7-1 till örby

random

Nu har jag precis kommit hem. Efter min träning drog jag och Andrea och kollade på min brorsas match. Dom vann med 7-1. Träffade August Marcus och Seif en stund också. Hörs i morgon för nu ska jag duscha och sen sova. PUSS


today: skola&träning

Kommit nyss hem från skolan. Om ca en timme bär det iväg till träningen.

random:


dagens jag


<3



fotbollsdag

Idag i skolan hade vi fotbollsdag, såklart vann min satsande klass. Supernajs dag.
Nu sitter jag och Linn hemma hos mig och äter mellis. Senare är det fotbollsträning. Hörs senare.

randombild på mig och Linn


nackspärr

Så har man fått det också, fan vad jag ska ha ont hela tiden överallt. Idag kunde jag ej vara med på matchen för jag kunde, eller kan inte röra mig alls typ. Efter matchen, som vi vann med 3-2, var jag med Carro Nahom och Filip. Det var chill, roliga typer domdära. Nu är jag hemma och sitter med värmekudde men dör typ i alla fall. Ska duscha snart och sen sova. Får se om jag går till skolan i morron, tror det. Vi har fotboll i skolan i morron hela dagen och kommer inte kunna spela men jag kanske försöker i alla fall..
Juste, eftersom vi vann matcen idag vann vi vår division så det är ju superbra!

Jag och Andrea idag i skolan:


svar på kommentar

linn om videoblogg:
Va jag kompisen eller? :D haha x) <3

Svar: Yees :)

3 bilder från idag




facelook



Orkar inte ta dagens outfitt för jag fasnade verkligen inte på kort i morse och nu har jag redan bytt om till myskläder


videoblogg


fick en tvångstanke

och ni som känner mig vet att det kan vara hur konstiga som helst men jag måste bara göra det.. och nu fick jag en rätt konstig tvångis. Jag skulle ta maskara, visst det är inte så konstigt, men jag skulle göra det på ögonbrynen..


nu ska jag försöka plugga lite

Mer uppdatering i morgon CHAO


2 bilder från förra veckan

Gjorde den här fina ekorren på bilden i skolan men min lärare dissade den direkt..


Marcus min gaykompis

nya overaller till innebandyn

skit snygga!


lösögonfransar


fått en till hund att gå ut med


Tillsammans med Albin alltså. Ska bli fett kul och man får ju dubbelt betalt! Hon heter Dixi och är en Amricansk  staffterrier. Hon der nästan ut som på bilden.


Albin har blivit pappa

Albin har fått 10 stycken valpar. Fast det var inte meningen så det blev inte rerasiga som Anne egentligen ville. Anne berättade också att hon är sugen på att köpa en av valparna. Den är svart och ser precis ut som Alle i ansiktet. Längtar tills jag får träffa den!

Såhär ser mamman ut:


Och albin sähär:
Tänk hur söta valpar


just nu

Just nu ligger jag i min säng och messar med älsklingen.. haha nej men en kompis. Är rätt mörbultad efter all träning idag men det är najs, skön smärta som tränar Amanda säger.


data lagad!

Så nu kommer det vanliga tillbaka fast ännu bättre!

Idag har jag redan spelat en innebandy match. Vi vann med 6-1. Vi möttre värmdö tror jag, något på v i alla fall.
Nu ska jag snart möta Carro och sen vid 3 har jag fotbollsmatch med 92orna. Efter matchen är det fotbollsträning och ikväll ska jag försöka plugga lite.

random bild på mig och Carro

kommer kunna blogga

från stora datan,( hela familiens data). Men inläggen kommer inte blir lika roligara och lika många som förut, men kom ihåg att det bara är i några dagar.

Vi vann matchen idag med 1-0. Jag stod i mål och höll faktiskt nollan. Det var en jätte rolig match.
Ikväll är mian päron inte hemma så jag och Linn ska ut snart och äta. Super mysigt!


rondom bild på mig och linn


bild @ andrea's data


@ Andrea

Som ni märker kan jag bara blogga när jag är hos andra, ni får stå ut ett tag.
Igår kom jag och Becca hem vid halv 12. Bion va rätt bra, vi såg "tusen gånger starkare".
Nu är det match mot Boo, hoppas vi vinner!

från Becca

Igår hade vi match, den slutade 2-2. Jag gjorde faktiskt ett mål och det var den roligaste matchen på länge! Efter matchen var jag med Olof Mickan och Amanda en stund

Idag har jag inte varit i skolan. Jag och mamma åkte till stan för jag skulle på utredning. Efter det åkte jag till Täby och är i Täby nu. Ikväll ska vi se på bio med Linn och Ada.


