.


solat

lite brunare nu i allafall!


svar på kommentar

Vendela om outfitt från igår:
Vad har du köpt linnet? :D assnyggt!

Svar: Jag vet, visst är det! Men det är faktiskt inte mitt. Det är min vän andrea 's, släng in en kommentar hos henne så får du svaret :)


Från kvällen




När jag kom hem från solariumet fick jag inte upp dörrfan så jag gick hem till Andrea, vi är typ grannar. Va där hela kvällen med Arvid och André. Nu ska jag lägga mig tidigt! PUSS


Videoblogg



Nu kör vi igen


Måndag

Idag är jag leeeedig! Så skönt, njuter verkligen! Snart ska jag möta Carro och snacka med henne lite, blir nog en liten promenix. Sen ska jag och Amanda åka till fruängen och sola, känner mig riktigt blek asså! Efter det kanske jag ska möta några kompisar men vi får se vad som händer. Kommer troligen hem och duschar imellan så då kommer jag att uppdatera! Ikväll ska jag också försöka plugga men nu ska jag möta Carro. PUSS!


.


Söndag

Riktigt chill södag efter som det inte är skola i morgon. Har lixom tänk på det hela dagen och därför varit extra glad! Vi är nämnligen lediga i morgon för att vi va i skolan i Lördags på öppethus. Idag vaknade jag ju i allafall hos Ada. Vid 12 åkte vi till huddinge hallen. Det va innebandy match. Jag spelade inte men va med och kollade i allafall! Matchen slutade 2-4 till oss, yey! Efter det va det direkt hem från matchen och iväg på fotbollsträning. På väg hem får jag ett sms från en polare som undrade om jag ville med på bio, och det ville jag ju såklart. Jag Nahom Jonna och Niklas kollade på "Love and other drugs", riktigt bra tycker jag även om helften av filmen gick åt till att ha popcorn krig med Niklas.. Om du läser det här Nicke, så är det KRIG! Kom hem nyss och ska försöka sova snart. Imorgon ska jag och Amanda åka och sola men vi hörs innan det. PUSS!


Toppade bilder...

...från innan vi drog till Ada igår


Gillar man att stå framför kameran så gör man..


New jeans



Love it!
slimfitt från G-star RAW
1300:-


outfitt från igår

Nu ska jag åka på bio. Hörs efter! Massa att skriva då!


svar på kommentar

Anonym om @ mörten:
gillar du andré? asså mycke ttyyyp.

Svar: Pinsamt att du inte vågar stå för vem du är.

@ mörten

Nu sitter jag i Adas soffa och är sjukt trött. Ska berätta vad jag gjort idag nu för er som bryr er. Dagen började med att vi va i skolan till 12, hade öppet hus. Men det va rätt chill ändå. Efter det åkte jag Carro och Andrea in till stan. Köpte två par jeans, ett armband, ett par hörlurar och en jacka. Lägger in bilder på det imorgon! Efter det åkte vi hem och började fixa oss till kvällen! Vid halv 7 drog bvi till Ada och firade henne. Nu är det bara jag Carro Ylva och såklart Ada kvar här. Vi ska sova här också förresten. Hade ASKUL ikväll! Ni får en smygtitt nu och fler imorgon. Imorgon ska jag med Ada och kolla på en match men vi hörs efter det imorgon! PUSS



svar på kommentar

Anonym om Lördags morgon:
är ada 97aaa? :o

Svar: Nej hon är 96a, som jag. Men jag fyller år i Januari och hon i December, så jag är lixom ett år äldre än henne ;)

Sabina  ([email protected]) om Hiss eller diss?:
Vilken affär? :]

Svar: H&M :)

so true

Älskar min fina vän



Hahahha vi älskar att ligga såhär, eller hur ser de roligt ut hahah!


Tagen från Andrea


Lördags morgon

Alldeles för tidigt, tycker ni inte det? Jo, det tycker jag i allafall men nu är det såhär att jag faktiskt ska till skolan idag. Vi har öppethus så jag ska åka dit om typ en halvtimme. Slutar 12 så då ska jag hitta på något med Andrea en stund tror jag. På kvällen ska vi fira men vän Ada ! Hörs i allafall senare idag! PUSS

Grattis igen gumman! Äntligen 14...och jag... har precis fyllt 15 HAHA SUCKER!


svar på kommentar

melinda om .:
Varför hade du plåster för ditt öga? :O <3

Svar: Jag skulle göra en undersökning för jag har problem med min syn. Typ skelar och lalal.. orkar inte förklara allt men då fick jag i allafall inte andvända ögat något på två dagar. Här har jag skrivit mer om det om du vill veta mer <3

http://elinrutpettersson.blogg.se/2011/january/svar-pa-kommentar-9.html

http://elinrutpettersson.blogg.se/2011/january/igar.html#comment

http://elinrutpettersson.blogg.se/2011/january/onsdag-1.html

Har skrivit lite om det i domhär inläggen ovan <3


Med i veckans blogg

http://linnjgustafsson.blogg.se

Anmäl dig också här!

jag och limpan!


