mina planer

27-29 har jag varit hos mina kusiner och mormor o morfar i Oskarshamn.
29-30 ska jag vara hos min farmor och hennes kille Thed på deras landställe, Torpet. Det ligger också i Oskarshamn.
30-6 ska jag vara på mitt "landställe" på öland. Linn och Ada kommer också dit.
6-7 Torpet med Linn och Ada

Nu kommer jag inte kunna blogga något förrän jag kommer hem från Torpet. Kommer ha det skit najs och när jag kommer hem får ni massa bildbomber!

Cirkus BrasiliJack

Idag fick jag sova länge, brukar inte vara så när man har en 8-årig kusin i samma hus. Sen åkte vi till mormor och morfar och var där i några timmar. Nu ska jag och Julia kolla på Harry Potter. Kom nyss hem från cirkusen. Den var fett rolig faktiskt. I början kom det en clown fram till mig Julia och Andreas. Han tog Andreas kepps och balanserade den på näsan och sen tog han en dammvippa och borstade mig i ansiktet. Nu blir det filmmys.

jag älskar facebook!

framme i ohamn

Sitter hemma hos mina kusiner nu. Julia tjatar om att få spela happy pets så jag kan inte skriva länge. Resan gick helt okej. Kollade på Hannah Monterna the movie. Jag brukar börja gråta lite på till filmer, en eller två tårar kanske. Men nu började gråta som fan på slutet, kunde inte sluta. Troligen för jag tänker mig in i situationen(?) på ett annat sätt nu... pga dig. Aja, somnade också en stund men vaknade av att Andreas stoppade papper i min mun..tack brorsa. Nu ska Julia ha datan, hörs senare CHAO

hej då igen

Nu har jag packat klart allt och är helt klar. Sitter i mitt rum med Carro och vi ska snart gå till henne och jag ska få låna lite filmer till den långa bilresan. Kom hem i morse från Becca och började packa.. äntligen klar. Nu åker jag till Oskarshamn och Öland. Kommer ha skit kul på öland med Linn och Ada. Ses om ca 2 veckor. CHAO!

jag får packningsångest!

!

svar på kommentar

LadyUmbrella om sitter @ becca:
Allt bra med dig? =)
svar: hah ja men vem är du ? (:

sitter @ becca

Nu sitter jag och Rebecca på hennes balkong, sjukt mysigt med datan musik godis dricka och roliga killar på mobilen.
Idag har vi vart med alla Beccas kompisar, jätte kul. Vi har inte gjort något speciellt, typ bara chillat runt. Hörs i morron. PUSS


next: Täby

Nu har jag varit vaken i några timmar men inte pallat blogga, men nu ska jag vara duktig. Jag gillar att blogga men känner mig en aning tom och har därför inte orkar. Idag hade jag tänkt att göra något med min dag i alla fall och inte bara sitta hemma, så om ca 2 timmar ska jag åka till Rebecca i Täby. Innan det ska jag åka och ta någon spruta, hoppas jag inte svimmar... Ska troligen också sova hos Rebecca, brukar alltid göra det när vi träffas. Hörs från hennes data troligtvis. Chao

blandat från gbg, alla finns även på fb


Engelsmännens välkommnande, gilla gilla gilla


Flum ride, åkatraktionen(?) med mäst minnen


Anton till vänstrer! och nej han har inte färgat håret.


Någon tysk jätte vi träffade på skolan där vi åt, 2,12 meter


flum ride


tillbaka till vanliga livet igen

Det känns konstigt att vara hemma igen, som att något fattas- du fattas

linns kamerabilder


På tåget dit, Andrea jag och Mickan


På tåget dig, jag mickan Elin F och Carro


Ur gullig gnubbsäl på mini djurparken

Jag och Linn på mini djurparken


Mickan jag och Ada i väntan på bussen till badet


saknar Gothia!