Ska försöka laga min data snart så jag kan börja blogga igen. CHAO


trasig dator

förlåt, jag kommer igen snart

från idag

Jag Linn och Amanda på skansen:


Jag:


Nu åker jag till träningen. Är hemma igen vid halv 10.


Albin



Efter skolan var jag ute med Albin. När jag var i skogen och hade han lös hoppade han plötsligt i en stor pöl och började simma runt. Blöt hund luktar inte gott kan jag säga. FY FAN.


björnen

Jag Amanda och Linn såg VÄRDENS SÖTASTE björn! Det typ posa framförr oss och var supersöt!





Skansen

Idag var vi inte i skolan utan vi var på Skansen. Men det var inte så chill så vi fick gå runt och bara kolla på djuren, utan vi var tvungna att skriva massa fakta om gammla byar som var super trist. Jag Amanda och Linn gjorde det fett slarvigt och sen var det en timme innan vi fick dra hem så då gick vi runt och kolla på alla söta djur. Kan få se lite kort från Skansen:






radera dagen ur mitt liv

Den här dagen har varit så fucking jävla onödig i mitt lin. Seriöst inget bra har hänt idag.
Dagen börjar med att jag missar bussen och får vänta på nästa buss i en kvart. När jag väl kommer till skolan skyndar jag som fan för att få komma in till sammlingen, men eftersom jag var 5 minuter sen fick jag vänta i cafét i en timme. Sen får jag reda på att jag inte har en ända leksion på hela dagen. Fan vad najs tänker jag och att jag ska få mycket gjort under dagen. Öppnade jag någon bok ensengång, nej. Jag jobbade inte ett skit på hela dagen, det gick bara inte att jobba idag.
Sen går mina koss också sönder som jag haft 3 dagar, YEY. Sen låser jag in mina nycklar i skåpet så jag måste bryta upp låset som jag har haft i en dag, ännu mer YEY.
Efter skolan åkte jag in till stan för att försöka få nya koss på min garanti men icke sa nicke, det fick jag inte. Åkte hem för att plugga men har jag gjort det (?) NEJ. Men nu jävlar!

 


veckans planer


film och plugg


Resten av kvällen är det plugg och Film som gäller. Ska kolla klart på "vilda vänner" som jag lånat av mickans lillebror. Hörs i morgon. Kanska lägger in en "veckans planer" lite senare.


Förresten


Skrev förut i bloggen att jag har tröttnat på innebandyn, ville bara säga att det har jag inte alls! Vinsten på hovet gjorde allt mycket bättre!


medaljer



När jag städade idag hittade jag en påse med alla mina medaljer. 10 stycken från fotbollen, 7 stycken från innebandyn, 4 stycken från minimarathon och en från en simtävling. Vissa medaljer från fotbollen är från 2003. Shit, 7 år sedan, då var jag bara 7 år. Men det är egentligen bara 2 medaljer som betyder mycket för mig. En när vi vann Winter games med Innebandyn och när vi vann mitt i cupen med innebandyn, det var äckta lycka!


egoisst, javisst



right now


städat







Precis städat mitt rum. Nu är det bara att damsuga kvar.. det får mamma göra. Kolla hur fint jag har gjort. Nu är det lite fräshare utan alla damrottor.


saknar det här håret..


Tjockare och längre än vad det är nu. Är lite trött på mitt blonda eftersom jag får utväckt så fort. På bilden har jag ljusbrunt, precis som min utväxt. Mycket skönare eftersom man slipper slinga så ofta. Vet inte hur jag ska göra, borde jag ha kvar det blonda eller göra det lite mer ljusbrunt ?
Kommentera gärna 


Spelade sämst idag

Båda jag och mitt lag entligt mig. Dålig dommare hade vi också. Inget gick bra idag. Vi förlorade med 2-0. Nu blir det nya tag till nästa match, om vi vinner den har vi fortfarande chans att gå upp en division. Idag blir det chilldag tror jag. Får se vad som händer.