.


svar på kommentar

Jennifer om Hiss eller diss?:
JO fett coolt ju! :D jag vill själv kunna gå sådär! :D <3

Svar: Vadå kunna? Varför skulle du inte kunna det? <3

Off to Andrea

Drar till Andrea nu. Kommer va där hela kvällen tror jag. Hörs när jag kommer hem, runt 12 skulle jag tro. PUSS


Hiss eller diss?

Tycker om sitlen men vet inte riktigt om jag passar i det?
Vad tycker ni om "my boyfriensize", kommentera gärna!



  
(Klicka för större bild)


Lite av mina födelsedagspresenter


Elefant-örhängs-ställning.


Handledsskydd för när jag åker snowboard.



Det va lite av sakerna. Sen har jag fått lite mer smycket och lite mer kläder. Juste, sen fick jag också pengar. 2000:- tror jag att det blev tillsammans.


Igår

Var ju min födelsedag! Äntligen 15 år! Först vaknade jag av att min kära familj sjöng. Lägger in bilder på allt jag fick senare ikväll. Efter det va det iväg till skolan tyvärr. I skolan fick jag va mattant, yey.. As äckligt säger jag bara, men slapp plugga i allafall. Efter det skulle jag åka till och fixa min ögonsak, men gissa vad som händer?! Jag kommer en timme sent så jag fick inte göra undersökningen. Fick en ny tid istället så jag måste ha ögonlapp i 3 dagar till.. yey. Så då va jag assur.. men sen åkte jag in till stan och mötte Mamma Pappa och Andreas. Vi åt på resturang, supergott! Sen gjorde vi en sak som jag inte risktigt såg framemot.. Vi gick på musikal. Inte riktigt min sak men när det va slut tyckte jag faktiskt att den va riktigt bra! Den hette Leva livet! Kom hem runt 11 och somnade typ direkt. Här är bilder från skolan och musikalen:









@ Skolan

Sitter i skolan nu med Ampe. Hörs när jag kommer hem. Då har jag massor att berätta om ikväll och igår! PUSS


.


15 år

OMG om 40 minuter fyller jag 15 år. Jag har bestämmt mig för att jag måste sova innan 12! Hörs i morgon PUSS


Jag älskar dig


Webbcam




ALLA KOLLAR PÅ FILMEN -----> http://www.youtube.com/watch?v=3pPAzWrSHg0


Läkbyte

http://aadah.blogg.se 

Min vän Ada har nyss öppnat en blogg och jag tycker verkligen ni ska gå in och kolla! Hon uppdaterar bra och gör snygga inlägg! Helt klart läsvärd! Läser den varje dag



Jag och Ada när vi va små


H-O-T


Elin Piraten Pettersson


Onsdag

chaafan bloggen! Idag efter skolan gick jag och Carro ut med Ballen. Hon är så gullig som kan följa med mig nu när jag är handikappad. Efter det åkte jag och Mamma till Skärholmen för att göra den där undersökningen på mitt öga men när vi kommer dit va det fel dag, YEEY. Så jag måste åka tillbaka dit i morgon och fixa allt. Vilket betyder att jag har kvar lappfan till i morgon. Sen när vi va i Skärholmen så passade jag på att shoppa lite. Ni får se vad jag köpte i morgon. Efter det åkte jag hem och hade fotbollsträning. Kunde dock bara va med på styrkan för jag kan inte springa så det va rätt chill träning. Efter träningen träffade jag Andrea André och Arvid. Vi va hos mig en stund men nu har alla gått hem. Här får ni dagens bilder!


Linn ritade ett öga på lappen, haha. Typ 90% av skolan bah vafan..


Matte i skolan är k u l


@ träningen


svar på kommentar

sara om Efter träningen:
vad har hänt med ditt öga ? :o <3

SVar: Okej det här kommer ta ett tag att förklara. Jag har haft ont i huvudet i en halvår typ. Så ville mamma kolla upp det så vi åkte och gjorde en undersökning och nu har dom fått fram att jag skelar. För att dom ska se hur mycket jag skelar måste jag ha ögonlapp i 2 dagar för att jag inte ska andvända ögat något. Sen i morron ska jag till doktorn och kolla allt detdär. Hoppas du fattar lite nu.

.


Länkbyte?

Nu har jag sätt att många har börjat med länkbyten. En jätte bra idé tycker jag! Om någon är intresserad av att byta med mig är det ju bara att lägga in en kommentar!

 


bidl från idag!

Jag och Linn somnade nästan på föreläsningen så vi gick o tog en powernapp i pausen


dagens outfitt

Vet att jag typ har sönderjusterat dom, men hade inget o göra


Nolifer

Så jag och Carro plattade hennes krulliga hår och kolla va resultatet blev!


svar på kommentar

caroline om svar på kommentar:
ELIN KANSKE VA DEN TJEJEN ? HALLÅ ? :) <3

Svar: Carro va snackar du om <3 ?
Nu snackar vi inte mer om dethär!