Jag är så sjukt trött. Somnade vid 4 inatt och vaknade 2, sitter fortfarande i pyamas. Idag ska jag inte göra någonting alls. Bara jag och min data idag. Ska berätta lite om Gothia nu fast jag egentligen inte orkar..
Vi bodde på en skola där det bara var vårt tjejlag och 12 till killag, sjukt nice! Vi bodde med Svenskar Engelsmänn Danskar och Colombianer. Engelsmännen var roligast haha. Saknar redan Jake och Mason. Matcherna gick väl inte perfekt direkt, vi åkte ut redan i b slutspel. Men va hade kul som fan i alla fall! Liseberg, disco, minigolf, bad, mini djurpark, kolla fotboll, gå i stan och massa mer. Träffade också massa roliga männsikor som jag kan lägga upp lite bilder på senare om jag pallar. Om ni vill se massa kort från Gothia är det bara att kolla facebook, där finns några hundra kort.


Du gjorde resan extra speciell


du är underbar Ø

Hemma från Gothia nu men bloggar i morron.

hemma en natt och så iväg

Hemma igen från landet. Men i morron blir det av till gbg och gothia. Ska bli sjukt kul!

På väg dit i bilen. Fett coolt, eller hur ?


Jag och Linn hade inget att göra i bilen så vi satte upp den här mot rutan till andra bilder som åker förbi, funkar faktiskit, eller typ 3 gjorde det (alla lipa, det är någon sak alla gör när man ska göra en min asså)


På väg dit


Dom bor precis vid vattnet men bottnen är inte så nice, det är lerbotten. Jag och Linn hade kul och smörjde in hela kropparna i lera.


groda


vårt rum


lite av deras tomt


Vi va fett grymma på att surfa efter båten


fast vi ramlade en del




Vi pysslade.. haha nej men vi gjorde typ något löv i gips som blev en skål


Långsjön tillslut..

Idag skulle jag och Linn åkt och badat med Seif August Viktor och Mikel på stora essingen, men dom är så jobbiga och massa så vi åkte till Långsjön en stund och badade. Nu blir det träning igen och ikväll ska vi till mina kusiners landställe. Vi ska vara där till på Lördag så vi hörs i slutet av helgen helt enkelt. Ha det så bra!

Adas land:


ny mobil

alla skickar mess med sitt namn till 0709401553

pappas gammla får jag ta nu när min är bland firrarna..


tränings pausen slut

Jag och Linn åkte till stan idag efter att jag varit ute med Albin. Köpte ett par svarta skårts, sen var det fotobllsträning. Skönt att träna igen efter en lång paus, men det var AS hett!
  

99 kr från HM


öland med er

längtar!


morgondagens planer

I morron blir det shopping i stan och bad i trekanten, tror jag.


ute med linns båt

Skit mysigt ute på sjön idag med Linns familj. Åkte till någon random ö ute i skärgården där det bara var vi, badade och solade. Åkte hem runt 5 och åt middag. Sen åkte vi till Långsjön och badade lite till. Ikväll var det lite kallare på kvällen än igår. Nu sak jag gå upp och sova snart.





imorgon

I morron kommer jag först kunna blogga på kvällen. Jag ska följa med Linn och hennes familj ut med deras båt över dagen, skit mysigt. Vi åker redan klockan 10 så vi hörs på kvällen säger jag bara. PUSS och godnatt


klarfixade


Långsjön är okej på kvällen

Bion var super bra! Jag och Linn grät en del, men blev helt inne i den. Rekomenderar verkligen den filmen, "The last song".
Efter filmen åkte vi hem och åt middag, sen åkte vi till Långsjön. Det var supermysigt där och skit kul. Vi badade i solnedgången och träffade lite killar, super kul kväll. Nu sitter jag hemma och har duschat och ätit middag igen.


kvaft ute och lite duggigt, bra bio-dag!

Har precis varit ute med Albin och fy fan vad varmt det är. Riktigt kvaft asså, fy fan det är inte mysigt. Men det var ändå kul att träffa Albin igen, inte träffat han på hela lovet typ.
Om en kvart går min buss till heron. Jag och Linn ska kolla på " Last song". Det verkar as bra! Hörs ikväll. PUSS



svar på kommentar

andrea om fail:
vi bestämde ju att vi skulle göra tillsammans :(
Svar: Vi ska det ? Hos en frisör som vi sa, skulle bara testa att göra hemma också. <3

god natt

ska stänga av datan nu, det blir snart för het!
I morron ska jag och Linn på bio men det berättar jag mer om i morron.