randombild från fotbollen


(Ada det är den här bilden vi menade förut!)


svar på kommentar

jennifer om enfotto:

tycker du seriöst att du blev ful!? den blev ju asbra! :)
Svar: Tack, tycker jag blev helt okej, men tänker verkligen inte köpa det! <3


innebandy dag (??) YES

Mycket innebandy idag kan jag säga! Först gick jag upp typ 7 för vi hade en tidig match mot Täby. Vi har aldrig vunnit över dom men idag vann vi med 2-3! Och på hovet var det tillochmed! Superkul! Efter det skulle jag spela två matcher med U16 men behövde bara vara reserv som tur va! Efter dom två matcherna åkte jag hem med Alex. Duschade och sen iväg till hovet igen och kollade på en vuxen match. Rolig kväll blev det i alla fall, lite lagon chill inför i morgon. I morgon ska vi spela fotbollsmatch mot Järla. Om vi vinner den går vi upp en division så den är sjukt viktig!

Hissar Alex idag för hon är en sån söt och skön prick!


Dissar helt klart att ha match tidigt en lördags morgon!


fredag!



Äntligen fredag! Nu sitter jag hemma hos Linn. Hon byter om och sen ska vi in till stan. Ska schoppa lite och sen ska vi äta någon stans i stan. Ni får lite bilder ikväll om jag köpte något eller om vi tar lite bilder i stan. Hörs senare!
Btw, hade skolval idag och röstade på miljöpartiet. Är inte så insatt direkt men det är bara för jag vill ha med ekologiskt. Tycker det är sjukt att djur plågas innan slackt, bara för vi ska tjäna mer pengar.


kollar idol

 
Regnbåge från idag & jag just nu
Nu ska jag kolla klart på Idol och sen sova. Är på dåligt humör igen, troligen pga innebandyn.


äntligen



Sista gröna i S i stockholm och den är min, yey


fotboll har alltid varit jag

Tröttnat som fan på innebandy. Inte alls kul längre och jag suger. Fotboll är allt för mig och har fan alltid varit! Vet inte hur jag ska göranu, får se.



Haft bild idag. Kolla hur grym jag är..

enfotto


Tänker inte köpa! Sorry för dålig bild

äntligen


Vill känna den kärleken jag kände då igen, vill inte tröttna.

Ska testa att träna innebandy idag. Hoppas det går bra! Har ju två viktiga matcher i helgen så måste komma igång nu! Bussen går typ om 10 min och är hemma igen vid 8. Hörs då. PUSS

2 bloggar jag läser mäst

andrea's, är lite av en storbloggare i mina ögon. Gör fina inlägg och skriver bra. Uppdaterar inte jättebra men när hon väl gör det läser man ju supernogrant

linn&carolines läser jag varje dag. Uppdaterar jätte mycket så man får mycket att läsa!    


OMFG, jag blir en läslus

Alla som känner mig vet att jag aldrig läser böcker, verkligen bokstavligen aldrig. Har aldrig läst ut en bok utan bilder utanför skolan någonsinn.
I alla fall, idag läste jag en bok (och lyssnade samtidigt) men i alla fall, jag läste också och jag blev så insatt så jag kom till sida 130, det är ett mirakel, för mig i alla fall.
Det där med att jag lyssnade samtidigt är för att jag typ har dyslexi och då lyssnar man på en röst som läser boken samtidigt som man själv läser med i texten.
Fast jag gjorde det tyvär bara för jag var tvungen för en sak i skolan.. haha minus där.


sjukt bra bok! Läst ut den nu också. Rekomenderar verkligen. Den handlar om 3 ungdommar som träffas och blir kompisar. Sen händer det massa saker men dom, kärlek våld och äventyr.


skolfotto


Skolfottot kom idag

kul för alla söta kommentarer men det är ju en del roligare om ni skriver vem ni är och så..

börjar tröttna på mitt liv

Igår kollade jag på matchen med Carro Olof och Emil. Vi vann med 1-0, skit bra! Var med Olof Mickan och Emil en stund efter och kollade lite på min brorsas match.
Idag ska jag åka in till stan lite senare och möta mamma. Vi ska fixa jackan nu äntligen!