Efter träningen

Träningen va as bra! Rolig och tuff! Nu sitter jag i min soffa med en piratlapp. Ska göra något i morgon så får inte andvända ena ögat så ser ut som en mupp just nu. Det värsta är att jag måste se ut såhär hela dagen i skolan i morgon..


svar på kommentar

Postat av: felicia

Så du vet hade andre sex med en tjej i helgen. Vet inte om ni är på G men.. Menar inget taskigt, du kanske redan viste det men.
Din blogg är bra! :)


Postat av: Andrea Hedenstedt

du kan ju skriva din msn eller något så du kan stå för vad du säger eller hur :)?
elin va fan med han hela helgen

Svar: Ja.. va ska jag säga. Håller med Andrea, han va med mig en stor del av helgen. Du som inte ens vågar stå för vem du är litar jag tyvär inte mer på än på Andre. Puss på dig


Tisdag

Nu sitter jag hemma med Carro. Ikväll äre innebandyträning men nu ska jag försöka plugga matte! PUSS




.


Måndag

Idag har jag och Andrea bara chillat efter skolan. Typ inte gjort ett skit men chill har det i allafall varit.
Här är lite bilder på mig och älsklingen från förra veckan:



Södag

Då vaknade jag hos Becca. Vi drog och åt frulle på donken, det behövdes kan jag säga! Sen åkte jag till stan och träffade Carro och några. Va där en stund och drog sen på fotbollsträning. Efter den kom Andre hem till mig en stund. Han drog vid typ halv 10 och då deckade jag direkt. Så såg min helg ut ungiofär. Här är lite bilder från Täby:


Ni vill nog inte veta det det där är...



Är med i veckas blogg

http://jenniferkristin.blogg.se/2011/january/nu-kor-vi.html?_tmp=4829f873435288c99605ca618073dcb7bf61b5e5

Anmäl dig du med!


outfitt

En av helgens outfitts


Lördag

Jag och Andrea vaknade runt 10 och chillade en del. Vid 1 hade jag innebandymatch mot sköndal. Vi vann med 9-0 så det va skit kul! Vi spelade riktigt bra så det gjorde allt mycket roligare, en riktigt skön match. Gjorde en asist i allafall men inget mål tyvär.
Efter det åkte jag hem och bytte om snabbt som fan. Vid 4 hade vi bowling med fotbollen. Det va skit kul, även om det inte gick såå superbra!
Efter bowlingen skyndade jag mig hem och sen iväg till Täby och träffade Becca. Det va en skit kul kväll! Vi va med massa andra o gjorde lite saker. Vill inte ta upp något i bloggen men trevligt va det som fan! Kul att lära känna nya människor också!

Här är lite bilder från bowlingen! Lägger upp bilder från min mobil från kvällen i ett annat inlägg!


Fredag

I fredags var jag med Andrea. Vi gjorde inget preciellt men vid 7 kom Arvid och Andre hem till mig. Sen lite senare kom också Anton. Vi kollade på film och gick till donken lite senare. Va supermysigt i allafall! Dom drog vid typ 1 men här är lite bilder från kvällen!


svar på kommentar

linn om Förlåt för bad uppdate:
din blogg är så himla bra eftersom du uppdaterar sjukt mycket ! <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Svar: Förlåt för att jag uppdaterat noll under helgen, man har inte haft någon tid alls. Ikväll ska jag skriva av mig och då får vi massor med bilder, lovar!

Förlåt för bad uppdate

Men jag har ett liv också. Bloggar så fort jag kan, har supermyckat att skriva om nu!


tagen ur aandrrea.blogg.se ( med några små ändringar)

Jag och Elin

2011-01-22 @ 12:01:00


NU


OCH DÅ


Andrea skulle lägga in lite bilder från kvällen och valde den högst upp först. Då kände jag igen bilden fett mycket så jag kollade på lite bilder från när jag och Andrea va minde och hittade en som va fett lik. Lite komiskt tycker jag!
Två års skillnad men fortfarande samma poser..

Med i veckans blogg

http://josjoh.blogg.se/2011/january/dagens-blogg.html?_tmp=5c29110ab52cbddbe0319a0ca040a62fde4b2ed9

Gå med du också!


videos från idag..igår


@ andreas place

Nu sitter jag i Andrea's säng, hon packar. Vi ska sova hos mig ikväll och om ca en timme ska vi träffa Andre och Arvid. Vi ska säkert kolla på något film eller något. Hörs när jag kommer hem till mig! Har massa bilder och videos från idag som ni får ikväll!


.


helgen


Torsdag

Nu är jag hemma igen. Dagen blev lite ändrad. Va med Andrea Andre och Arvid hos mig och sen va det ju träning vid 5, men hoppade den. Killarna hade skippat sin dagen före för att träffa oss så då tvingade alla mig att göra det, och jag kände mig för taskig för att säga emot. Vi kollade på film o hade det mysigt i allafall. Vid 7 gick vi till julia borg med dom för dom skulle hem och på hemvägen hände en liten sak. Jag och Andrea är påväg hem från julia borg när vi känner röklukt. Vi får se att det brinner i ett sopphus så vi ringer bbrandkåren och så kommer dom och släcker branden, eller såsmåningom försvann den ju. Nu ska jag gå ner och plugga lite. PUSS


Med Annie

Nu sitter jag och Andrea hemma hos mig och har precis ätit. Om typ en kvart kommer André och Arvid hit så då ska vi väll hitta på något. Ikväll äre träning och efter det ska jag försöka plugga om jag orkar, annars går jag nog o lägger mig direkt, fast kommer nog blogga lite innan. Nu ska ni få lite random bilder av mig!