från saruah.blogg.se


Sara hade laggt upp en bild på mig från ikväll men ser lite av mina brända kinder haha


fixar naglarna

ni får se sen om det blir lyckat


bad

Börjar fan tröttna på Långsjön asså. Var där hela förra sommaren och mycket den här sommaren. Det är najs att man kan ligga lite längre bort vid några andra klippor och inte måste ligga vid alla andra, men efter att vi var där förra helgen är det så jävla mycket glas och skit så man kan knappt vara där utan skor. Sen är det najs att man alltid träffas folk man känner där, fast det gör man i och för sig typ på alla bad. Nej men Långsjön är inte i topptrim just nu.. vattnet är inte heller så rent även fast det är varmt. Trekanten och Flaten ligger i toppen om du frågar mig just nu.



lisa<3elin



respekt

Fick den här tröjan av Amanda när hon kom hem från sitt kollo. När dom hade varit i visby fick man ta massa gratis saker och då fanns det ett ställe med massa "I<3RUT" gratis saker. Amanda tog en extra tröja till mig då.


ö

Vi vaknade av alarm hoss Linn klockan 8. Har aldrig gått upp så tidigt på hela lovet, det var hemskt! Sen åkte jag och linn med min familj och mina kusiner till någon ö någon stans och badade och solade. Det var skönt och mysigt men jag har bränt mig som en tomat på kinderna... Sen åkte vi hem och jag fixade mig as snabbt och sen gck jag till örby B&K och kollade på final-matchen med Linn Sara och Johanna. Sara och Johanna åt men jag och Linn tog bara glass. Mickan kom också lite senare. Hon kom precis hem från Grekland så det var kul att få träffa henne och höra om alla killar hon träffat där. Matchen gick tillslut till Spanien som jag tror alla vet. Fan vad fult Holland spelade, men rätt lag vann i alla fall enligt mig. Nu ska jag lägga mig snart, är sjukt trött.




svar på kommentar

Anonym om glad i skiten:
hahaha nice bild!
hallå vi måste dra och bada någon gång. Messa och hör av dig när du kan!
Puss på dig RUUUUUT<3

Svar: Tack men vem fan är du ?

glad i skiten


igårkväll

innan det spårade ut




fail

vi skulle färga ögonfransarna, men vi gjorde något fel så det blev ingen skillnad alls..


skit mysig kväll

Fotbollen på och mys!



justin bieber får konkurens


han börjar sjunga på 0.34


lite bilder från adas land




drar ut en stund

Jag Linn och Sara drar ut en stud nu innan matchen!


iförrgårkväll med amanda

bilder säger mer än 1000 ord..



sex är politik





gröndal härromeftermiddagen

älskar att umgås med er






mina naglar börjar bli långa!

najs


långsjön stammisar(?)




ur linnochcarolines.blogg.se

Jag har precis duschat. Var i långsjön med Elin idag som sagt. Hahah fan vilken fail hon gjorde. Vi satt vid en klippa vid vattnet och efter att vi hade badat så skulle vi byta om och gå till stranden istället. Så när jag satte på mej skorna så tappa elin plötsligt sin mobil och den åker ner för berget och elin ba "fuck!" så springer hon ner med handduken runt sig och väskan i handen. och så stannar mobilen vi en liten utåtgrej på berget men då ramlar elins vattenflaska ur väskan och landar på mobilen så mobilen fortsätter rulla ner för berget. och då får hon panik och kastar av sig handduken och springer och så ramlar mobilen i och elin kastar sig i vattnet med väskan. och hon kollar på mej med värsta ledsna blicken och kastar upp väskan och skriker "hjälpt mej" hahha så mobilen hittade vi inte för den sjönk ner långt ner. allt detta tog typ 5 sekunder x) stackarn och rev upp armen och fick värsta djupa såret i foten. klant hon är asso! jag garvar när jag tänker på det här!