SNÄLLA

Skulle vara skit tacksam om någon hjälpte mig med en ny header. Självklart får ni skriva på den i hörnet er blogg/ ert namn. Snälla vill verkligen ha en ny och behöver hjälp!

orienteringsdag


Jag och Linn i sommras
Är redan hemma med Linn, vi slutade redan klockan 11.
Idag var vi vid platenbadet och orienterade. Jag sprang med Andrea. Vi hittade alla kontroller och det är superbra men vi kom 20 minuter sent till samlingen.. upps. Vi kommer väl få typ VG - skulle jag tro.
Nu ska jag plugga med Linn, och Carro men hon kommer senare. Ikväll ska jag kolla på en match. Örby mot Saltsjöbaden. Kan tyvär inte vara med pga min sträckning men kolla och heja på ska jag fan göra! Ska försöka få med mig någon också men vi hörs senare. PUSS


svar på kommentar

Anna om !:
vart har du köpt jackan!!?:O fett fin:)

Svar: Vem är du förresten? Peterzen eller Monthan eller någon annan? Om du är någon av mina kompisar och i samma storlek kan du få den om du vill. Vill inte ha den längre och den säljs ju tyvär inte längre (: Har du mitt nummer hör av dig, kommentera annars här

grön fjällräven blire


Svart leder egentligen men jag vill nog hällre ha en grön. Tack för hjälpen i alla fall!

chilldag

Kom hem vid typ 1 från k-f och duschade. Fan vad skönt det var att få duscha, hade lixom sovit i samma kläder vi grillade i igårkväll, ni kan ju tänka er hur mysigt det var. Idag har jag bara kollat film och läst, sköönt!


hahaha pinsamt

2 år sedan.. var lite emo, nej skoja det var halloween


Morser 40 år

förlåt om det blir tråkiga bilder, men jag vill spara dom på min data, därför.






två bilder från innebandyn också

på stora datan


forwards cupen i Örebro

omg, hittade massa bilder från en cup för ca 2 år sedan på stora datan. Ni får dom toppade:




svar på kommenar

Anna om !:
vart har du köpt jackan!!?:O fett fin:)

Svar: Tack, den är från bikbok men jag köppte den där för ett år sen så jag tvivlar på att den finns kvar (:

idag + igår

Igår spelade vi två matcher, en mot tumba som vi vann med 4-2 och en mot bele barkaby som vi förlorade med 5-1 typ. En visnt räckte inte så vi är redan ute.. inte kul. Själv kunde jag spela 5 min av två matcher och fler i vårt lag var inte helt frisa så vi hade inte ett fullt lag häler. Aja, hej då SM helt enkelt.
Efter det åkte jag hem och chillade. Tråkde med Mickan och Linn på dagen. Träffade Klara-Fina Seif August Viktor Marcus Gustav Viktor och Oskar, vi grillade hela kvällen och hahde det chill. en enligt vissa var det en skit tråkig kväll men för min del helt okej! Kom hem till K-F vid 12 och somnade direkt. Nu sitter jag i hennes rum med hennes data, i ska ng äte frukost snart och sen ska jag hem och fixa mig. Ingenaning om vad som händer idag, vi får se!

Bildlöstinlägg

08.10

För tidigt för att vara en lördags morgon..! Nu sitter jag i min säng ombytt till innebandymatchstället. Om ca 10 min kommer kf och hämtar mig och vi åker till newbody cupen. Det är som SM för barn så jag hoppas verkligen att vi går vidare! Vi vann stockholmsmästerskapet men om vi går vidare i den här cupen kommer vi möta dem bästa lagen från Gbg, Malmö och massa bondar. Dock är det inte säckert att jag får vara med angående min sträckning, en apprapat eller vad det heter ska kolla mig nu på morgonen så får vi sen se om jag får vara med, jag håller tummarna. Hörs när jag kommit hem.


Svart eller grön?

snälla kommentera.. ni avgör


!


JB <3 <3 <3 <3

gjorde på slöjden, så bäst han är!


outfitts från iveckan

 



ÄR SÅ SJUKT TRÖTT PÅ FOLT SOM ÄNDRAR NÅGOT MAN BESTÄMMT

Så har typ helt min helg slutat. Vet att jag skrivit sjukt mycket olika saker men vill bara sumera den nu.
Torsdag- skola och ingenting
Fredag- chilla med linn på dagen. Bio på kvällen med mickan och träffa några killar på kvälle
Lördag- innebandy tror jag.. vet inte ett skit just nu men vi får se
Söndag- match och något mer hoppas jag, inget jag kan säga än.