Forwards cupen 2009
Ja, det är jag med svart hår.

.
Jag och Rebecca i Thailand 2010


Släcktträff, Andreas 16 år


Kusinerna hos oss


.


Hemma igen

Kom precis hem från Söder nu. Va med Ina och träffade två kompisar. Nu ska jag lägga mig i sängen och dö. Är sjukt trött. Vi hörs i morgon allihoppa. PUSS


Onsdag

Hemma nu, som ni kanske fattar. Ska kansk åka till stan och träffa en kompis snart men det är bara kanske. Ikväll är det ingen träning så ska försöka plugga lite. Hörs senare, kan lägga in en dagens outfitt. PUSS



Blev tyvär ingen facelook för mina pupiller är olika stora nu och dom blir bara röda på fottot pga dropparna från igår.


.


Ute med Albin.

Va så jävla kallt så jag drog på mig min snyggaste putfitt jag kunde ha!


Tisdag

Min dag började med skola som vanligt. Sen vid 12 åkte jag hem med Carro och gick ut med Albin. Efter det mötte jag mamma, vi åkte till Skärholmen. Shoppade faktiskt inte utan vi gick till Ögon kleniken. Fast juste, jag köppte ett par skor också men jag menar att jag inte åkte dit för att shoppa. Nu ska jag berätta vad jag gjorde där för er som bryr er. För ca ett halv år sedan började jag få fett ont i huvet, konstant. Somnade och vaknade med ont i huvudet. Innan det började hade jag verkligen aldrig haft problem med huvudvärk, visste typ inte hur det känndes att ha ont i huvudet. Så mamma började reagera lixom och kolla runt lite vad det kunde vara. Nu har vi rönkat mitt huvud, kollat min syn och allt detdär för att se om det är de. Och sen idag gick vi till en synoptik igen och gjorde en lite speciell unsdersökning. Jag fick droppar i mina ögon så alla muskler i ögonen slappnar av. Så då kan man se om det fanns något fel bakom ögat. Och där va problemet. Jag skelar med ena ögat. Det startade för ca ett halvår sen och det är därför jag haft så ont i huvudet. Mitt huvud har lixom arbetat så mycket så man har inte ens sätt att jag skelar så därför har ingen märkt det och därför jag har haft ont som fan. Så nu när jag fått dom där dropparna är mina pupiller skit sotora, man ser inte själva färgen i ögat. Jag ser inte något som är närmare mig än 2 meter så gissa om det är svårt att skriva på datan. Får typ gissa lixom. Kan inte häller bedömma avstånd så jag har gått in i folk och slagit ner saker för jag inte ser! Känner mig typ hög. Sen hade jag innebandyträning på kvällen som jag såklart går på så smart som jag är. Fysen kan jag va med på men sen när vi skulle börja spela missade jag bara bollen. Så jag fick till slut va dommare. Nu kan jag visa bilderna men eftersom jag inte själv kunde se dom på mobilen så vet jag nt om dom blev så bra..


399:- Din Sko



vi alla har varit små


förlåt

bloggar efter min träning. FÖRLÅT men har en sak att berätta ikväll!


.


from bad to good

Kände först att den här dagen skulle bli fett seg. Linn och Ada skulle hem till Amanda och dom hade inte frågat om jag ville hänga med (mobbad), nejdå, jag frågade ju inte häller. Men i allafall, och Carro o Andrea slutade 3. Men sen träffade jag i allafall Andrea och vi åkte och träffade Anton Andre och Arvid. Gjorde inget speciellt egentligen men det va sjukt najs! Nu är jag hemma igen själv och ska lägga mig snart. Imorgon är det träning på kvällen och får se vad som händer innan. PUSS


Måndag

Känns faktiskt helt okej att börja i skolan asså. Vill lixom komma vidare, så nu jävlar. Ska bli vg barn! Tänkte säga mvg men det är fan omöjligt. Ska verkligen förska plugga hemma också! Fan ska börja satsa i skolan asså! Man vill ju fan inte kolla tilbaka i när man gått ut och tänka att man kunde gjort så jävla mycket bättre, att man bara slösade bort tiden. Nu jävlar! Ska göra mamma stolt

Idag ska jag i allafall träffa Andrea, får se vad vi gör. Kanske träffas lite kompisar, får se. Nu måste jag gå till Andrea! PUSS


Tillbaka

Kunde inte sova så bjuder på två bilder från matchen idag istället. Älvsjös damet mot Belebarkaby. Vi var matchvärdar. Matchen slutade 2-3 till Älvsjö så det va ju askul!