Fan säger jag bara...

busskort

Min tröga bögkompis har tagit mitt busskort så jag kan inte få det. Nu tänker ni nog att det bara är att träffa han och få det, men nej s´å enkelt är det inte för han och mitt busskort är i grekland nu..! Hatar dig marcus!

igår och idag

Igår spurade det ut en del.. Tänker inte skriva om något här men tack för en rolig kväll i alla fall. Idag när jag vaknade gick jag till mikel där alla hade slaggat. Träffade linn lite senare och vi åkte och badade. Är hos linn nu och vi ska gå ner och fixa lite käk. Ikväll blir det en tjej/fotbollskväll. Hörs senare

fler bilder från igår




ut alltidhungriga.blogg.se

Haha jag skämde ut mig också.. Jag skulle köpa päroncider (alkoholfri) i en kiosk och sen när jag skulle betala så hände de här;

Hon: 18
Jag; va?
hon; 18
jag; men va? den är ju alkoholfri? (pekar på flaskan)
hon: men den kostar 18 med pant
jag: jaha jag trodde du menade 18 år..

så stod hon i kassan, elin och en kille bakom mig och asgarva åt mig, snacka om pinsam haha ;)

bilder från igår



farsta

Nu åker jag och Amanda till farsta med ina och hennes kompis och fixar en sak. Sen blir det bad och ikväll bler det skoj! hörs senare

hos amanda nuu


långsjön idag


HAHA amanda det sötnosen hade fetaste bondebrännan efter kollot. Man ser lite på hennes ben på bilden. Haha hon var lixom krit-vit där hon hade haft kläder och jätte brun där hon inte hade kläder.

bad-dag

Jag och Amanda åkte ju till Långsjön och chillade där. Skit kul att träffa henne efter hela sommarlovet. Lite senare kom också Carro som jag inte träffas på typ en månad! Skit mysigt. Sen vid 5 kom Mamma och hämtade mig och vi åkte till gröndal. Där var pappa Marie max och Malin. Vi åt middag och badade. Nu är jag hemma och har duschat och fixat mig. Om ca 10 min ska pappa köra mig till Amanda. Kommer inte kunna blogga förrän i morron. Ses då!

Just nu

 

idag

Äntligen ska jag få träffa min Amanda som jag inte gjort senn INNAN sommarlovet började... gaaash. Men vi ska i alla fall åka och bada, troligen på lånsjön. Hörs senare. PUSS


Jag älskar dig


elinrutpetterssonmuller


pix från flaten









my day

Jag Sara Mickan och Melanie åkte till flaten. Där träffade jag lite människor man kännde igen, vilket man tydligen gör på alla bad numera. Vi åkte hem runt 5 och fixade oss. Vi har velt inställda på att gå på en pubb i Heron City och kolla matchen, men där va det 18. Så där skets sig det. Vi skyndade hem till mig för att kolla hos mig men där kom vi inte häller in för min idiotiska brorsa och hans polare var där. Så det slutade med att vi satt på en pubb i örby och kollade sista halvleken av matchen. Fy fan vilken hämsk match. Tyskland skulle vunnit! Men aja, nu sitter jag hemma och har lagom ont i helsen efter alla skrik från matchen... 

kvällen outfit
 

flaten

Åker till flaten badet nu med Sara Mickan och Melanie. Men först ska jag springa förbi vivo och lämna en film jag hyrde igår. Den hette " it's complicated" och var as bra. Hörs i kväll.

 

sommarstil

Tycker det är lite sommrit med bara maskara på överfransarna, hade det härromkvällen. Hiss eller diss..?


ute på blocket.se

Hoppas någon nappar...

call from tha kollo

Mina absolut määst älskade vänner ringde mig precis från deras kollo. Fick tårar i ögonen och klumpen i halsen direkt. Åh vad jag saknar dom. Dom kommer hem i morgon, så skönt! När man umgås med någon varje dag är det lätt att glömma hur mycket man älskar den, men när man kommer ifrån varandra såhär länge får det en att inse hur mycket ni verkligen betyder för mig.


BRUDSEN KOMMER HEM I MORRON

saknar er tjejer!