Kvällen slutade bra med bio med mickan. Äntligen sätt eclipse och jag blev kär! Fan vad jag älskar filmerna!

toppade webbilder från idag:








idag




Dagens jag
Jag får damp, är på så sjukt konstigt humör. Men nu slutar det men att jag har varit med Linn ett tag och ska på bio med mamma ikväll, äntligen ska jag få se eclipse!

Är du cp humör!

Igår slutade kvällen med att jag skulle köpa en jaka med mamma men vi började bråka så det bajsade sig! Sen låg jag på mitt rum och kollade på 3 filmer hela kvällen. Har rejält med PMS tror jag.
Idag är vi lediga men jag kunde inte sova inatt pga massa saker så jag vaknade vil halv 8 i alla fall, och ni som känner mig vet att det inte är likt mig! Idag ska jag gå ut med Albin och sen kanske kolla på bio men någon.. beror på om någon rolig kan. Ikväll ska jag träffa örbykillarna, skit skönt med lite najs piople. Får se...

ändrade planer

Nu kunde inte Amanda typ så det blir inge bio tror jag... lite förvirrad men vi får se vad som händer ikväll helt enkelt

hemma från skola


Grown Ups Grown Ups Grown Ups
Eftersom vi är lediga i morgon ska jag och Amanda åka in till stan och kolla bio. Vi ska kolla på grown ups som går på sergel 18.30. Hoppas den är bra. Så slutade min kväll!


i skolan


Arkivbild

Sitter kvar i skolan idag också med Linn. Vi ligger efter i kusten så vi försöker jobba ifatt. Efter skolan ska jag träffa Carro en stund och gå ut med Albin. Efter det ska jag ringa Amanda och kanske träffa henne. Hörs senare CHAO

svar på kommentar

Malin om svar på kommentar:
Jag kan göra i morron, så jag loggar in då? :)
Svar: Tack men asså vem är du förresten ? :P 

idag




Idag var en lång dag känns det som. Först var jag i skolan till tre. Efter skolan var jag ute med Albin till halv 5 och sen mötte jag Amanda vid 5 i högdalen. Köpte lite trosor och en present till Amandas lillasyster. Köpte ett diadem och hårspännen. Jag har inte så bra kontakt med hennes lillasyster som alla kanske tror nu men jag blev bjuden på fika hos Amanda på Matildas födelsedag så det är därför. Kom hem vid halv 7 och kökade middag. Sen kollade jag på första avsnittet av Idol på datan och nu blir det andra avsittet på tv:n.


igår + idag

Åkte jag till träningen en stund men kunde inte träna. Åkte hem lite tidigare och kollade fotbollen. 6-0 tror jag att det slutade, tycker fan as synd om det andra laget, dom suger ju verkligen.

Nu sitter jag i mitt rum och min buss går om 12 min. Ska gå ut snart. Idag har jag träning men kommer antagligen inte kunna träna, får se. Chao

nya örhängen

Bytte örhängen igen.
 
Andrea hjälpte mig.
Mycket mer personligare att ha alla olika örhängen!
Fuck u LINN

Länder

Länder jag varit i :
Findland -Helsingfors, Åbo, Kristinestad, Vasa och Tammefors.
Danmark -Grenå och Legoland
Norge -Trysill
Kroatien -Hvar, Dubrovnic och Korcula
Grekland -Santorini, Paros och Antiparos
Italien -Pisa, Sicilien(Catania) och Voltrona
Spanien -Mallorca
Turkiet -Marmarise
Thailand -Phuket och Kao Lak
Tunisien -Hammamet
 



Länder jag vill åka till :
USA -Miami och New Yourk
Thailand
Alperna -Skidort
Hawaii
kanarieöarna
Cypen
England -London



med Andrull

Varit i skolan idag till tre, hade ph-samtal. Efter skolan var jag ute med Albin och sen träffade jag Andrea en stund. Ska försöka träna idag faktiskt. Innebandy halv 8 till 9. Får se hur det går med mitt lår. Hörs i morgon eller ikväll maybe.