Men nu ska jag i allafall gå och lägga mig. PUSS


.


Nu bäre iväg

Till träningen. Efter det direkt till Västertorp. Hörs efter det, runt 9 . PUSS


1-0

Älvsjö vann med 1-0 mot Vendelsö. Jag skulle varit med men pga mitt finger jag kan inte ens hålla i klubban. Men det va div 2 match så det va tur i oturen. Vi spelade inte super men vi vann i allafall, vilket är det viktigaste. Eftersom jag inte kunde spela tog jag passa kort med Adas system. Blev nästan 400 bilder tror jag. Får se om hon lägger upp någora på sin blogg så får ni se några.
Nu ska jag snart sticka till min fotbollsträning  och efter det ska jag direkt iväg till en innebandy match som jag ska vara matchvärd på.


svar på kommentar

Malin Blohm :) om Hemma igen:
Eyy de va jag som gjorde kuk flätorna faktiskt! -.-

Svar: Nej :O Det va jaaaag! :D


.


Hemma igen

Kom precis hem nu och ska bara kolla tv. Känner mig sjukt trött i huvudet, troligen pga hjärnskakningen. Ska bara kolla film och sen sova. I morgon skulle jag spela match men nu får jag inte det pga olyckan som hände idag, men ska ändå åka dit och kolla. Kan ta lite bilder också så får ni se lite från match. Efter det skulle jag göra något men minns inte vad, man vi hörs nog i morron om det. Nu ska jag kolla på Bad Boys. PUSS

randoms



Melindas fina kuk-toffs som jag gjorde. Haha, ser ni att det liknar en kuk?


Jag och Melinda i Faluns hoppbacke


svar på kommentar

Jennifer  ([email protected]) om Med Becca:
FAN VAD BRA DU SKULLE PASSA I KORT HÅR! <3

Svar: hah tack men jag har kort hår ;) <3

HejDå

Går ut en stund nu och träffas två polare. Hörs nog när jag kommer hem! PUSS

Just nu,i min ensamhet..


Brutet lillfinger o hjärnskakning

Nu är jag hemma från Bromma. Sitter nyduschad hemma med Adam, min lillebrorsa, nej men våra familjer är bra kompisar! Fast nu ska han ut och träffa en kompis, dissad, känns hårt. Nej då, har ju min kära data, och efterätten som snart är klar!
Matcherna gick sådär. Skriver resultatet snart men jag är ändå nöjd för vi spelade riktigt bra, bara att vi inte fick in bolljäveln. Vi är ju inte alls vana vid innomhusfotboll. Spelade dock bara 1 1/2 match, kan berätta snart varför. Rubriken är en ledtråd.  

Resultaten;

Bajen-Örby 2-1
Aspudden-Örby 1-0
Enskede-Örby 0-1
Bp-Örby 1-0

Som ni ser förlorade vi 3 och vann 1. Vann mot Enskede i allafall och det tycker jag va riktigt kul! Men vi kom sist i cupen men som tur va var det bara en vänskapscup.

Juste, ni kanske undrar va rubriken står för och det kan jag berätta nu. Den andra matchen mot Aspudden hände en liten olycka. Jag springer upp från backposition med bollen och precis när jag ska skjuta på mål får jag en tackling i ryggen så jag ramlar frammåt. Jag glider mot väggen med huvudet före och slår i huvet och mitt lillfinger kommer i klämm på något sätt. Så jag får en hjärnskakning och mitt lillfinger, de trodde vissa va brutet. Det trodde jag själv också. Jag kunde verkligen inte röra det och de va hela blått och blodsprängt under skinnet lixom. Kommer säkert att tappa nageln. Men i allafall, så jag kunde inte spela något mer. Satt bara och mådde illa, frös och va trött, som man blir av hjärnskakning. Men, det va ej brutet för sen helt plöttsligt när jag skulle sätta på mig min sko kan jag räta ut mitt finger, helt, så det va inte brutet. Den hade typ låst sig så helt plötsligt försvann det. TUR! Men det är fortfarande blått och gör skit ont. Tur att jag inte åka till sjukhuset som alla vuxna ville i allafall, eftersom det bara va en låsning lixom. Så nu sitter jag i min säng med ett dött finger och en stor bula i huvet. Hjärnskakningen känns mycket bättre i allfall!


Fotbollscup

Nu har jag och Becca vaknat och om en timme ska jag iväg på fotbollscup i Bromma. Önska mig lycka till! Har inte för höga förväntningar men det ska bli kul. Hörs efter när jag kommer hem. PUSS


Typ 10 år gammal bild


Topp 5 bloggar

Topp 5

AndreaHedenstedt

LinnGustafsson

AmandaÖstergrens

AdaHöks

Carolines - tyvär ingen blogg än, men snart!    


Kolla in amandaostergren.blogg.se

Kolla "lika som bär" inlägget. Skit kul.. fast jag är det utsatte..

Men älskar dig iallafall Ampe


.


