något dropp som tur är. Herregud vad jag har saknat elin! Hon mår allafall bra och hon hälsar alla!

Sista inlägget..

..innan operationen. Ville bara säga tack till alla vänner som söttar mig så mycket just nu! Kärlek till er.
Hörs ikväll om jag inte är för nerdrågad då.


svar på kommentar

Anonym om 12e bilden: En bild på din vardag.:
va gör du på sjukhuset?

Svar: Jag ska opereras pga en sjukdom jag har. Kolla länkarna om du vill:
1 http://elinrutpettersson.blogg.se/2011/march/arnold-chiaris-missbildning.html
2 http://elinrutpettersson.blogg.se/2011/april/inlaggning.html
3 http://elinrutpettersson.blogg.se/2011/april/forsta-stegen.html 

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Linn Jennifer Gustafsson Skarphagen och Amanda Cecilia Östergren Ringvall, mina närmska kompisar i min klass.





egoisten






12e bilden: En bild på din vardag.



Här kommer jag vara i en vecka, kul.. njaa men det funkar.
I förra inlägget såg ni min snygga sjukhusoutfit också.


Godmorgon!

Nu har jag nyss gjort massa förberedelser inför operationen. Klockan 11 ska jag sövas och vid 5 på eftermiddagen kommer jag vakna tror jag. Hör av mig så fort jag kan såklart!


Godnatt

Snart ska jag gå och lägga mig. Sitter i tvrummet som finns här just nu. Jag och mamma kollar på "taken". Den är skit bra tycker jag fast inte så bra för mamma eftersom min storebror ska ut och resa med kompisar snart. Filmen handlar om ungdommar som blir kidnappade. Rekomenderar jag verkligen! 

 

Imorgon ska jag gå upp vid 8 och då börjar allt. Jag tror att jag kan uppdatera efter operationen vid ca 5. Hörs då!  


Första stegen

Nu har jag kommit hit och gjort mig lite hemmastadd. Pappa åkte nyss hem men mamma är kvar och ska sova över här med mig. Tänkte visa vad jag gjort idag här på sjukhuset:

1 Först fick jag två smärtstillande plåster på båda händerna:


2 Dom satt på i en halvtimme. Efter det satte hon in en slang kan man säga, eller dom kallar det en "infart" in i ena handen. Den slangen kommer jag troligen ha hela veckan. Sen tog dom olika blodprover också. På bilden har dom lindat in slangen så man inte ser den.


<3

Man märker verkligen hur mycket folk betyder när sånt här händer







Astridlindgrens barnsjukhus

Nu åker jag. Hörs så fort jag kan!

-arkivbild


Inläggning

Om mindre än två timmar ska jag åka till sjukhuset, med packad väska och allt. Nu blir det där äckliga rummet mitt hem i en vecka, fyfan.

 

Vet inte exakt vad jag ska göra där idag men i morgon bitti, redan vid halv 6 ska jag upp, då blir det operation.


Jag är både rädd och nyfiken. Det är som att jag är på en sida av en bro. På min sida börjar gräset ruttna och blommorna vissna. Jag vet att gräset är grönt och blommorna blommar för fullt på andra sidan bron, men bron är inte helt säker. Det finns en risk att den rasar när jag är uppe på mitten. Men jag har ändå inget val, för på min sida av bron kan jag inte stanna hela livet..  

egoisst, javisst


Gästbloggning av snygging

Ååhh vem då undrar ni nu?
Jadu, det kommer ni få veta senare. Jag är en av Elin's bästavänner och går i samma skola.
Snart ska jag tyvärr min älskling in på sjukhus och jag vet att jag kommer sakna henne sjukt mycket.
Men jag vet också att det kommer gå jätte bra för henne och snart är hon på fötter igen, friskare och gladare än någonsin. Ni som inte känner Elin lika bra som jag vet inte viken underbar vän hon är. Hon stöttar alltid en och finns där alltid, man kan prata med henne om allt och hon är oftast glad.

Som jag sa Elin, jag vet att du kommer klara dig allderless utmärkt och jag kommer och hälsa på dig så ofta jag kan! Du kan alltid komma till mig när det är något, jag finns alltid för dig. ♥
Nu ska ni få veta vem jag är.



Där kom det lite snygga bilder på mig och Elin!
Vi hörs! / Caroline


Full fart

Nu ska jag städa mitt äckliga rum och sen hoppa in i duschen och fixa mig!


Lördag

Ups, glömde att uppdatera igår men ska skriva lite om igår nu.
Efter skolan åkte jag och typ 20 pers till till slussen och åt lunch/middag på tacobar. Vi satt där i säkert 3 timmar och sen drog några hem och några till stan. Jag hängde med till stan. Åkte hem vid typ 7 tror jag och då var jag med Sofia och Kalle hela kvällen. Somnade vid 12, då hade båda gått och nu ligger jag i sägen och vaknade för typ en timme senn. Funderar på att gå upp och äta frulle. Hörs senare!


NEXT: Talang

Med Kalle och Sofia! Hörs senare!


RSS 2.0