Tagen ur bmff.blogg.se

Mina kompisar Amanda och Carro som har en blogg tillsammans ( http://bmff.blogg.se )brukar lägga in lite "gossip girls" och nu har dom skrivit om mig. Skit kul att läsa o tänkte bjuda er på det!



Gossip girls

Vad hände i fredags egentligen? Jo det var NRJ som gällde för tjejerna.
Kaosade allt som vanligt eller var det kanske en lugn kväll? Vad jag hörde så hade Ylva Jansson börjat gråta inför tjejerna och sedan lämnade hon älvsjö mässan helt själv innan festen hade slutat. Carolines mobil blev också snodd, undra av vem? En av tjejerna hade också fått sig lite hångel under kvällen. Men hon vet inte vem killen var, knappt hur han ser ut? Är hon riktigt desperat eller körde hon bara på? Hon kanske har kontakt med killen i smyg..

Men ingen av de andra tjejerna verkade så intresserad av killarna där. Eller jo, Elin och sofia försökte haffa som vanligt. Men lyckades de verkligen? Ingen verkar har fått något efter den kvällen. Amanda ville bara dansa hela tiden, kan hon verkligen dansa? Eller tror hon bara att hon är något? Hmm....

Dom verkar ju ganska glada ändå även fast de inte fick något haff!
 

Elin Pettersson är känd för att vara en fkb! Flippare kör bara, yesyes!
Hon ställer ofta till problem för sig själv.. Och tänker sig aldrig förut. Hon håller också alltid på med massa killar och är en riktig killmanet. Hon klarar sig inte en dag utan att snacka med en kille, och ska alltid haffa massa när hon är på fester osv. Hon har nog tappat räkningen på antalet utegångsförbud hon fått, men på senaste tiden så har hon slutat med massa skit. Har hört att det är pågrund av en kille, är Elin Pettersson kär?! Hon har vart med en kille nästan varje dag på senaste tiden, är det bara vänskap eller är det kanske mer än så?

Elin & någon kille? Vem är han egentligen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommenterar du ofta?

MSN

Blogg

Och vad vill du då?

Trackback
RSS 2.0