Godnatt

Nu har jag och Becca kommit hem och ska lägga oss, eller snart i allafall. Drog ut igen en stund och chillade lite. Men nu ska vi sova så jag orkar gå upp i morgon. Har nämligen fotbollscup. PUSS


Med Becca

Nu sitter jag och Becca i min säng och är trötta! Planerna blev inte som vi ville men det va kul i allafall! Va i Täby en stund och sen åkte v hem till mig. Här är lite snygga bilder från ikväll!





Godmorgon!

Just nu sitter jag och äter frulle, eller lunch kanske man ska säga. Jag äter nämligen kyckling och potatismos. Hatar att äta frukort på morgonen, asså mackor och så. Vill ha mat så amn blir mätt. Om jag fick välja skulle jag äta middag, lunch och sen på kvällen frukost! Testa, det är mums!

Idag efter skolan ska jag i allafall till Täby och träffa becca men vi ska sova hos mig tror jag så vi får se vad vi ska hitta på. Nu måste jag upp och sminka mig. PUSS


.


Pallar inte blogga

Inget att skriva om. Hörs i morgon. Då är det äntligen helg!


next: Innebandyträning


pimpen själv i mitten


.


Videobloggar

Två videos från Flottsbro jag glömde att ladda upp! enjoy


Grattis

Hörde att Baby fyller ett år idag. Grattis!

Den här första låten är den som slog igenom lixom. Den under är nyinspelad, det vill säga att hans röst är äldre och sååå mycket hetare!



Love u!


Just nu

Nu har jag pluggat klart, eller ja, det lilla plugg det blev.
Vi hade visst ingen träning ikväll så det blir en chillhemmakväll tror jag nog. Kanske går till Andrea en stund om hon vill o inte är sjuk.
Linn har dragit nyss så det är bara jag och Amanda här, och såhär kul har vi just nu!



Pluggdag

Godmorgon på er! Nu måste jag nog röra på mitt feta arsle och göra något med den här dagen. Ska egentligen basra chilla men jag har ändå lite saker på chemat. Ska ta o visa er här:


.


Hemma igen

Imorgon är vi också lediga förresten så jag och Linn ska plugga. Ska också ut med Albin men sen på dagen ska vi ta det rätt chill. Träning sen på kvällen också. Nu har jag lite palner för i helgen:

Fredag: Skola, Albin och Becca
Lördag: Becca och fotbollscup
Söndag: Innebandymatch och fotbollsträning

Innebandy

Åker på träning nu. Är hemma igen senast 11. PUSS

Random


Bilder från Flottsbro



Tisdag

Nu åker jag till Flottsbro med Limpan. Hörs efter med massa fina bilder!
Här är lite bilder från när jag va ute med Albin idag.
Juste, det gick jättre bra på sjukhuset. Rönkade ju mitt huvud och det gick supersnabbt!
Ha en trevlig dag!




dagens outfitt



Nu har jag precis haft utvecklingssamtal. Shit va jag måste va grym i skolan nu känner jag asså! Nu ska jag i alla fall gå ut med Albin i en timme. Efter det ska jag till sjukhuset och sen åker jag och Linn till Flottsbro. Hörs senare. PUSS


.


Morgondagen

Lediga från skolan, fast har dock utväcklingssamtal halv 8 på morronen, yey. Efter det ska jag och Linn till Flottsbro, kul som fan! Efter det är det träning men kommer blogga lite då och då emellan allt jag ska göra.
Nu har jag lite damp eftersom min mobil dött på pengar i precis fel ögonblick! AAAH!


@ Linn

Nu har jag precis kollat klart på filmen. Vi kollade hos Linn istället. Tyckte filmen va bra men ändå så hände det inte så mycket. Linn tyckte den sög, kanske för att hon sov igenom halva filmen. Men nu ska jag gå hem. Hörs senare. PUSS

Ps. Kul med besöksrekord! Stanna kvar! :D


Nelly.com


Ska bli min!
Inte så speciell men tycker den va snygg och lite neutral. Kan man ha över något gulligt linne eller så.
Endast 299:-

Webb shopping, kanske en hiss. Inget jag brukar göra..


Trysil



Över sportlovet ska jag och Ada till Trysil som ligger i Norge. Ska bli så jävla kul! Hur bra backar som hälst. Nogre har värdens snyggaste killar och allt kommer vara så bäst. Längtar redan ihjäl mig!

För er som aldrig åkt skidor eller inte brukar göra det tipsar jag er verkligen om att göra det. Så sjukt kul och enkelt att lära sig. Dra med något polare till något ställe nära och kör lite. Du kommer inte ångra dig.
Om du vill lära dig åka skidor är Flottsbro ett bra ställe att åka på,lovar .


The Tourist

Nu har Linn dragit hem och ska äta. Jag ska också äta snart. Efter det kommer hon tillbaka så ska vi kolla på film, The tourist blir det. Tycker den verkar skit bra! Det är vad som står på mitt kvällschema.

 
Bästa skådisarna!
Tycker verkligen det är viktigt att ha bra skådisar i en film, gör hela grejen lixom. Som att om det är en snygg kille som är huvudperson blir allt mycket bättre! Ögongodis..