Ranbom utvald av Andrea

svar på kommentar

Malin om någon som kan hjälpa mig att göra en ny header:
Hej hej jätte fin blogg. Jag skulle kunna hjälpa dig med heder men jag är inte värsta proffset. Men har gjort några stycken förut :)

Svar:  Skulle vara skit snällt! Du gör säkert skit fina! Skriv gärna till mig på msn så kan du få bilder osv. [email protected]

någon som kan hjälpa mig att göra en ny header

skulle vara skit tacksam!

färgade lincer

Hade bruna förut men dom va inte alls bra. Kanske kör på bruna igen eller borde jag ha blå som jag egntligen har? Självsklart är dom blåa mycket finare än mina vanliga, mycket färgstarkare men kommentera gänra vad ni tycker för färg.


Hade bruna ögon här, sysn inte så bra

påtalaom vinterjaka

Här är lite olika jackor jag haft på sistonne:

Vit skidjacka, vet att jag ser ut som en kille och att bilden inte är så bra men care face!


Svart helt vanlig everest(?) vindtät jacka
Sorry för dålig bild

  
En annan vit skidjacka

 
Ljusblå jeansjacka

  
Svart tygjacka

 
Blå tygjacka, halvlång modell


svart Everest(?) vest


Skinnjacka


I want


Ska köpa en tunn fjällräven som vinter jacka. Någon som har haft det någon vinter får gärna kommentera och säga om det är för kallt eller om det funkar. Jag är inte säkler vilken färg av svart grön eller brun men det lutar åt svart.


Nu har jag haft glasögon ett tag och ska börja med lincer. Och om jag ändå ska ha lincer vill jag of cours ha färgade. Vilken färg vet jag inte än men någon i alla fall.

fucking sträckta lår




Idag har jag varit i skolan. Skulle på träning med 92orna ikväll men är osäker på om jag ska gå dit. Haltar lixom pga mitt sträckta baklår. Blir nog en plugg eftermiddag och kväll istället.


bildbomb


Justin Bieber in my heart


Andrea Elin och Jag på båtutflyckten förre veckan


Jag hemma hos Rebecca för ett tag sen


Jag och Andrea när vi skulle åka och kolla på en match för ett tag sen


mitt öga på skolfotto-dagen


jag


MMM JB hetborre

träningsmatch

Vi chillade galet hos Mickan idag, käkade och kollade film. Vi kollade på "Bee movie". Älskar fan tecknade filmer! Lånade tre stycken av Mickans lillebrer, "Horton" "Bortspolad" och "Vilda vänner". Dom ska ajg se någon kväll när jag har tråkigt. Sen åkte vi till Liseberg och spelade match. Det var bara en träningsmatch men vi vann i alla fall med 4-0 mot sörskogen. Efter matchen var jag och Mickan med Olof en stund men nu är jag hemma och kollar på "two and half men". Sträckte mitt baklår för ca en vecka senn och nu ahr jag skit ont i det, kommer inte kunna träna på ett tag. :'/
 
 


svar på kommentar

Josefine! SOM VAR DÄR! :) om så otroligt klantig:
Hahaha, alltså elin.. Måste bara säga att det såååååg riktigt kul ut :$ hihi
Svar: Snarare fult och klantigt, eller hur ? (:

ojojoj vad linn och carro uppdaterar bra

Vi säger att dom gör onödiga inlägg, haha carro i alla fall, nej då men jävligt många.

Men nu ska jag ockå vara duktig. Stetestiken har ju faktiskt hjöjt med ca 20 om dagen. kulkul!

Igår när jag kom hem från mina kusiner däcka jag DIREKT. Vaknade halv 12 och nu ska jag fixa mig. När jag är klar åker jag till mickan och ikväll är det match. Hörs senare CHAO


svar på kommentar

lina om ställningen:
1! lätt, fyyyfan va kuul

Svar: Lina din dummaåsna, ni ska ju rösta hos andrea och inte hos mig <3

örbydagen

Idag var jag på sjöängen hela dagen lång! Kom dit ca halv 9 och åket hem vid halv 6. Dömmde 5 matcher och tjänade lite pengar. När jag var klar med det hängde jag kvar där en stund och var med bla. Mickan Olof och Emil. Vi spelade lite foltboll och var sociala. Efter det åkte vi till mina kusiner och nu sitter jag i Antons rum.