Ada jag och Linn, men menar ofc Amanda och Carro också !


chilldag

Ina och jag ska bara vara hemma och såsa idag. I eftermiddag ska jag åka och bada och ina fixa lite ärenden... Hörs ikväll.

min webb är bäst












ändrade planer

jag och ina åka in till stan för att gå på bio istället. Vädret va ju as grått på förmiddagen, sen helt plöttsligt blev det as varmt så vi dissa bion och åkte o badade. Åkte hem vid 5 och åt. Sen åkte vi på kvällen istället och kollade bio. Vi kollade på " FISH TANK" och den söög. Nu ska vi dricka ta och äta bullar. CHAOO


lämnade precis en hälsning i

http://aandrrea.blogg.se


nattinatti

I morgon ska jag och Ina åka till djurgården och hyra en trampbåt. Skit mysigt


Ina Bergström

Jag vet att du aldrig skulle svika mig, därför kan jag säga att jag älskar dig, storasyster
     


hormoner eller vad skiten heter

Hatar er, jag är ingen känslig jävel som börjar gråta så fort jag tänker på


<3


igårkväll

Åkte jag och Andrea till Långsjön. Träffade Viktor Seif Gurra och Markus där. Kom hem vid 11 efter en chillkväll på långsjön med as bra väder. grymt. Andrea och jag kollade på film och satt vid datan hela kvällen. Andrea somnade runt 2 men jag satt vid datan till 5 vilket har lätt till att jag är astrött idag. Idag har jag och Andrea i alla fall varit på trekante och träffade två gammla killkompisar till mig, skit kul även om dom va lite dryga. Sen på eftermiddage åkte Andrea hem och packade och jag hem till mig. Kom lite gäster och nu är jag hos Adam. Ska hem nu så vi hörs senare från min dataaaa CHAOO

Andrea är bäst

SÖTASTE UNGEN I VÄRLDEN!
Nu är de andrea som skriver, den bästa ni vet :)?
Ikväll ska jag och elin träffa några kompisar, sen ska jag sova hos henne :D Undra vad vi ska göra imorgon :o
Haha vi kommer nog på något kul :)<3


outfit från sommarlovet


NEXT : LÅNGSJÖN


tog lite kort med min system*host*mobilkamera




berget är vår sak

Igår kväll träffade jag Mickan en stund och vi gick såklart till berget och myste. Hade med oss filten musik systemkameran chips kokosbollar saft och läsk. Kollade på solnedgången och pratade massor. Låter fan som vi hade en dejt Mickan hahah. Runt 10 blev det lite kyligt så vi började gå hem vid halv 11. Fick låna Mickans tröja så jag inte frös ihjäl när jag skulle gå hem. Har ju lite längre än Mickan hem. Hahaha fan vilken dejt Mickan, fattadess bara att du skulle följa mig hem.. men du hade ju en andledning att inte kunna göra det HAHA.






jag för några dagar senn



köp från igår (minns inte exakt priserna)


Hårinpackning - Åhlens 49:-


Linne - Cubus 70:-


Linne - Cubus 60:-


Tjocktröja - BikBok 199:-


Tjocktröja - BikBok 199:-


Läppglans - BikBok gratis


Plånbok - Accent 199:-


Ljusa jeans shorts - BikBok 199:-


Bikini topp - BikBok 75:-


Bikini topp - Gina 70:-

kärlek




disney channel

Kollar just nu på Jonas brothers på dirney channel. Visst är jag mogen? Har nyss ätit och innan det var jag och Andrea på långsjön. Det va skit mysigt där. Skit varmt i vattnet och träffade mossor av kompisar, Lisa Sofie Matilda Anna Cissi och Malin. Jag och Andrea åkte hem vid 5 för att äta men vi ska troligtvis dit ikväll också. Vi får se.

midsommarbilder






Långsjön

Nu ska jag och Andrea åka till långsjön. Får se om man träffar någon rolig där.


jagälskardig


saknar mina tjejer


med andrea

Idag åkte jag och Andrea till farsta. Köpte lite olika saker, lägger in kort senare idag. Fattar någon? Den är över 12, hahah. Efter det åkte vi och träffade Anders och va med han hela kvällen. Kollade på film hos mig. Kollade först på 1408 och senare unrest. Skit bra båda två tycker jag, fast vi kolla inte klart på unrest, drog ut istället. Andrea och jag kom tillbaka vid 11 och nu ligger hon i sängen och kollar på 2 and 1/2 men.

Andrea och jag är finast!

åker till andross nu, hörs ikväll

<3!

god natt

I morgon kommer det att bli en superbra dag med Andrea bästis blodsyster känner jag redan på mig


bättre vinkel


faiiil

vi hade inget att göra en kväll i falun så jag skulle svimma Viktoria men hon började skratta och la fetaste loskan i mitt fejs.. najs eller vadå?


RSS 2.0