<3


8 9 & 10 / 1

Nu har jag inte uppdaterat bra asså! Ska berätta vad min helg har gått ut på. I Lördags gick jag ju på bio med massa. Såg på Due Date, skit bra! Riktigt rolig och bra skådisar. Jag gick med 9 stycken till så när vi skulle köpa biljetter va vi för många så 4 st fick gå på Unstoppeble. Den sög tydligen! Det var jag Linn Ada Amanda Becca och Raffa som kollade på Due Date. Nahom Måns Martin och Filip kollade på unstoppeble. Efter det åkte jag Reffa och Becca till Täby. Raffa åkte hem till sig och jag och Becca åkte till henne. När vi kom hem till henne träffade vi Robin och Rille, eller dom kom till Becca. Vi va hos henne och hade det kul. Vad vi gjorde vill jag inte skriva om. Dagen efter (söndag) åkte jag hem och hade träning. Kom hem från den vid 3 och däckade till 6. Då träffade jag Andrea och sov hos henne. Vi hade det supermysigt. Idag började vi i skolan, superkul... not. Började vid 12 och slutade vid 2. Nu sitter jag hemma hos mig med Linn. Tror bara vi ska ta och chilla. Hörs senare. PUSS


Mysig bild från i lördags.


svar på kommentar

Anonym om Dagens outfit & facelook:
vart har du köpt din tröja ? jättee söt! :)

Svar: Cubus :) Skiv namn förfan

Dagens outfit & facelook

Vet att jag inte uppdaterat på länge med allt kommer ikväll! LOVAR. Nu måste jag och Andrea dra till skolan.


God morgon

Just nu ligger jag i min säng brevid Amanda. Tror faktiskt hon sover igen. Idag ska vi i alla fall gå på bio med massa. Vet inte vilka det blr nä. Ska se Due Date tror jag. Hoppas på att den är bra! Igår va jag med Amanda Kalle Sara Linn och Carro. Vi gjorde inget speciellt men det va chill. Va hos mig typ hela tiden. Nu ska jag kolla när bion börjar. PUSS


Karl Sweets Linderoth@ fb gästbloggar

KUL HAR VI!

MUMZ




Nu drar jag

Nu drar jag och träffar lite kompisar. Kalle Linn Sara Carro Amanda och Ada tror jag att det blev. Får se vad vi gör. Hörs ikväll. PUSS


Fredag

Nu har jag precis vaknat. Shit va länger jag sov idag, till ett vafan. Men va sjukt trött efter innebandycupen. Som inte så mycket där. Gick i sömnen också, som vanligt. Vaknade ute i korridoren. Nu måste jag ta mig ur sängen och göra något med denna dag. PUSS


.


Morgondagen

Eller idag egentligen, klockan är ju över 12. I alla fall, jag ska sova superlänge och senare på eftermiddagen ska jag träffa Carro och Amanda. Får se vad vi gör, något vill jag i alla fall hitta på.
Fan, lovet är fan slut snart asså. Kommer börja gråta när det är slut.. Men det roligaste på lovet va nog... nyår och julaffton såklart, men storvretan va fan skit kul. Hoppas tjejerna lägger ut lite fotton snart så jag kan visa er lite. Minne för livet. Nu ska jag sova, PUSS


20:40

Nu har precis Linn gått, Amanda är kvar hos mig en stund. Träffade dom för en stund senn och bara har chillat. Pratat massor och sånt. Skönt att träffa dom nu efter en sån lång tid. Iknäll ska jag bara chilla så vi hörs nog senare. PUSS


Bilder från Uppsala


På dit resan. Lite halvtråkig bild, menmen, tyckte den va fett snygg!





Haha, skitfula bilder på några killar vi lärde känna där. Eller Vickan kände dom innan men ni fattar. Bodde på samma ställe så va med dom en del.


Haha! Anna och Vickan innan vi skulle sova. Så söt Anna.



Hem resan, mmm..


Jag just nu, fick den där tröjan från Storvreta.


Hemma igen

Håller på att packa upp. Har haft det skit bra. Lärt känna nya människar också sådär. Matcherna gick sådär. Vi gick till aslutspel men åkte du där pga ett felaktigt dommarbeslut, surt. Lägger in bilder och sånt snart. PUSS


svar på kommentar

Anonym om kläder jag köpte idag:
Vart kommer alla tröjorna ifrån? :)

Svar: Nu ska vi se om jag minns...
Jenas skortan - BikBok
Blommiga spets linnet - JC
Kavajen - Åhlens

Alla andra t-shirtar va från Lindex och HM <3

Hej då Stockholm & hejhej Uppsala

Nu, om en kvart åker jag. Ska bli hur kul som häslt och jag hoppas verkligen vi går vidare. Vi vann ju Stockholms mästerskapet men nu är det ju värden, lite större lixom. Redan as taggad i allafall! Om några dagar kommer jag hem med massor av bilder. Ha det så bra sålänge, PUSS


.