Jag dömde ju tjejr och killar idag, 5-manna. Dom var ju från 6-10 år och fy fan vad söta dom var! Alla sprang efter bollen och åh va söta! Tänk att jag var så liten när jag började på fotboll, 10 år senn.. omg! Fotboll är verkligen en del av mig.  

Bildlöstinlägg, sorry

god natt, upp 8 i morgon fast det är helg!


serieledarna!

Yees, vi vann matchen(fasten vi hade mig i mål) och leder nu serien. Vi vann med 2-1! YEY!

Efter matchen skyndade jag mig hem och drog senn ut. Träffade August Seif Viktor Gustav Markus Mikel och deras kompis. Emelite Carro k-f och k-fs kompis kom också. Trevlig kväll men kom lite sent hem så det blev inge kul.

Imorgon är det Örbydagen och jag ska vara där hela dagen. På kvällen ska familjen bort på middag så det blir dålig uppdatering i morgon!


äntligen helg!

varit i skolan idag som vanligt, efter skolan hängde jag med Carro som var ut med Albin. Sen hem äta och byta om. Om ca 10 min ska jag åka till en match. Om vi vinner den här leder vi vår serie! Önska mig lycka till!

Efter matchen ska jag ut en stund, hörs efter det helt enkelt.


outfitt:



svar på kommentar

linn om svar på kommentar:
Hahahahahahaha faan va personlig du är elin !! hahahahha xd

Svar: fuck u! men det är ju faktiskt det :)!

Örby-Gröninge 2-1

Fan vad skönt tjejer! Äntligen en vinst och fan vad kul att spela med er! Kärlek till er örby F92



HAHA hittade den här bilder på Amanda på google när jag sökte på örby, fin fint

svar på kommentar

linn om -:
svar: aah, tack tack, schyrre! -.- :@

Svar: Mena inget taskigt, du vet ju att jag tycker att du annars har pinnsmala ben :P ?

svar på kommentar

jennifeer om mina örhängen:
fan vad coolt ju! :D mycket personligare :D

Svar: Precis vad jag känner :D Kör på samma? As kul att mixa ihop lite eget.

-

nu: plugg, senare: match


bilder från i veckan





Från igår:






emokillar

Vissa emo killar kan vara så jävla snygga, men vissa så jävla vidriga. Nej men jag har faktiskt inget emot emokillar.. fast jo jag har jävligt mycket emot vissa saker. Okej nu ska jag göra en liten lista:

Emostuff:
Svart hår- Älska, det är det ända killar får göra medsitt hår. Klippa det såklart men färga svart om man är lite emo är helt ok.
"Emofrissyr"- Funkar as bra. Det är lite som fjårtisfrillan fast ligger ner och luggen hänger lite mer, as snyggt.
Persingar- vet inte hur det stavas, men det är i alla fall så jävla hätt. I ögonbrynet, tungan eller läppen är sexigast. "Snakesbeets" eller vad det nu heter är vidrigt därimot, alltså när det är persingar som sitter spegelvänt mot varandra.
Mörka emokläder- Sexigt men kommer aldrig bli snyggare än chinos och sånt snyggt!
Skära sig och gilla blod- Läskigt, vidrigt och onödigt!
Sminka sig- Det är lite över gränsen. Högst lite lite mörk ögonskugga
Nitar- najs men det finns en gräns.. Förmycket är inte najs


ritade ett emo idag i skolan när jag inte hade något att göra. Jag och Linn satt och diskuterade varför jag tyckte det var najs och varför hon inte tyckte det var nasj med emos.
Det finns helt enkelt en gräns vad som är najs och vad som är bajs med emos.. Precis som med fjårtisar.


så otroligt klantig


Skulle springa till bussen igår efter skolan men ramlade på Adas väska som gick sönder när hon sprang och landade precis framför mig så jag snubblade på den och flög några meter och landade på min tinning och axel. När jag sprang åkte min mössa ner för ögonen så jag inte såg något, sen vipps var adas väska där och jag i luften. Buhu, har skit ont och fick värsta underblödningen på min axel.

idag

Idag i skolan var det skolfotto, blev inte alls nöjd. skolfotto-Outfitt för idag



Ganska ouppklädd outfitt, vill inte vara för uppklädd på ett skolfotto lixom. (Innan jag hade sminkat mig) Efter jag hade sminkat mig såg mina ögon ut såhära:


I skolan hade i också bild och sen slutade vi. Nu sitter jag hemma och har redan bytt om till matchkläder. Ska spela med 92orna ikväll klockan 8 på Liseberg. Ska försöka plugga lite nu innan också.