Storvretan

Nu är det så att jag och mitt innebandy lag, Älvsjö AIK, åker till Uppsala i några dagar. Det är en cup där som heter storvretan. Det är värdens största innebandy cup så det ska bli as kul! Nu måste jag bara packa allt.. Kommer hem om högst 4 dagar. Kommer asså inte uppdatera under den tiden för er som inte fattade. Men tänkte bjuda på lite innebandy fotton nu:

Från Falun innebandy camp:


Söndag

Snart ska jag hoppa in i duschen så det får bli ett snabbinlägg. Idag har jag varit med Carro Nahom Amanda och Filip. Har varit super chill. På kvällen hade jag träning och nu måste jag duscha! Hörs efter. PUSS

svar på kommentar

Kul med så mycket kommentarer, för mig i alla fall! Keep going!

Postat av: Anna
Den sista bilden är väl inte ifrån 2008? :o :)

Svar: Jo, jag tror det. Ada sa det i allafall. Vad tror du annars? :) <3

Postat av: linn
Du kan ju inte ha oäkta ringa , right ? ;)

Svar: Nej, jag vet. Slänger dom så fort dom blir fula. Men lixom jag har lite money flow just nu så kände lixom att man kan köpa dom o bara ha ett tag <3

Postat av: Anna
Kommer du inte ihåg vart du köpte dubbelringen..?
Fin blogg Elin! :)

Svar: JC har jag för mig. Kostade lite under 100 :- Tack så mycket! <3

Postat av:
vart har du köpt jeans skjortan? :)

Svar: BikBok. 500:- men på rean 250:-
:)

Postat av:
vart kommer mössan ifrån ? :)

Svar: Cubus, på rean kostade den endast 39:- :)


.


egoisst, javisst


kläder jag köpte idag








köpta smycken idag

Minns inte från vilken affär eller hur mycket dom kostade, sorry


Ring


Armband


Dubbelring


Armband


Ring


Äntligen

Äntligen klar med den där jävla inventeringen. Ni fattar inte hur jobbigt det är. Man ska räkna alla varor i en hel mataffär. Och den är jävligt stor. Det tog ca 5 timmar, fyfan. Men tror vi fick typ 1000 :- till lagkassan i alla fall. Men kvällen va inte helt förstörd ändå för jag Ada och Emma hade kul som fan! Mycket skratt! En sak vi skrattade åt som fan va att han som jobbade där hatade verkligen mig! Det började typ med att han sa att jag skulle stå och räkna varor själv på ett ställe men så fort han gick, gick jag iväg till Ada och Emma igen. Och sådär fortsatte det tills han skällde ut mig ordenkligt. Sen när vi skulle fronta (lägga varorna längst fram så det är enklare att ta) varorna va vi vid grönsakerna. Så ser vi han komma för att troligen splittra på oss, så jag kastar mig åt sidan o gömmer mig. Då kommer han och bah " Gud vad irreterad jag blir ...." sen när han ser att jag inte är där säger han " gud va duktiga ni är, keep going!", bara för att jag inte va där. Så taskigt! Det tyckte Emma och Ada va skit kul så vi typ garva ihjäl oss åt sånt. Kul, nu vet ni det. Innan vi gjorde den där inventeringen shoppade vi så jag kan visa allt jag köpte snart. Nu kollar jag på tv, mys 




egoisst, javisst


2/1 2011

Shit va konstigt det känns att skriva 2011. Idag ska jag i alla fall till Skärholmen med Ada och Carro. Vi ska shoppa lite och efter det har jag någon inventeringsskit med mitt innebandy lag. Vi får pengar för det för er som inte fattade det. Nu måste jag skynda puss


.


gårdagens..? outfittt och facelock

Klockan är ju faktiskt över 12.



Där ser ni min nya jacka, eller rock är det ju faktiskt. Sorry för att man inte ser så bra men jag älskar den i alla fall !


bilder från Adas comeputer


Jag Ada och Linn på Grönan 2010


Brudarna innan min fest 2010


Jag 2006


Mickan Ada och Jag på Liseberg 2010, Gothia


Mitt lag, Älvsjö AIK 2008

svar på kommentar

Anonym om 1/1 2011:
har Ada en blogg? ;)

Svar: Nej tyvär. Fast försöker få henne att skaffa :)


Ada jag och Andrea

1/1 2011

Första dagen på nya året. Lite coolt tycker jag. Men i alla fall, det blir bara ett snabb inlägg nu för jag ska iväg och kolla på bio med Ada. Vi ska kolla Easy A. Efter det ska min familj hem till Adas familj på middag. Kanske bloggar något från Ada, vi får se. Men nu måste jag skynda iväg till bussen. PUSS


Så va nyår slut

Nu är jag hemma igen. Superrolig kväll säger jag bara! Hoppas alla har haft det! Hann inte blogga något förut för jag fick så brottom iväg. Jag var i alla fall i Gröndal ikväll hos några kompisar. Nu ska jag nanninanna och försöka att inte sova bort hela dagen i morgon. PUSS

Nyårslöfte....nää


RSS 2.0