Bilder till höger är min. Vi fick trycka vad vi ville. Jag jorde en brinnande hand med ett hjärta i, sen lite blommor för att göra bilden gladare.

mina örhängen

När jag väl har på mig några örhängen har jag på mig dom jävligt länge, men nu har jag äntligen bytt.
Resultatet bev:





Yees, har 5 hål och bara olika örhängen, det är jag lixom.


ställningen

Så här ser ställningen ut, vi avslutar röstningen innan nästa vecka någon gång

1- 10 röster
2- 6 röster
3- 2 röster
4- 8 röster
5- 1 röster
6- 4
 röster


 

FINALISTERNA


Vi kommer alltså filma och ta kort under händelsen!
Elins blogg : http://elinrutpettersson.blogg.se 


1. ni ska åka skateboard inne i stan och leka proffs.. Och ha skate kläder på er, typ stooora jeans och så ;)
Vinner detta förslag kommer jag och elin hänga inne i stan några timmar med varsin skateborad, vi kommer ha stora hiphop/skatekläder, leka värsta proffsen och typ ramla framför/på folk osv. Skit kul ju haha ! :)

2. Ställ er på plattan och...... sätt en skylt på magen där det står... ''grisminen 50 öre styck'' sen går ni fram till olika folk och undrar om dom vill se grisminen och få sig ett gott skratt för endast 50 öre, vill dom inte betala så säger ni att ni bjuder på den ocjh så gör ni i alla fall:D <3
Vinner detta förslag kommer vi som sagt stå på plattan och nästan tvinga folk att kolla på oss när vi gör grisminen, alltså trycka upp näsan, göra dubbelhaka och bara se allmänt störd ut :)

3. Kasta hamburgare på folk på stan
Vi kommer alltså köpa några cheeseburgare, och kasta efter folk på stan, kul som fan men sen får man lanag rusch ;)

4.ni ska, helt seriösa, gå fram till minst 5 killar som ni aldrig egentligen skulle fråga om numret, och göra just det, fråga om numret. alternativt be om en puss. gal1
Om detta förslag vinner så kommer vi göra det som står, men också be om vi får ta kort med dom killarna för vi vill kunna säga till våra kompisar att vi är tillsammans med någon. Alltså skämma ut oss själva. Vi kommer också alltså gå fram till folk vi aldirg skulle gått fram till i vanliga fall.

5.ta på er bikini & en skyllt där det står "gratis kramar" och gå hela drottninggatan på en Lördag upp & ner.
Vi kommer inte att gå runt i bikini, det skulle kännas ganska opassande.. Men vi går med på att ge gratis kramar. Kanske gå fram till en vidrig tant eller gubbe och frågar, eller till ett stakars barn :)?

6. Beställa en Big Mac utan någonting på/i.
Ja ni fattar nog haha :)!


Med Albin inatt


Idag har jag hunnit med massor! Först varit i skolan och hate tre leksitoner! Oftast har vi bara en så det känns mycket med tre. Efter skolan gick jag och Andrea och hämtade Albin. Anne ska bort så han sover hos mig inatt. När vi hade hämtat han drog vi hem till mig en stund och sen åkte vi till kaninbuer och träffade alla i örby F92. Sen gick vi hem till en tjej i laget och åt middag. Skit kul och mysig kväll! Efter det åkte jag och Andrea hem. Hemma var Albin och väntade på mig. Vi gick ut på en långprommenad. Träffade Linn August Viktor Gustav deras komis patrik och hans kompis, var med dom till 10 och sen drog hem. Nu sitter jag och Albin i mitt rum och myser. I morgon är det skolfotto.. hoppas det går bra. Har inte bestämmt mig vad jag ska ha än men ni får se outfitt i morgon. Nu ska jag sova för mitt huvut är dött!

fortsättning på min vecka:

Torsdag: skola och match med 92
Fredag: skola och match med mitt lag
Lördag: Örbydagen och middag med kusinerna
Söndag: Andrea och träning

RSS 2.0